Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Reinkarnacija u Znanost forumu; Ne vjerujem. Vjerujem u vječni život nakon smrti, međutim ne u vječni život koji se dešava prelaskom "moje&...

Vidi Rezultate Anketa: Vjerujete li u reinkarnaciju?
Ne. Samo je jedan život. 7 29.17%
Nisam siguran/na 7 29.17%
Da, definitivno. 10 41.67%
Glasači: 24. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-10-07, 13:05   #11 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,390
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Reinkarnacija

Ne vjerujem. Vjerujem u vječni život nakon smrti, međutim ne u vječni život koji se dešava prelaskom "moje" duše iz jednog tijela u drugo.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 13:49   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,491
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ne vjerujem al u svakom slucaju je zanimljiva teorija
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-10-07, 01:02   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-10-07
Godina: 35
Poruka: 1
yakob se izdvaja iz mase

....SAMO JEDAN ŽIVOT ŽIVIMO...I ZATO PAMETNO...
yakob je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-10-07, 01:25   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-10-07
Godina: 23
Poruka: 487
erinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz mase

Odgovori sa citatom
Star 23-10-07, 18:06   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 24
Poruka: 82
Axwell se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Axwell

Ja mislim da nešto ima poslije našeg života sad što je to ja mislim da nitko nema na to odgovor. Svijest nam ne ide dalje od smrti stoga samo možemo filozofirati i nagađati o svemu tome. Što bude bit će-ako bude!!! Rođenje, život i smrt...ja prihvačam život!
Odgovori sa citatom
Star 23-10-07, 19:10   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,910
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

ja vjerujem samo kad umremo da nema vise zivota,dakle ne vjerujem
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 12:38   #17 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,629
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Vjerujem u život vječni i da se nikada ne vraćamo u materiju.

Ne sviđa mi se ta ideja o kruženju; svoj zadatak možemo ispuniti i jednim životom samo ga je potrebno živjeti!
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 13:08   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,220
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Nedavno sam gledala dokumentarac o dječaku koji je imao intenzivna sjećanja svog prošlog života. Da sad ne objašnjavam cijelu priču,našla sam sažetak na internetu.

Cameron Macauley, The Boy Who Lived Before
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 20:47   #19 (permalink)
Do'h!

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,839
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Apsolutno vjerujem u reinkarnaciju. bilo bi glupo da jednostavno umremo i mi i naša duša.... Najbolji dokaz reinkarnacije je mali Budha...
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 12:12   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Apsolutno vjerujem u reinkarnaciju. bilo bi glupo da jednostavno umremo i mi i naša duša.... Najbolji dokaz reinkarnacije je mali Budha...
Reinkarnacija, ponovno utjelovljenje događa se svakodnevno. Leš pojedu razni organizmi (jedno tijelo je utjelovljeno u mnoga tijela), ove opet pojedu neki treći organizmi i tako u beskraj. Budući da svi organizmi od jednostaničnih do najsloženijih imaju bar neku elementarnu duševnost, tada je to ujedno i prijelaz duše. Inkarnacijom se duša jednog bića razduševljuje u tijela mnogih bića.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: reinkarnacija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114