| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Reinkarnacija u Znanost forumu; Ne vjerujem. Vjerujem u vječni život nakon smrti, međutim ne u vječni život koji se dešava prelaskom "moje&... |
| Vidi Rezultate Anketa: Vjerujete li u reinkarnaciju? | |||
| Ne. Samo je jedan život. | | 7 | 29.17% |
| Nisam siguran/na | | 7 | 29.17% |
| Da, definitivno. | | 10 | 41.67% |
| Glasači: 24. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Reinkarnacija ne vjerujem al u svakom slucaju je zanimljiva teorija ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Reinkarnacija Ja mislim da nešto ima poslije našeg života sad što je to ja mislim da nitko nema na to odgovor. Svijest nam ne ide dalje od smrti stoga samo možemo filozofirati i nagađati o svemu tome. Što bude bit će-ako bude!!! Rođenje, život i smrt...ja prihvačam život!
__________________ Nothing happens unless first a dream. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reinkarnacija ja vjerujem samo kad umremo da nema vise zivota,dakle ne vjerujem
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reinkarnacija Vjerujem u život vječni i da se nikada ne vraćamo u materiju. Ne sviđa mi se ta ideja o kruženju; svoj zadatak možemo ispuniti i jednim životom samo ga je potrebno živjeti!
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Reinkarnacija Nedavno sam gledala dokumentarac o dječaku koji je imao intenzivna sjećanja svog prošlog života. Da sad ne objašnjavam cijelu priču,našla sam sažetak na internetu. Cameron Macauley, The Boy Who Lived Before
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Reinkarnacija Reinkarnacija, ponovno utjelovljenje događa se svakodnevno. Leš pojedu razni organizmi (jedno tijelo je utjelovljeno u mnoga tijela), ove opet pojedu neki treći organizmi i tako u beskraj. Budući da svi organizmi od jednostaničnih do najsloženijih imaju bar neku elementarnu duševnost, tada je to ujedno i prijelaz duše. Inkarnacijom se duša jednog bića razduševljuje u tijela mnogih bića. |
| | |
![]() |
| Tagovi: reinkarnacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:56.

pusa