| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Reinkarnacija u Znanost forumu; vjerujem... u trenutku smrti mora da naša podsvijest, nekakva životna energija il šta vech napusti tjelo i nekud ode.. ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Vjerujete li u reinkarnaciju? | |||
| Ne. Samo je jedan život. | | 7 | 29.17% |
| Nisam siguran/na | | 7 | 29.17% |
| Da, definitivno. | | 10 | 41.67% |
| Glasači: 24. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Reinkarnacija vjerujem... u trenutku smrti mora da naša podsvijest, nekakva životna energija il šta vech napusti tjelo i nekud ode.. negdje prjeđe.. na neku višu i neobjašnjivu razinu! al baš nevjerujem da prođe u nekog kukca il slično a ako i prođe u tako nešto onda mi tog zasigurno nismo svjesni...
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Reinkarnacija Citat:
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Reinkarnacija Citat:
Izvrćeš moj tekst, dobro. Reinkarnacija znači ponovno utjelovljenje. Naš leš se ponovno utjelovljuje u druga bića, ova opet ... Duša nije energija. Energija=materija, materija=energija... | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Reinkarnacija Onda mi objasni mi što si rekao. Reinkarnacija je ponovno utjelovljenje, ali ne direktno iz tijela u tijelo, već iz duše u tijelo. A duša napušta tijelo u trenutku smrti, tako da hranjenjem ne dolazi do reinkarnacije.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Reinkarnacija Citat:
Svaki oblik života, od amebe do čovjeka, ima neki svoj oblik "duševnosti" bez obzira na složenost ili jednostavnost. Ameba prima podražaje, u njoj se formiraju odgovarajući osjeti i ona na neugodne podražaje reagira tako što se odmiče dalje u prostor gdje nema takvih podražaja. Ergo, nepotrebna je ideja o prelasku čovjekove duše u, recimo, amebu. | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reinkarnacija ne virujen i nema mi ni svrhe ni smisla. ako nitko ne zna šta je bija u prošlon životu, šta će mu vridi ta reinkarnacija
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
![]() |
| Tagovi: reinkarnacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:51.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.