| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Rob ovog vremena u Znanost forumu; Hehe, vas dvije- sigurno ste primjetile 'nezdravu' opsjednutost forumaša ženskim pozadinama, pa ste ispred nas da bismo mogli 'pasti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rob ovog vremena Hehe, vas dvije- sigurno ste primjetile 'nezdravu' opsjednutost forumaša ženskim pozadinama, pa ste ispred nas da bismo mogli 'pasti oči'. ![]() Što ja znam, uvijek sam bio sklon '50-ima i '60-ima (a onda su došli hipiji i pokvarili sve)...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rob ovog vremena Mislim da bi mene neki najradije htjeli vidjeti u 15 stoljeću kao egzekutoricu vještica i Ivanu Orleansku u boribi za katoličku Crkvu. Ps. baš šteta što nisam djevica ![]()
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #15 (permalink) |
| wit | Re: Rob ovog vremena hm hm, jako interesantan topic, , meni recimo dosta često govore da izgledam kao neki engleski plemić iz 19 stoljeća, što je najbolje, i ja se tako osjećam a i engleski tako prirodno razumijem da je i to pomalo čudno, a najgore od svega je da mrzim Engleze i njihovu plemičku uštogljenost ![]()
__________________ I'm suffering from a singular wit |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rob ovog vremena O da, to bi bilo puno bolje reći... Samo što bi neki stari perverznjak onda mogao reći da ne zna puno forumaša koji bi se bunili kad su cure 'gore'. (oops, ovaj smajlić dobiva malo drugu dimenziju nakon ovakvog komentara) Ali bolje da to ja ne kažem da me ne 'skužite'... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: ovog, rob, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

Svi smo mi MASS SARR

, meni recimo dosta često govore da izgledam kao neki engleski plemić iz 19 stoljeća, što je najbolje, i ja se tako osjećam a i engleski tako prirodno razumijem da je i to pomalo čudno, a najgore od svega je da mrzim Engleze i njihovu plemičku uštogljenost 
Samo što bi neki stari perverznjak onda mogao reći da ne zna puno forumaša koji bi se bunili kad su cure 'gore'.
(oops, ovaj smajlić dobiva malo drugu dimenziju nakon ovakvog komentara) Ali bolje da to ja ne kažem da me ne 'skužite'...