Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 54

Seks u braku nije grijeh

Raspravljate o temi Seks u braku nije grijeh u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; Ucili su me u skoli na vjeronauku da seks u braku (sklopljenim u crkvi) u cilju stvaranja novog zivota nije ...

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Seks u braku nije grijeh

Ucili su me u skoli na vjeronauku da seks u braku (sklopljenim u crkvi) u cilju stvaranja novog zivota nije grijeh.
    Zasto se onda za svako dijete zaceto u braku ne smatra da je zaceto bez grijeha, odnosno bezgresno?
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Re: Seks u braku nije grijeh

Sakramentom krštenja se na neki način vraća dug od kazne koje je Bog odredio Adamu i Evi kada su ga sjebali... Zato svaka žena rađa u bolovima a djeca se moraju krstiti da bi se oslobodila tog "duga"...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

istocni grijeh, koliko ja znam, kojeg se rjesavas krstenjem ne nastaje u cinu zaceca.
    i kaj je sa suvremenom medicinom? zena dobije anelgetike, rodi carskim rezom, zadnjih tjedan dana bude u bolnici i cijela teorija da svaka zena radja u bolovima zbog odrjesenja grijeha pada u vodu...
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Ta teorija sa carskim rezom drži vodu samo zato jer je medicina uznapredovala... Šta misliš da je u 18. stoljeću toga bilo? Samo usporedi da se prije za malo jaču prehladu umiralo dok danas sa antibioticima se liječiš "u hodu"...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Gajba, ti očito ne znaš kako se rađa

Frendica mi je imala carski rez, ali trudovi se moraju preživjeti, htio ti to ne htio, kad se probudi iz carskog onda ima veće bolove nego da je rađala prirodnim putem.
    Pa oni joj rasparaju trbuh i maternicu. To je bezbolno skroz

A što se tiče analgetika (šatro nemaš bolova), hehehhehe isto presmiješno... ako želiš epiduralnu onda moraš imati trudove normalno, pa se skroz skvrčiš i već postanu prečesti daju ti tu injekciju u kičmu, čekaš (opet u bolovima) dok ne djeluje... kad rodiš nakon nekog vremena to popusti i eto ti opet bolova. Moja frendica kaže da su bili toliki da je svakih pola sata zvala sestru da joj da nekaj protiv bolova.

Tako da bolovi pri porođaju se moraju proći i dan danas.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Nježni predator Avatar od korisnika Maslow
    Datum registracije
    08-04-06
    Starost
    49
    Poruka
    7,275
    Liked
    5 times

Teice pogledaj što ti piše ispod nicka.
    Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
    Jerzy Kosinski

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    314 times

Citat Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
    istocni grijeh, koliko ja znam, kojeg se rjesavas krstenjem ne nastaje u cinu zaceca.
    točno. istočni grijeh naslijeđuješ činom rođenja.

to nema nikakve veze sa sexom i grešnim/bezgrešnim konotacijama vezanim uz njega.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Citat Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
    Teice pogledaj što ti piše ispod nicka.
    Offtopic si. I da, da... ja sam si to stavila, jer me netko kao takvu deklarirao
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Nježni predator Avatar od korisnika Maslow
    Datum registracije
    08-04-06
    Starost
    49
    Poruka
    7,275
    Liked
    5 times

Nisam ja offtop, nego si ti nabrijana babskim pričama rekla-kazala.

http://hrcak.srce.hr/file/15953
    Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
    Jerzy Kosinski

Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Citat Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
    i kaj je sa suvremenom medicinom? zena dobije anelgetike, rodi carskim rezom, zadnjih tjedan dana bude u bolnici i cijela teorija da svaka zena radja u bolovima zbog odrjesenja grijeha pada u vodu...

Citat Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
    Ta teorija sa carskim rezom drži vodu samo zato jer je medicina uznapredovala... Šta misliš da je u 18. stoljeću toga bilo? Samo usporedi da se prije za malo jaču prehladu umiralo dok danas sa antibioticima se liječiš "u hodu"...
    Citat Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
    Gajba, ti očito ne znaš kako se rađa

Frendica mi je imala carski rez, ali trudovi se moraju preživjeti, htio ti to ne htio, kad se probudi iz carskog onda ima veće bolove nego da je rađala prirodnim putem.
    Pa oni joj rasparaju trbuh i maternicu. To je bezbolno skroz

A što se tiče analgetika (šatro nemaš bolova), hehehhehe isto presmiješno... ako želiš epiduralnu onda moraš imati trudove normalno, pa se skroz skvrčiš i već postanu prečesti daju ti tu injekciju u kičmu, čekaš (opet u bolovima) dok ne djeluje... kad rodiš nakon nekog vremena to popusti i eto ti opet bolova. Moja frendica kaže da su bili toliki da je svakih pola sata zvala sestru da joj da nekaj protiv bolova.

Tako da bolovi pri porođaju se moraju proći i dan danas.
    ok teice, u krivu sam sto se tice bezbolnog radjanja, ali to nije niti tema ovog topica. tema je da je dijete koje je zaceto u braku u stvari zaceto bezgresno... jer seks u braku zbog reprodukcije nije grijeh. i upravo je i Isus BEZGRESNO ZACET. govorimo o zacecu, ne o porodu, istocnom grijehu...

Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku