| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi SMISAO ŽIVOTA?!? u Znanost forumu; Ponekad i u nekom tv intervjuu čujemo pitanje o smislu života a intervjuirana osoba tako kaže onu poznatu frazu: „... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | SMISAO ŽIVOTA?!? Ponekad i u nekom tv intervjuu čujemo pitanje o smislu života a intervjuirana osoba tako kaže onu poznatu frazu: „Da i ja se pitam tko sam,što sam ,odakle sam došao,kuda idem…“. No,iz samog sadržaja razgovora dade se zamijetiti da osoba ne zna ništa o životu,da nema nikakvo mišljenje i da uopće nimalo nije tragalački orjentirana i na tom planu nije ništa radila. Dakle pitanja za raspravu: Što je smisao života? Što određuje smisao života? ![]()
__________________ Nothing happens unless first a dream. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 393
![]() | Re: SMISAO ŽIVOTA?!? ja mislim da je smisao zivota ostati ziv...smisao smrti, umrijeti ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #4 (permalink) |
| nema me... Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SMISAO ŽIVOTA?!? evo ti mog smisla zhivota..dojti na croportalu do 2000poruka...sad lijepo mogu u penzzZZzzZZiju... mah šalim se ne... a neznam kuish da je smisao rodit se delat celi zhivot za nish..neznam neznam..mrzim radit.. NEZNAM koji je smisao... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SMISAO ŽIVOTA?!? Hm, lol ![]() Kako kome sinek. ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SMISAO ŽIVOTA?!? smisao života je upoznati sam sebe i Boga i tako si život učiniti vječnim ...Ali svakome je nesto drugo smisao, nemamo svi istu svrhu i smisao
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: smisao, zivota |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:40.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!