| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi SMISAO ŽIVOTA?!? u Znanost forumu; Pogledajte Monty Python i vidjet ćete koji je smisao života.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #25 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SMISAO ŽIVOTA?!? Kako reče jednom davno jedan mudrac :"Ljubav, ljubav je smisao života!" ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,061
![]() ![]() ![]() | Re: SMISAO ŽIVOTA?!? Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: SMISAO ŽIVOTA?!? Žao mi je ako si me tako shvatio. Ne želim nikome ništa naturati, samo iskazujem svoj stav koji nikoga i ni na što ne obavezuje. Mislim da dobro činim ako iskažem što mislim; neka ljudi vide različite ideje. Možda to nekom i pomogne. Na koncu, ovo je forum i svatko slobodno govori što želi i kako zna pa ću ignorirati ono tvoje "Ohladi malo"! |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,061
![]() ![]() ![]() | Re: SMISAO ŽIVOTA?!? Citat:
Kao drugo, naravno da tu svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali ti uz to svoje komentiraš tuđa stajališta što se smisla života tiče, a nitko te nije pitao da ih komentiraš i kritiziraš. Reci koje je tvoje i dobro.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SMISAO ŽIVOTA?!? Citat:
![]() Ljubav ljubav je smisao zivota prica mi covjek za sankom dok cigaru mota Ljepota njena se ne moze ni s cim mjerit rece mi krvavih ociju i ode rakiju potegnut ja sam prosjecan vrbovcan kojemu je cilj prodati pajceka u utorak na sajmu za dobru cifru
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: SMISAO ŽIVOTA?!? kad razmišljam o smislu života,znači da u mom životu imam problema..ne treba razmišljati o njegovu smislu,jer nas to ne dovodi nikuda..imam i mnogo važnijih stvari nego razmišljati o takvom pitanju..
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
![]() |
| Tagovi: smisao, zivota |
« Naš smisao života...
|
Cigani »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:46.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.