A ti glupe teme.
Možda još 2000 godina, u svakom slučaju nećeš doživiti njenu smrt ako se tome nadaš.![]()
Raspravljate o temi smrt religije..zub vremena u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; svaka religija umre..što mislite kolko če krščanstvo opstati i zašto je čovjek izmislio boga?...
A ti glupe teme.
Možda još 2000 godina, u svakom slučaju nećeš doživiti njenu smrt ako se tome nadaš.![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
nikad neznaš..nije glupa tema..kolko je religija nestalo..mnogo...
a mislim da je čovjek izumio boga jer nije mogo objasniti sve oko sebe..strah...
smrt krscanstva si onda moga nazvati temu kad ti je vec takvo pocetno pitanje...
a zasto je covjek izmislio boga... e tu se da podosta razglabati, al sve sto mislim o tome sam vec napisao i ne da mi se ponavljati...
Zadnji Uredio Sahataba : 06-09-08 u 22:24
Evo, popravila sam
Zaboravila sam ovo schšto ti ljudi kompliciraju
Čovjek je izmislio boga jer nije mogao drugačije objasniti neke prirodne pojave, tj. izmislio je bogove. Jer početak svega je politeizam.
stupid is as stupid does
Religije ne umiru dok god jedna osoba vjeruje i Boga nije izmislio čovjek.
U kontekstu kršćanstva, Isus je rođen bla, bla, bla, kako to već ide po Bibliji, nikako ne mislim da je on proizvod ljudske mašte.
p+r