| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! u Znanost forumu; Svojedobno je Arkan ponosno izjavio: " Moj vrhovni komandant je patrijarh Pavle". Sapienti sat.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! Znači, izjava polupismenog karijernog kriminalca služi vam kao dokaz da srpska pravoslavna crkva (a tako i ostale crkve istočnog obreda) imaju svaka svog, posebnog, specifičnog i strogo nacionalnog boga? Aha... kužim... da... Majke ti mile... ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 148
![]() | Re: Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! Nemaju, sve imaju istog Boga, a onaj tko piše malim slovom Bog je kompetentan da išta komentira na ovoj temi kao i Jura Ozmec za nuklearnu fiziku. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! Pišem kako želim. Mjesto dežurnog lektora na forumu jopš nije otvoreno, pa se ne moraš trudit ispravljat tuđe pisanje A ti si o mojoj kompetentnosti kompetentan prosuđivat otprilike kao što si kompetentan pisati o bilo čemu. Dakle, nisi.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! Pravaš, nema vredjanja jer niko ni tebe nije vredjao. I na ovoj temi mogu samo da pročitam gomilu gluposti od kojih mi se smeje, ali stvarno! Nacionalni Bog? Hm...JBT!!!!!!!
__________________ ♥ |
| | |
| | #48 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! Citat:
A smatram da nema potrebe da te se bannira... klauni su uvijek korisni za uveseljavanje ostalih... Samo ti ostani, prika... mene si danas od srca nasmijao... a vjerujem i druge forumaše
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! Je li? Možda, možda... vjerovat ću ti. Naime, ja ne poznajem ni jednog klauna. Ali eto, ako ti tako kažeš, onda nek' ti bude. Doimaš mi se kao osoba koja se često druži s klaunima. Poprimio si dosta njihovih osobina. Znači, misliš da klauni znaju tko je Cesare Lombroso beza da se posluže Googleom, i znaju razlike između konzervativizma i liberalizma i shvaćaju povezanost ekonomije i društva?
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:41.