Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! u Znanost forumu; Ne, nego ti ne znaš da Lombrosova debilna teorija o predodređenim zločincima nije prihvaćena jer je šovinistička, i ne poznaješ ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-12-07, 18:53   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 148
Pravaš se izdvaja iz mase
Re: Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo!

Ne, nego ti ne znaš da Lombrosova debilna teorija o predodređenim zločincima nije prihvaćena jer je šovinistička, i ne poznaješ temelje američke politike.
Pravaš je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 18:55   #52 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,817
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Aha... ipak si uspio otkriti tko je Lombroso.

A sad se vrati malo unatrag i pročitaj što si pisao o "partizanskim preudointelektualcima" na temi o HNS-u

Poznajem ja temelje američke politike. Ti ne shvaćaš razliku između američke i europske političke prakse, te povezanost društvenih i ekonomskih kretanja

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 19:02   #53 (permalink)
Regularni forumas

Ja sam napisao o partizanskim pseudointelekualcima koji su zastupali njegovu teoriju, koje je odbačena. Ali ti očito to ne znaš. I znaš pravo u Zg i St su nebo i zemlja. Očito da niste imali baš jaku sociologiju. A to što ne shvaćaš da je desnica za ekonomski liberalizam to je već ozbiljni poremećaj ili ne želiš priznat da bi ne jelte bio u krivu. Dao sam ti eklatantan primjer američkog kandidata za predsjednika, Thatcherice, a ti bulazni dalje koliko te je volja. Npr. Rudolf Giulliani je obrnut primjer od prvospomenutih. Malo proguglaj možda ti ima lijeka.
Pravaš je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 19:06   #54 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Pravaš Pogledaj Poruke
Ja sam napisao o partizanskim pseudointelekualcima koji su zastupali njegovu teoriju, koje je odbačena. Ali ti očito to ne znaš.
To si nazvao "partizanskim preudointelektualizmom" a ne "odbačenom Lombrosovom teorijom". Lako je sada spominjat Lombrosa i njegovu odbačenu teoriju, kad sam ti ja rekao o čemu je riječ

Citat:
I znaš pravo u Zg i St su nebo i zemlja. Očito da niste imali baš jaku sociologiju.
Kako ti znaš gdje sam ja studirao?

A ako sebe uzimaš za primjer "jake" katedre sociologije, onda ti moram reći da baš i ne služiš na čast svom fakultetu.

Citat:
A to što ne shvaćaš da je desnica za ekonomski liberalizam to je već ozbiljni poremećaj ili ne želiš priznat da bi ne jelte bio u krivu. Dao sam ti eklatantan primjer američkog kandidata za predsjednika, Thatcherice, a ti bulazni dalje koliko te je volja. Npr. Rudolf Giulliani je obrnut primjer od prvospomenutih. Malo proguglaj možda ti ima lijeka.
Otkrio si, dakle, blagodati Googlea?

Ali očito još nikako da skužiš neodvojivost ekonomije i društva...

Aprimjer kojeg si mi dao potvrđuje moje tvrdnje. Isto je i sa Maggie. Naravno, to to ne kužiš. Jer ne shvaćaš povezanost ekonomije i društva.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 19:11   #55 (permalink)
Regularni forumas

Pišeš debilane i qurzis se opet. Pseudo je da, jer je neprihvatljivo. Ja odo, neda mi se sa (oksi)moronima raspravljat više, odo za pametnijim poslom. Dobio sam već i od nekih na forumu private da se ne raspravljam s tobom jer si egomanijak. I naj se srdit, možda i sa tridest nađeš neku žensku i izliječiš se od kompleksa manje vrijednosti.
Pravaš je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 19:18   #56 (permalink)
women loving misogynist

Citat:
Pišeš debilane i qurzis se opet. Pseudo je da, jer je neprihvatljivo.
Ponavljanje već rečenog, iako je to rečeno bilo besmisleno i prvi put.

Citat:
Ja odo, neda mi se sa (oksi)moronima raspravljat više, odo za pametnijim poslom.
Vrijeđanje, te povlačenje iz rasprave u kojoj ionako nemaš ništa pametno za reći.

Citat:
Dobio sam već i od nekih na forumu private da se ne raspravljam s tobom jer si egomanijak.
Lijepo je da se družite...

Citat:
I naj se srdit, možda i sa tridest nađeš neku žensku i izliječiš se od kompleksa manje vrijednosti.
Komentar o privatnom životu osobe koju nikada nisi vidio, ni upoznao, pa zatim opet dijagnoza osobe koju nikada u životu nisi ni vidio ni upoznao.

Sve redom vrhunske replike, koje pršte od britkih komentara, dosjetljivih prispodobi i rječitih argumenata.

Jednom rječju: sranje

Bravo, majstore, bravo...

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 21:26   #57 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-12-07
Godina: 20
Poruka: 11
ml206033 se izdvaja iz mase

srbi su tako dobri i pošteni ljudi da su ubijali svoje susjede nekoliko sati nakon što su s nima popili rakijicu...
ml206033 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 21:28   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 3,286
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Malo si promašio temu , ali dobro ajde važno je da se nešto lupi pa makar i to!!!!!
Star 20-12-07, 21:33   #59 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,734
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

pravaš je tvornica postova. 70 postova u dva dana. plodan neki autor. doduše 30-tak postova je usmjereno vrijeđanju drugih al neka.

nego da se vratimo SPC.
i vatikan je nekada davno pozivao na ratovanje za teritorij. doduše to je bilo prije iljadu godina, pa to pokazuje da SPC kasni za vatikanom samo toliko.

naravno da bog nema nacionalnost, al ljudi su ti koji mu daju atribute, p aako može bit alah, jahve, shiva i sl. može biti i srbin.
dapače bog toliko dobar, (zar ne vjernici?), da čak može biti i slovenac
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 12:55   #60 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Čitanje i obrazovanje nije zabranjeno, bar za sada. Zato poručujem onima kojima znanje nije jača strana da pročitaju, recimo, neku sociologiju religije i steknu uvid u nastanak monoteizma u povijesnim i društven-ekonomskim i društveno- političkim uvjetima. Tada će, možda, ako su kadri razumijevati jednostavne stvari, razumjeti da su nacionalni Bogovi postojali i postoje i dalje, bez obzira na univerzalizam koji zagovaraju teolozi tih religija. Pustite to što oni govore i pišu, gledajte što te crkve čine. SPC je nacionalna (SRPSKA) i vjernici vjeruju u svog nacionalnog Boga. To se pokazalo jako praktično i pragmatično lu povijesti.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108