| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! u Znanost forumu; Ne, nego ti ne znaš da Lombrosova debilna teorija o predodređenim zločincima nije prihvaćena jer je šovinistička, i ne poznaješ ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 148
![]() | Re: Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! Ne, nego ti ne znaš da Lombrosova debilna teorija o predodređenim zločincima nije prihvaćena jer je šovinistička, i ne poznaješ temelje američke politike. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! Aha... ipak si uspio otkriti tko je Lombroso. A sad se vrati malo unatrag i pročitaj što si pisao o "partizanskim preudointelektualcima" na temi o HNS-u Poznajem ja temelje američke politike. Ti ne shvaćaš razliku između američke i europske političke prakse, te povezanost društvenih i ekonomskih kretanja
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #53 (permalink) |
![]() | Re: Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! Ja sam napisao o partizanskim pseudointelekualcima koji su zastupali njegovu teoriju, koje je odbačena. Ali ti očito to ne znaš. I znaš pravo u Zg i St su nebo i zemlja. Očito da niste imali baš jaku sociologiju. A to što ne shvaćaš da je desnica za ekonomski liberalizam to je već ozbiljni poremećaj ili ne želiš priznat da bi ne jelte bio u krivu. Dao sam ti eklatantan primjer američkog kandidata za predsjednika, Thatcherice, a ti bulazni dalje koliko te je volja. Npr. Rudolf Giulliani je obrnut primjer od prvospomenutih. Malo proguglaj možda ti ima lijeka. |
| | |
| | #54 (permalink) | |||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! Citat:
![]() Citat:
A ako sebe uzimaš za primjer "jake" katedre sociologije, onda ti moram reći da baš i ne služiš na čast svom fakultetu. Citat:
Ali očito još nikako da skužiš neodvojivost ekonomije i društva... Aprimjer kojeg si mi dao potvrđuje moje tvrdnje. Isto je i sa Maggie. Naravno, to to ne kužiš. Jer ne shvaćaš povezanost ekonomije i društva.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |||
| | |
| | #55 (permalink) |
![]() | Re: Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! Pišeš debilane i qurzis se opet. Pseudo je da, jer je neprihvatljivo. Ja odo, neda mi se sa (oksi)moronima raspravljat više, odo za pametnijim poslom. Dobio sam već i od nekih na forumu private da se ne raspravljam s tobom jer si egomanijak. I naj se srdit, možda i sa tridest nađeš neku žensku i izliječiš se od kompleksa manje vrijednosti. ![]() ![]() |
| | |
| | #56 (permalink) | |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! Ponavljanje već rečenog, iako je to rečeno bilo besmisleno i prvi put. Citat:
Citat:
Citat:
Sve redom vrhunske replike, koje pršte od britkih komentara, dosjetljivih prispodobi i rječitih argumenata. Jednom rječju: sranje Bravo, majstore, bravo... ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |||
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,734
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! pravaš je tvornica postova. 70 postova u dva dana. plodan neki autor. doduše 30-tak postova je usmjereno vrijeđanju drugih al neka. nego da se vratimo SPC. i vatikan je nekada davno pozivao na ratovanje za teritorij. doduše to je bilo prije iljadu godina, pa to pokazuje da SPC kasni za vatikanom samo toliko. ![]() naravno da bog nema nacionalnost, al ljudi su ti koji mu daju atribute, p aako može bit alah, jahve, shiva i sl. može biti i srbin. dapače bog toliko dobar, (zar ne vjernici?), da čak može biti i slovenac ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Srpska Crkva u "vjerskom" duhu poziva Srbe u RAT za Kosovo! Čitanje i obrazovanje nije zabranjeno, bar za sada. Zato poručujem onima kojima znanje nije jača strana da pročitaju, recimo, neku sociologiju religije i steknu uvid u nastanak monoteizma u povijesnim i društven-ekonomskim i društveno- političkim uvjetima. Tada će, možda, ako su kadri razumijevati jednostavne stvari, razumjeti da su nacionalni Bogovi postojali i postoje i dalje, bez obzira na univerzalizam koji zagovaraju teolozi tih religija. Pustite to što oni govore i pišu, gledajte što te crkve čine. SPC je nacionalna (SRPSKA) i vjernici vjeruju u svog nacionalnog Boga. To se pokazalo jako praktično i pragmatično lu povijesti. |
| | |
![]() |
« Židovstvo
|
Nočne More! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:47.