| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi šta mislite koliko utjecaja može imati sreća na uspjeh čovjeka u Znanost forumu; šta mislite koliko sreća utječe na nas? ja mislim da puno... npr kad pišem ispite,ako imam sreće švercam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Somewhere I Belong | šta mislite koliko utjecaja može imati sreća na uspjeh čovjeka šta mislite koliko sreća utječe na nas? ja mislim da puno... npr kad pišem ispite,ako imam sreće švercam se ili me potrefe pitanja koja znam,i jednostavno položim ispit bez puno truda dok se neki baš jako trude da bi bili uspješni... o ovoj se temi može dosta filozofirati.. baš me zanimaju tuđa mišljenja... neko npr radi oho-ho da bi si kupio npr auto ,dok neki dobiju auto na nekom nagradnom izvlačenju... neki ljudi traže godinama posao,a neki ga odmah dobiju...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 595
![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite koliko utjecaja može imati sreća na uspjeh čovjeka ja mislim da ne postoji sreća kao takva, samo kad nešto dobro ne možemo objasnit kažemo da je sreća, a možda i nije tako ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti ![]() Čestitke Dinamu za ligu Uefa, napokon da su i naši klubovi pobijedili. Pozdrav od Hajdukovca |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: šta mislite koliko utjecaja može imati sreća na uspjeh čovjeka svako ima drugačije razmišljanje o tome... a šta ti onda misliš kakva sreća postoji? ja mislim da takva definitivno postoji,,,
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,108
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite koliko utjecaja može imati sreća na uspjeh čovjeka sreća, ne znam. to bi mogao biti splet okolnosti koje nam u datom trenutku pogoduju, tako nešto. naravno da takvi slučajevi uvelike mogu utjecati na naš život.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: šta mislite koliko utjecaja može imati sreća na uspjeh čovjeka evo primjera sreće... 100% sreće... ja izašla na ispit na blef... i par min prije ispita sam nabavila sve odgovore,i naravno ti odgovori su i bili u ispitu i fino sam to prošla... na čistu sreću... a neki se i dan danas pate oko tog predmeta...
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite koliko utjecaja može imati sreća na uspjeh čovjeka a pazi ovo, iako si išla na blef, ti si bila spremna da se nešto dobro dogodi inače ne bi ni izašla na ispit. Ti si isprovocirala tu pozitivnu situaciju jer si za nju bila spremna. Izgleda kao da si imala sreća a zapravo si sebi namjestila ono što ti je trebalo
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti ![]() Čestitke Dinamu za ligu Uefa, napokon da su i naši klubovi pobijedili. Pozdrav od Hajdukovca |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: šta mislite koliko utjecaja može imati sreća na uspjeh čovjeka a pa svako to može drugačije gledati.. ja ti na ispit izađem i ak neam pojma čisto zato da vidim pitanja... ovo sam nekako uđendarila odgovore i prepisala ih u ispit i fino prošla.. ![]() uvijek treba imati nade,iako je nada kurva i ne treba se nadati ali eto,...u nadi je spas ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite koliko utjecaja može imati sreća na uspjeh čovjeka nada je za budale (kažem ja) treba znati što nam je cilj, nadanje je kad netko neće ništa učiniti nego se nadati da će se samo riješiti. E pa neće! Ili sam riješiš ili šipak (ti možda to nisi znala, ali ti si riješila da dobiješ te odgovore )
| | |
| | #9 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: šta mislite koliko utjecaja može imati sreća na uspjeh čovjeka e pa znam da sam si sama nabavila te odgovore,nisu mi pali s neba,,,ali opet nisu mi bili u planu,kontala sam samo izać i viditi pitanja a ono odgovori se našli ![]() i dobro kažeš to za nadanje... ![]() a jel ti znaš svoj cilj? kako to da ti baš ne vjeruješ u sreću?
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: šta mislite koliko utjecaja može imati sreća na uspjeh čovjeka na sreću se nije dobro oslanjati jer će te ponekad iznevjeriti...ja mislim da sreća postoji i da nas ponekad u životu progura kroz život..bilo je nekoliko situacija u srednjoj kada za neke ispite nisam učio,am baš ništa,ni otvorio,i eto ja se snađem i prepišem..neki bi rekli da sam se snašao ali ja bih to nazvao srećom jer je iza mene baš bio najbolji povjesničar u razredu! isto tako mislim da ponekad treba sreću izazvati jer ona ne dolazi uvijek sama od sebe,puno tga ovisi koliko smo si mi omogućili da nam se ona dogodi...
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:17.

)