| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Stigme u Znanost forumu; mislim da ne trebam previše objašnjavati što su, ali kako ih vi objašnjavati.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08 Godina: 1
Poruka: 134
![]() | Re: Stigme cini se sve muljaze. do zadnje. niti jedan slucaj stigmatiziranog se nije htio podvrci nikakvim ispitivanjima a nitko nikada nije prisustvovao pocetku krvarenja. uvjek vec gotov cin koji bez problema stigmatizirani moze sam sebi nanjeti. vec Clark ih spominje u misterijama svijeta. bar neke. cak i u mom selu bio je jedan "dotaknuti" koji je pljuvao krv tijekom mise. ako imas slabe desni i sklonost paradentozi onda nista nije nemoguce uz malo zesce isisavanje i pogodan trennutak. izgledalo je impresivno priznajem. ![]() ipak. "sweatting blood" nije cesta ali ni neubicajena pojava. neposredno prije razapinjanja isusovo celo je oroseno krvlju i znojem po Luki. tzv hematohidroza ili hematidrosis ili chromidrosis. (ili slicno ne sjecam se). inace opcenito ta krscanska opsednutost krvlju i kultu zrtve je meni osobno odvratna. kakvog ima smisla da bog nanosi rane svojim "najodanijim" vjernicima ?? ![]() eto tebi ozdravljenje a tebi...hmmm. ma eto ti krvave rane pa nek se raja cudi malo. oh fala boze fala. ![]() mislim da u stigmatama ima nesto kao i u gatanju iz taloga kave. tu negdje. ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Stigme Zanimljivo je da se stigme javljaju na dlanovima, što je vrlo čudno s obzirom da isus nije mogao biti prikovan na križ dlanovima, nego zapešćima.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08 Godina: 1
Poruka: 134
![]() | Re: Stigme adobro sad.... jedan kolega iz vojske je uvijek imao smrdljive i vlazne noge bez obzira na sve. zvali smo ga kiseli ali nije nam palo napamet da je to zbog toga sto je nekoc isus hodao po vodi, a on je bio veliki vjernika pa sad ono to je kao neka tajna veza. ![]() ma ima ekipe koja se u brazilu fizicki razapinje na kriz ali vlasti su to ipak cini mi se zabranile. asvasta. ![]() uglavnom : stigmate = muljaza ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 385
![]() ![]() ![]() | Re: Stigme pa to mozda najbolje ide u prilog tome da su stigme, ako nisu rane izazvane vanjskim objektima, rezultat psihe, (na vecini slika Isusu su probijene ruke, pa vecina ljudi tako i misli) kao i npr. levitacija, pomicanje zlica, skakanje po žaru... Psihom tj. autosugestijom utjeces na tjelo.. Ne mislim da je to Bozji znak...
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 07-04-08 u 14:11. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 393
![]() | Re: Stigme Citat:
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| banned | Re: Stigme Citat:
a kako to TI znaš, kako se vrši razapinjanje?
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: stigme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:34.