Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 59

Stigme

Raspravljate o temi Stigme u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; mislim da ne trebam previše objašnjavati što su, ali kako ih vi objašnjavati....

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

Stigme

mislim da ne trebam previše objašnjavati što su, ali kako ih vi objašnjavati.
    Dodane Slike Dodane Slike

Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

Re: Stigme

što je, nitko ništa, ajmo ateisti, objasnite manifestiranje rana.

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Da li tebe stvarno zanima moje mišljenje ili je ovo samo još jedna tema da nam se pokaže u kojoj smo ˝zabludi˝ mi ateisti?

dr.sc. Foruma
    Datum registracije
    20-08-07
    Poruka
    3,485
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
    što je, nitko ništa, ajmo ateisti, objasnite manifestiranje rana.
    daj mi nož i svoje tijelo pa ćeš vidit
    -

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika lofi
    Datum registracije
    20-03-08
    Starost
    5
    Poruka
    2,644
    Liked
    0 times

cini se sve muljaze. do zadnje. niti jedan slucaj stigmatiziranog se nije htio podvrci nikakvim ispitivanjima a nitko nikada nije prisustvovao pocetku krvarenja. uvjek vec gotov cin koji bez problema stigmatizirani moze sam sebi nanjeti.

vec Clark ih spominje u misterijama svijeta. bar neke.

cak i u mom selu bio je jedan "dotaknuti" koji je pljuvao krv tijekom mise. ako imas slabe desni i sklonost paradentozi onda nista nije nemoguce uz malo zesce isisavanje i pogodan trennutak. izgledalo je impresivno priznajem.

ipak. "sweatting blood" nije cesta ali ni neubicajena pojava. neposredno prije razapinjanja isusovo celo je oroseno krvlju i znojem po Luki. tzv hematohidroza ili hematidrosis ili chromidrosis. (ili slicno ne sjecam se).

inace opcenito ta krscanska opsednutost krvlju i kultu zrtve je meni osobno odvratna. kakvog ima smisla da bog nanosi rane svojim "najodanijim" vjernicima ??

eto tebi ozdravljenje a tebi...hmmm. ma eto ti krvave rane pa nek se raja cudi malo. oh fala boze fala.

mislim da u stigmatama ima nesto kao i u gatanju iz taloga kave. tu negdje.

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Zanimljivo je da se stigme javljaju na dlanovima, što je vrlo čudno s obzirom da isus nije mogao biti prikovan na križ dlanovima, nego zapešćima.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika lofi
    Datum registracije
    20-03-08
    Starost
    5
    Poruka
    2,644
    Liked
    0 times

adobro sad....

jedan kolega iz vojske je uvijek imao smrdljive i vlazne noge bez obzira na sve. zvali smo ga kiseli ali nije nam palo napamet da je to zbog toga sto je nekoc isus hodao po vodi, a on je bio veliki vjernika pa sad ono to je kao neka tajna veza.

ma ima ekipe koja se u brazilu fizicki razapinje na kriz ali vlasti su to ipak cini mi se zabranile. asvasta.

uglavnom : stigmate = muljaza

Uvaženi forumas Avatar od korisnika olja
    Datum registracije
    16-03-08
    Starost
    26
    Poruka
    826
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
    Zanimljivo je da se stigme javljaju na dlanovima, što je vrlo čudno s obzirom da isus nije mogao biti prikovan na križ dlanovima, nego zapešćima.
    pa to mozda najbolje ide u prilog tome da su stigme, ako nisu rane izazvane vanjskim objektima, rezultat psihe, (na vecini slika Isusu su probijene ruke, pa vecina ljudi tako i misli) kao i npr. levitacija, pomicanje zlica, skakanje po žaru... Psihom tj. autosugestijom utjeces na tjelo.. Ne mislim da je to Bozji znak...
    Zadnji Uredio olja : 07-04-08 u 15:11
    Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead.

Regularni forumas Avatar od korisnika skin2yard
    Datum registracije
    02-07-07
    Starost
    26
    Poruka
    451
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: olja Pogledaj Poruke
    pa to mozda najbolje ide u prilog tome da su stigme, ako nisu rane izazvane vanjskim objektima, rezultat psihe, (na vecini slika Isusu su probijene ruke, pa vecina ljudi tako i misli) kao i npr. levitacija, pomicanje zlica, skakanje po žaru... Psihom tj. autosugestijom utjeces na tjelo.. Ne mislim da je to Bozji znak...
    moguce je i to, ali isto tako je moguce da si ljudi to sami rade kako bi mozda privukli paznju...ni to nije nista novo...ili su mozda cak i u dogovoru kako bi, ako vec bog ne salje neka biblijska cuda, ljudi sami stvarali neka cuda kako bi prosirili i ucvrstili svoju vjeru, jer ipak RKC prihvaca neke od tih stigmatika ili kako se vec nazvaju
    BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam).

Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

Citat Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke

a kako to TI znaš, kako se vrši razapinjanje?

Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku