Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Što bi probali napravili da vam je uspjeh zajamčen?

Raspravljate o temi Što bi probali napravili da vam je uspjeh zajamčen? u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; Nasa sam ovu sliku i potakla me na otvaranje teme, iskreno nemam pojma sto bi proba. Probudio svijest ljudi, da ...

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Što bi probali napravili da vam je uspjeh zajamčen?

Nasa sam ovu sliku i potakla me na otvaranje teme, iskreno nemam pojma sto bi proba. Probudio svijest ljudi, da malo pocnu gledati i svijet oko sebe, ne samo svoje guzice! Najvjerojatnije bi me povukla pohlepa, ali bilo bi lipo naci ljekove za sidu, rak i ostale bolesti, napraviti sto je vise moguce za razvitak ljudi i mir u svijetu, pokusati napokon spoznati potpunu istinu o nastanku, o vjeri, shvatio psihu ljudi, pokusa srediti drustvo bez novca, i jos puno toga, iako sumnjam da je takvo sto moguce bez da te povuce zelja za moci i kontrolom.

Zadnji Uredio Sahataba : 13-01-09 u 17:40

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Spanak
    Datum registracije
    04-08-08
    Poruka
    578
    Liked
    1 times

Re: Što bi probali napravili da vam je uspjeh zajamčen?

Hm… popravio bi svoj odnos s bratom.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika lofi
    Datum registracije
    20-03-08
    Starost
    5
    Poruka
    2,644
    Liked
    0 times

stisaj malo glazbu i odite ukino pogledat "yes man" i kupi mu kokice za pocetak.

@Sahataba: ozdravio bi sve fizicki i psihicki bolesne i zivotno sjebane i ukinuo glupocu

ili bar da svatko dijete ima sretno djetinjstvo evo bar to a mi cemo se snaci

a+s

Regularni forumas Avatar od korisnika Ifigenija
    Datum registracije
    16-04-10
    Poruka
    106
    Liked
    0 times

prekinula sve fucking ratove u svijetu i usadila malo više pameti u glave onih kojima je nužna
    What's love but a second hand emotion...

Lajkaj nas na Facebooku