Gotovo! Upravo sam posta ateist![]()
Raspravljate o temi Što biblija kaže... u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; Da bi malo bolje shvatili zašto se određen čovjek (muškarac) loše odnosi prema ženama i od kud to potječe. Ako ...
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Gotovo! Upravo sam posta ateist![]()
Gde tu smestiti Darwina![]()
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
pa evolucijski gledano muski su "mutanti" a zene su "baza". jbg. tako je kako je. bonobosi vs chimpanze. matrijahat vs patrijahat. biblija striktno podrzava patrijahat i to je katastrofalna greska. i navodno bog je "musko"
p+r
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
ahem. napisao sam navodno. i stavio u navodnike. oces da ti i nacrtam svoje misljenje ? jako slabo kopcas u zadnje vrijeme ? bog ne da nije ni musko ni zensko nego jednostavno nije
btw nisam ja taj koji se moli "oce koji jesi na nebesima" (musko?) i koji kleci pred kipom razapetiog mrsavka koji je navodno bogocovjek (opet musko?).
ono bitno u mom postu naravno si propustila komentirati a ono sto stavljam u "navodnike" prozivas mojim glupostima.
ah. tipicna BDT. sto bi ja bez tebe. teologija... astrologija...homeopatija... slobodno nastavi niz
p+r
U ovoj temi nema mjesta za vrijeđanje, pa prema tome molim da se suzdržite. Jedno je iznošenje mišljenja i argumenata koje imate, a drugo je kada se nekoga vrijeđa zbog osobnih uvjerenja. Slobodni smo ljudi i svatko ima pravo na svoje mišljenje, inkvizicije više nema. Uskoro slijedi još neke stvari, pošto vidim da postoji zanimanje. (makar vidim kak će mi i ovak jadna reputacija propast u minus)
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.