| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Sto biste pitali Boga? u Znanost forumu; Evo ovako zamislite situaciju: Idete veceras spavati bez ikakvih briga i ujutro se budite i sve je bijelo oko vas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 340
![]() ![]() | Sto biste pitali Boga? Evo ovako zamislite situaciju: Idete veceras spavati bez ikakvih briga i ujutro se budite i sve je bijelo oko vas prilazi vam sveti Petar i objasnjava da ste mrtvi, umrli u snu. I sad kaze vam on da imate "pravo" postaviti Bogu tri pitanja koja god zelite bas bilo sto i da ce vam on odgovoriti I tako dovede vas sveti Petar do Boga a on sjedi na svom prijestolju i gleda u vas Sto biste ga pitali?
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sto biste pitali Boga? 1. Zašto, sam umro 2. Zašto sam cijeli život bio sam 3. Je li me može vratiti da nastavim živjeti, pa makar se patio i više nego sad
__________________ Amicus cetrus in re incerta cernitur! Pouzdan prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji! Vidim da sam ostao zapamćen kao Hello Kitty fan, pa evo povratak Hello Kitty avatara!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,641
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto biste pitali Boga? 1. I koja je svrha svega ovoga? 2. Zasto je najopasnije ono sto je najbolje? 3. Pitala ga da izadjemo na dvoboj - Devil:God=x:y
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| nema me... Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto biste pitali Boga? osh mi biti jamac il daj barem posudi nekaj hitno je osh me vratiti nazad da prozivim zhivot.. (potrudil se bum biti bolji a ne seronja) dali che me netko htjeti ako me vratis... p.s. gurnul bi mu sto eura |
| | |
![]() |
« Činiti loše?
|
Katolička crkva »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:37.