| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Sto biste pitali Boga? u Znanost forumu; Pitao bi ga tko je,odkad postoji i zasto... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sto biste pitali Boga? to nema smisla tu smo dosli i gotovo je, spoznaju nemogu nekom reci ni preneti. Opet odgovori ostaju tajna. Moja volja za spoznajom nestaje zajedno sa životom, ali ako baš moram onda bi pito samo jedno: reci mi Bože koji je najveći broj a do tada odo pa kad se setiš onda me pozovi ksebi
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto biste pitali Boga? Ništa ga ne bi pitao. Samo bi mu rekao - A tu si! Super sad mogu dalje spavat.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto biste pitali Boga? pitao bi ga zasto neki ljudi ceskaju jaja doma i imaju milione....a toliko ljudi prose po ulicama
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: Sto biste pitali Boga? ja bi pitao je li ima On što pitat mene
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 98
![]() | Re: Sto biste pitali Boga? 1. Zašto je petljao sa udatom ženom, jel zna da ju je Josip mogao razbit zbog toga? ![]() 2. Što ću ja ovdje? ![]() 3. Znam sve, al da li bi me ipak prošvercao u Raj? ![]()
__________________ Mrzim potpis i zato ga nemam! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:31.

Pali gume a ne dušu