| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Što je CILJ života ? u Znanost forumu; Voljeti i biti voljen - slažem se. i napraviti nešto korisno i dobro da te ljudi pamte, ako je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je CILJ života ? Spamat na forumu Cilj zivota je ostvarit sve svoje ciljeve... ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: Što je CILJ života ? stvarno vas ima amatera? pitam se ocete li cijeli zivot bit materi? pogledaj onu seriju kad je onaj znastvenik izmislio stroj za vracanjeunazad tj pomladio se.... non stop je u sebi pricao: jos da mi je malo vremena jos da mi je malo vremena... neces ti to shvatit |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je CILJ života ? za mene asocijacija na ''cilj'' je ono kad utrčavaš, i gdje utrka prestaje... Ali to se ne traži ovdje, meni je bitno da imam nekoga i s tim nekim da imam mir, i posložene stvari, i želim da imam i problema, to svakako dođe u paketu, ali onih manjih...Zadnji Uredio Agness : 22-04-08 u 10:43. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Što je CILJ života ? cilj života je živjeti svaki dan kao da je posljednji,jel jednom će stvarno i biti,te voljeti i biti voljen,činiti dobro ali naravno i poneku pogrešku jel život bez pogrešaka bio bi savršen ali i boring....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 118
![]() | Re: Što je CILJ života ? Citat:
Ovaj život sam po sebi nema smisla ni cilja jer ti meso nakon smrti se počne raspadati. Sigurno cilj nije ni novac ni seks jer kažem - kad imaš 99 godina i samo čekaš da od iznemoglosti tijela krepaš, da se tako izrazim.. sigurno kad si već 'pred ciljem' ti se te 2 stvari tada čine nebitne. Zato je zanimljivije kamo duša ide nakon smrti. Možda bi cilj ili smisao zemaljskog života zato bio ljubav i dobrota - da bi time postigao i taj život nakon smrti (za one koji vjeruju da duša nekamo ide nakon smrti, naravno).
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cilj, sto, zivota |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.

to svakako dođe u paketu, ali onih manjih...