Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? u Znanost forumu; Sobzirom da vjerujem u Boga ....tako vjerujem i u život vječni....baš onako kako je propovjedano u svetom pismu....mogao ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-09-07, 02:07   #11 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,338
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1
Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog?

Sobzirom da vjerujem u Boga ....tako vjerujem i u život vječni....baš onako kako je propovjedano u svetom pismu....mogao bi se bacit sad na šira obrazloženja svog mišljenja...odnosno vjerovanja....ali mi se sada neda jer je već pokasno....vidjet ću kako će se tema odvijati...pa ću se ubaciti...
BTW....i ja se nadam da će svako iznijeti svoje mišljenje i poštivati tuđe....bez svađa.......jer smo to već prošli na jednoj sličnoj temi....
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 17:27   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 451
skin2yard je zabranio reputaciju

pa mislim da nije ni bitnno, ako postoji zivot poslje smrti, odlicno...ako ne, svejedno neces saznati...tako da je svako razmisljanje i razbijanje glave nepotrebno, ima i vaznijih stvari koje se odvijaju oko nas i koje utjecu na nas zivot trenutno...
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 17:41   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
join_me se izdvaja iz mase

ma ko zna šta se tu sve krije...to nečemo znat dok ne umremo a možda ni tad...jako je tema zanmljiva ali ja prva neznam šta bi rekla...ja vjerujem u boga,nisam neki teški vjernik a u neš moraš vjerovat ili nemoraš to ovisi o nama samima...al iskreno jakoo me i zanima kako smo mi nastali,došli na ovaj svijet ali mislim da to nečemo saznat...jbg...neki vjeruju da kad umremo idemo ili u raj,pakao ili čistilište,neki vjeuju da samo istrunemo i neznamo ni da smo postojali ko šta se ne sječamo dok smo nastajali itd....ima tu puno teorija na koju nečemo ja mislim nikad dobit odgovor..
join_me je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 00:01   #14 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar

.....ili možda jednom hočemo..
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 14:24   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

Kud su arivale duše koje su živjele prije nas ?,-a bilo ih je bome .Stoički prihvačam da sam dio te prolaznosti u vremenskom ograničenju postojanja.

ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM
gollum007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 14:47   #16 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Crokiller007

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 223
Crokiller007 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Crokiller007

Evo ja imam jedan slučaj sa mojim tetkom...pričao mi je kad je pao u nesvjest jednom da je on bio duša koja izlazi iz svoga tijela,te je letio prema nebu i vidio svoje tijelo kako dolje leži,no kad su došli doktori i vračali ga u život tako se i on(duša,duh svoj)vraćao u svoje tijelo...možda vam se čini smiješno i glupo,ali je istinito

Pa bi ja rekao da postoji život poslije smrti..apsolutno

Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen.
Crokiller007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 10:41   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-04-07
Godina: 43
Poruka: 135
hastur

Citat:
Pravi autor: Crokiller007 Pogledaj Poruke
Evo ja imam jedan slučaj sa mojim tetkom...pričao mi je kad je pao u nesvjest jednom da je on bio duša koja izlazi iz svoga tijela,te je letio prema nebu i vidio svoje tijelo kako dolje leži,no kad su došli doktori i vračali ga u život tako se i on(duša,duh svoj)vraćao u svoje tijelo...možda vam se čini smiješno i glupo,ali je istinito

Pa bi ja rekao da postoji život poslije smrti..apsolutno
Taj fenomen ima svoj naziv a zove se NDE(near-death experience )
Često se događa da u trenutku kad liječnik rekne:''Mislim da smo ovog (bolesnika) izgubili!'', pacijent o kojemu je riječ doživi potpunu promjenu perspektive. On osjeti kako se ''diže u zrak'', lebdi na visini i gleda odozgo vlastito tijelo.
Mnogi kojima se to dogodilo kažu da u ovakvoj situaciji nisu predstavljali samo nekakvu ''točku'' u kojoj se koncentrirala njihova svijest. I dalje im se činilo da su sastavni dio nekakvog tijela, iako su se nalazili izvan svog fizičkog tijela.
Puno više o tom fenomenu imaš u knjizi Raymonda Moody-a u knjizi "Život poslije života".
Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!!
hastur je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 02:17   #18 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Da pročtao sam tu knjigu....u svakom slučaju ima puno ljudi koji tvrde da su doživjeli takvo iskustvo...
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 20:18   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-04-07
Godina: 43
Poruka: 135
hastur

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
Da pročtao sam tu knjigu....u svakom slučaju ima puno ljudi koji tvrde da su doživjeli takvo iskustvo...
I ja isto vjerujem i to je vjerojatno i istina.
Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!!
hastur je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 22:37   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
join_me se izdvaja iz mase

a to ti je klinička smrt...ja isto mislim da je to moguče...stvarno ima punooo ljudi koji su tvrdili da su to doživjeli,a valjda jesu...a neke su stvari neobjašnjive ali se vjerovatno događaju samo ih mi još nemožemo dokučit...
join_me je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: apokalipsa, bog, harmagedon, smrt

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114