Stranica 2 od 36 PrvoPrvo 123456712 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 355

Što se dešava poslije smrti? Postoji li Bog?

Raspravljate o temi Što se dešava poslije smrti? Postoji li Bog? u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; Sobzirom da vjerujem u Boga ....tako vjerujem i u život vječni....baš onako kako je propovjedano u svetom pismu....mogao bi se ...

Always attacks Avatar od korisnika TigarZG1
    Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog?

Sobzirom da vjerujem u Boga ....tako vjerujem i u život vječni....baš onako kako je propovjedano u svetom pismu....mogao bi se bacit sad na šira obrazloženja svog mišljenja...odnosno vjerovanja....ali mi se sada neda jer je već pokasno....vidjet ću kako će se tema odvijati...pa ću se ubaciti...
    BTW....i ja se nadam da će svako iznijeti svoje mišljenje i poštivati tuđe....bez svađa.......jer smo to već prošli na jednoj sličnoj temi....
    Vjerujem u....

Regularni forumas Avatar od korisnika skin2yard
    Datum registracije
    02-07-07
    Starost
    26
    Poruka
    451
    Liked
    0 times

pa mislim da nije ni bitnno, ako postoji zivot poslje smrti, odlicno...ako ne, svejedno neces saznati...tako da je svako razmisljanje i razbijanje glave nepotrebno, ima i vaznijih stvari koje se odvijaju oko nas i koje utjecu na nas zivot trenutno...
    BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam).

Starter Avatar od korisnika join_me
    Datum registracije
    17-09-07
    Poruka
    66
    Liked
    0 times

ma ko zna šta se tu sve krije...to nečemo znat dok ne umremo a možda ni tad...jako je tema zanmljiva ali ja prva neznam šta bi rekla...ja vjerujem u boga,nisam neki teški vjernik a u neš moraš vjerovat ili nemoraš to ovisi o nama samima...al iskreno jakoo me i zanima kako smo mi nastali,došli na ovaj svijet ali mislim da to nečemo saznat...jbg...neki vjeruju da kad umremo idemo ili u raj,pakao ili čistilište,neki vjeuju da samo istrunemo i neznamo ni da smo postojali ko šta se ne sječamo dok smo nastajali itd....ima tu puno teorija na koju nečemo ja mislim nikad dobit odgovor..

Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

.....ili možda jednom hočemo..
    Vjerujem u....

Regularni forumaš Avatar od korisnika gollum007
    Datum registracije
    07-02-07
    Poruka
    338
    Liked
    0 times

Kud su arivale duše koje su živjele prije nas ?,-a bilo ih je bome .Stoički prihvačam da sam dio te prolaznosti u vremenskom ograničenju postojanja.

ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM

Regularni forumas Avatar od korisnika Crokiller007
    Datum registracije
    14-08-07
    Poruka
    223
    Liked
    0 times

Evo ja imam jedan slučaj sa mojim tetkom...pričao mi je kad je pao u nesvjest jednom da je on bio duša koja izlazi iz svoga tijela,te je letio prema nebu i vidio svoje tijelo kako dolje leži,no kad su došli doktori i vračali ga u život tako se i on(duša,duh svoj)vraćao u svoje tijelo...možda vam se čini smiješno i glupo,ali je istinito

Pa bi ja rekao da postoji život poslije smrti..apsolutno
    Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata.
    Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo.

Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen.

Regularni forumas Avatar od korisnika hastur
    Datum registracije
    19-04-07
    Starost
    46
    Poruka
    167
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Crokiller007 Pogledaj Poruke
    Evo ja imam jedan slučaj sa mojim tetkom...pričao mi je kad je pao u nesvjest jednom da je on bio duša koja izlazi iz svoga tijela,te je letio prema nebu i vidio svoje tijelo kako dolje leži,no kad su došli doktori i vračali ga u život tako se i on(duša,duh svoj)vraćao u svoje tijelo...možda vam se čini smiješno i glupo,ali je istinito

Pa bi ja rekao da postoji život poslije smrti..apsolutno
    Taj fenomen ima svoj naziv a zove se NDE(near-death experience )
    Često se događa da u trenutku kad liječnik rekne:''Mislim da smo ovog (bolesnika) izgubili!'', pacijent o kojemu je riječ doživi potpunu promjenu perspektive. On osjeti kako se ''diže u zrak'', lebdi na visini i gleda odozgo vlastito tijelo.
    Mnogi kojima se to dogodilo kažu da u ovakvoj situaciji nisu predstavljali samo nekakvu ''točku'' u kojoj se koncentrirala njihova svijest. I dalje im se činilo da su sastavni dio nekakvog tijela, iako su se nalazili izvan svog fizičkog tijela.
    Puno više o tom fenomenu imaš u knjizi Raymonda Moody-a u knjizi "Život poslije života".
    This is where we HOLD THEM!!!
    This is where we FIGHT!!!
    This is where they DIE!!!
    Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!!

Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Da pročtao sam tu knjigu....u svakom slučaju ima puno ljudi koji tvrde da su doživjeli takvo iskustvo...
    Vjerujem u....

Regularni forumas Avatar od korisnika hastur
    Datum registracije
    19-04-07
    Starost
    46
    Poruka
    167
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
    Da pročtao sam tu knjigu....u svakom slučaju ima puno ljudi koji tvrde da su doživjeli takvo iskustvo...
    I ja isto vjerujem i to je vjerojatno i istina.
    This is where we HOLD THEM!!!
    This is where we FIGHT!!!
    This is where they DIE!!!
    Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!!

Starter Avatar od korisnika join_me
    Datum registracije
    17-09-07
    Poruka
    66
    Liked
    0 times

a to ti je klinička smrt...ja isto mislim da je to moguče...stvarno ima punooo ljudi koji su tvrdili da su to doživjeli,a valjda jesu...a neke su stvari neobjašnjive ali se vjerovatno događaju samo ih mi još nemožemo dokučit...

Lajkaj nas na Facebooku