Raspravljate o temi Što se dešava poslije smrti? Postoji li Bog? u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; mislim da je to u nama , jednostavno čovjek mora iznaći snagu nastaviti živjeti bez voljene osobe , vjera da ...
-misic-
realno gledajuci raj i te stvari ne postoje,ljudi se samo zele utjesiti da ce zivjeti poslije smrti,ali ja se ne opterecujem s time,jednom se zivi i to treba iskoristiti
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!
naša životna snaga, energija (nazovite to kako hoćete) prelazi u drugi oblik, a sad koji i gdje, ja nemam pojma. A mislim da ne zna niko zapravo.
Bog- ne zna se dal postoji ili ne (u koji oblik kvragu prelazi ta energija, dal ide u raj, dal se reinkarniramo...mada mislim da na to ne možemo gledat kao na nešto što smo već iskusili i što su naša osjetila percipirala tijekom života) zato VJERUJEMO (u bilo šta nije uopće bitno) i zato se borimo...
A život poslije života?
Jedan filozof je rekao:
Jesam li leptir koji sanja da je čovjek
ili čovjek koji sanja da je leptir!
Možda samo mi umrli već milijadrdu puta,
jel vam se dogodilo kad da se esi neki događaj za koji imate osjećaj da ste ga već proživili,kao u nekom drugom životu.
Možda je život samo san...Možda smo mi već mrtvi a ovo nam je samo psihičko stanje,kao neki san...
Tko rano rani,zahebo je pjevca
![]()
to je ona knjiga o tipu kojega na početku ubijaju...pa se opisuju njegovi životi kroz koje je prolazio dok nije otkupio svoje grijehe????-ups,nadam se da nisam nekoga zeznula opisujuć knjigu (tko je želi pročitati). ako je,knjiga je super super.. ma ljudi meni bed te smrti i toga svega...šta ako si svjestan svega,a nemožeš vikati...to mi je najveća noćna mora...zakapaju te a ti vrištiš u sebi i nemožeš se pomaknuti...uf....zato sam ja katolik i vjerujem kad umrem da ću otići u nebo i dobiti krila...i bit će mi super
Ja se nimalo ne bojim smrti...
To je trenutak dok pucneš prstima
Vjerujem da se nitko od vas neboji toga
Mi ljudi bojimo se NEPOSTOJANJA
to je ono bitno,jer mi namožemo zamislit
da nepostojimo,da ne živimo,jednostavno se
nemožemo pomiriti s tom činjenicom...
Tko rano rani,zahebo je pjevca
![]()
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!