| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? u Znanost forumu; mislim da je to u nama , jednostavno čovjek mora iznaći snagu nastaviti živjeti bez voljene osobe , vjera da je duš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,475
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? mislim da je to u nama , jednostavno čovjek mora iznaći snagu nastaviti živjeti bez voljene osobe , vjera da je duša negdje na nebu i da je uz Boga daje tu snagu ....
__________________ -misic- |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? Citat:
![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? Citat:
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,917
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? realno gledajuci raj i te stvari ne postoje,ljudi se samo zele utjesiti da ce zivjeti poslije smrti,ali ja se ne opterecujem s time,jednom se zivi i to treba iskoristiti
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? naša životna snaga, energija (nazovite to kako hoćete) prelazi u drugi oblik, a sad koji i gdje, ja nemam pojma. A mislim da ne zna niko zapravo. Bog- ne zna se dal postoji ili ne (u koji oblik kvragu prelazi ta energija, dal ide u raj, dal se reinkarniramo...mada mislim da na to ne možemo gledat kao na nešto što smo već iskusili i što su naša osjetila percipirala tijekom života) zato VJERUJEMO (u bilo šta nije uopće bitno) i zato se borimo... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? A život poslije života? Jedan filozof je rekao: Jesam li leptir koji sanja da je čovjek ili čovjek koji sanja da je leptir! Možda samo mi umrli već milijadrdu puta, jel vam se dogodilo kad da se esi neki događaj za koji imate osjećaj da ste ga već proživili,kao u nekom drugom životu. Možda je život samo san...Možda smo mi već mrtvi a ovo nam je samo psihičko stanje,kao neki san...
__________________ Tko rano rani,zahebo je pjevca |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Citat:
| |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? Ja se nimalo ne bojim smrti... To je trenutak dok pucneš prstima Vjerujem da se nitko od vas neboji toga Mi ljudi bojimo se NEPOSTOJANJA to je ono bitno,jer mi namožemo zamislit da nepostojimo,da ne živimo,jednostavno se nemožemo pomiriti s tom činjenicom...
__________________ Tko rano rani,zahebo je pjevca |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,917
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? Citat:
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? Citat:
Eto tolko da te ne more teške misli ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: apokalipsa, bog, harmagedon, smrt |
« šunka
|
SMISAO ŽIVOTA?!? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.

Tko rano rani,zahebo je pjevca