| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: xlimit Evo ovdje možete pisati dali vjerujete u nekakvu višu silu koja upravlja našima ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Starter | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? Citat:
-Postanak covjeka od "amebe" kako si je ti nazvao prijatelju, nije u suprotnosti sa konceptom postanka od Boga. -Mrzim termin " zagrobni" jer uzasno suzava pojam zivota nakon zemaljske smrti. -Nakon smrti dolazi jedan kraci period kajanja za ucinjeno i propusteno i to samome sebi, zatim jedan duzi period odgovornosti prema svima onim sa kojima si imao kontakt u zivotu na ovome svijetu, a zatim jedno " vjecno sada" u kome ces " znjeti ono sto si posijao" -Svako se boji smrti i nepoznatog, apsolutno prirodna reakcija ![]() ... nastavak u slijedecoj epizodi... ![]()
__________________ HAL do you read me, HAL? Open the pod bay doors, HAL... | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? 1. Što se dešava nakon smrti? Dešava se život. Naše tijelo prelazi u drugi oblik života; shvati to kako hoćeš, čak i doslovno. Naše tijelo pojedu razni mikroorganizmi i njih opet drugi pa tako redom u krug. 2. Postoji li Bog? Ne postoji, on je samo postojanje/bitak i po njemu je sve. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Ajicakol
Poruka: 1,158
![]() ![]() ![]() | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? Bivsi susjed je cesto pricao da jedva ceka da umre pa da vidi sto ce bit. Cijelo vrijeme je razbijao glavu nekim teorijama... Odselio se u Split ako se ne varam pa sad nemam saznanja jel ziv uopce, a ako nije, kako provodi vrijeme i jel utazio znatizelju. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? Citat:
.....pitam se,kad bi te netko zatražio, kako bi podrobnije pojasnio ovo pod brojem 2.. ...iako me u principu objašnjenje niti ne zanima...![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? Biće jest, postoji, a bitak/postojanje je ono po čemu bića jesu. Neko postojeće/biće postoji/jest, a Bog je sam bitak/postojanje po kojemu sve jest/postoji. U principu... |
| | |
![]() |
| Tagovi: apokalipsa, bog, harmagedon, smrt |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:43.

.....pitam se,kad bi te netko zatražio, kako bi podrobnije pojasnio ovo pod brojem 2..
...iako me u principu objašnjenje niti ne zanima...