| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? u Znanost forumu; mozda vam se moje rijeci ne svidaju ali ja sam postao totalno ravnodusan na sve sto vidim i dozivim. sve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? mozda vam se moje rijeci ne svidaju ali ja sam postao totalno ravnodusan na sve sto vidim i dozivim. sve mi tako jednostavno postalo... da sve sto radim mi je jedna obicna rutina. i duboko vjerujem u prirodu tipa: sve ima svoj sklad. i nigdje ama bas nigdje mi se tu ne uklapa bog? pogledam neki da u vedro nebo (rijetko gledam gore, jer nemam vremna za zablude) i vidim okrugli mjesec... i odma do bijelu crtu od avijona? ah kakva lijepa pravoliniska tijela na nebu? kao da su se djeca igrala!!! lopta i štap!!! ok druga varijanta: da nemam mame, nikad ne bi nit znao sto je bog... znaci ona me uputila k njemu. a kad mi kaze poslovicu tipa: daj boze samo zdravlja? otac mi jako rano umro od ne zdravlja? pa joj mama pa tebi Bog bas i je donio ne zdravlje u kucu? itd... ------------ poslovica: samo se treba umrijet - mi zvuca odvratna |
| | |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 1,592
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? mene to pitanje isto muci!sto smo mi na ovom svijetu?kakva je svrha svega ovoga kad jedan umres i nestanes ko da te i nije bilo!ja si nemogu zamislit da cu jednog dana umrijet a da ce svijet ostat!meni je nezamislivo da ja ne postojim vise na ovom svijetu,da se tu nesto dogadja a ja to neznam niti ne vidim.a Bog?vjerujem da Bog postoji u biti sam sebe uvjeravam da postoji jer od kud to sve?ko je nas stvorio?kak smo mi dosli na zemlju i kak bas u ovom obliku u kojem jesmo moralo je to sve nekako krenut od pocetka.al opet kad pogledate zasto onda ako je Bog tolko dobar i postoji zasto se dogadja ovo sve na zemlji(potresi,vulkani,globalno zatopljenje)istina vecim djelom smo si mi sami krivi al ipak...ako On upravlja nama zasto onda nije sve na zemlji bajno i zasto svi ne zivimo isto...na ta sva pitanja niko nikad nece dat tocan odgovor jer ga nitko nezna...al nas sve muci isto pitanje!sta se dogodi s nama poslije smrti???
__________________ Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica,trganje stranica na kojim nista ne pise... |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: Što se dešava poslije smrti?Postoji li Bog? Citat:
daj uzmite jednu enciklopediju za djecu i to vam je to 1000 zasto 1000 zato i slicne knjige... inace tckulin, sve sto se moras pobrinuti na kraju je: kome ostavit imanje | |
| | |
![]() |
| Tagovi: apokalipsa, bog, harmagedon, smrt |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.