| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Sve više Hrvata prelazi na Islam u Znanost forumu; Iznenađen tekstom u Slobodnoj Dalmaciji prnosim link: slobodnadalmacija.com/30.11.2005 Ja osobno ne znam ni za jedan ovakav ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Nježni predator | Sve više Hrvata prelazi na Islam Iznenađen tekstom u Slobodnoj Dalmaciji prnosim link: slobodnadalmacija.com/30.11.2005 Ja osobno ne znam ni za jedan ovakav slučaj u Slavoniji, što o tome znaju Splićani?? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sve više Hrvata prelazi na Islam Ne razumijem, sta je tu cudno. Stvar izbora, ja isto tako znam dosta ljudi, koji su sa Islama, presli u neke druge vjere!!! I to je sada neka normalna stvar, ili pak, mozda neka trenutna moda i hit!!!
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sve više Hrvata prelazi na Islam A gdje si iskopao taj tekst iz stare Slobodne od prije sedam mejseci? ![]() Evo, ja osobno ne znam za niti jedan slučaj preobraćena na islam u Splitu
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Sve više Hrvata prelazi na Islam citat: Zamjenik muftije Aziz Efendija: - Ljudi su razočarani u mnogo stvari, a mir nalaze u islamu koji brijač
__________________ > next level < |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvata, islam, prelazi, sve, vis e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 3 | 02-05-08 19:05 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:01.

pa nije vjera kao npr. "nisam zadovoljan sa t-mobilom prelazim na vip"