| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Sveta vodica od sada i za konzumiranje u Znanost forumu; DNEVNIK.hr Citat: One manje zle, pijenje svete vode može potaknuti da budu bolje osobe, rekao je Brian Germann, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Sveta vodica od sada i za konzumiranje DNEVNIK.hr Citat:
ovo stvarno nij normalno ... | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | osnovno načelo marketinga i prodaje je....KREIRANJE POTREBE....za necim kod nekoga....u ovom slučaju netko neovisno o crkvi je iskoristio fenomen svete vodice, iskoristio uvjerenje ljudi u djelotvornost ili što već, flaširao i prodaje je pod tim uvjerenjem.....i ako ima kupaca...zašto da ne....to je čisto tržište...nitko nikoga ne vara i svatko kupuje po svojoj volji za svoj novac
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sveta vodica od sada i za konzumiranje Juhuhu, kupujem odmah i svako jutro ispirem usta sa time. Ziher nema vise karijesa!! Mislim, do kud ide ljudska mastovitost! ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Sveta vodica od sada i za konzumiranje Citat:
najgori oblik prevare ... fuj ... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Sveta vodica od sada i za konzumiranje Pa šta ima veze, tko hoće taj će kupiti. Onaj kome to smeta će kupiti neposvećenu i ok.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sveta vodica od sada i za konzumiranje Kakva prevara?! ![]() Pa to je cjelokupno prevara, točili oni običnu vodu, ili svečenici ju najprije posvetili, pa ju onda prodali. Smiješno... Samo po sebi prevara naivaca, od strane nekih dovitljivaca... Ali ima jedna stvar, po kojoj bi ti ljudi, koji bi to pili, mogli postati bolji... Nekakvi "placebo efekt" s vodom... Kaj ja znam! ![]() Opet velim, svašta dovitljivac utrampi "nepismenom" puku... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pa tip prodaje muda pod bubrege, ali za ta muda svejedno ima kupce.....to je kao da ti napuniš vodu iz pipe, flaširaš i nazoveš AQUA SILENCE......svako jutro jedna čaša, erekcija je puna vaša.....ako to netko želi kupiti i vjeruje u to...ne vidim u čemu je problem...ionako je placebo 30% djelovanja
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: Sveta vodica od sada i za konzumiranje Citat:
istina ... ljudi puše svakakve fore ... kaj ja znam, možda bi trebo pokrenut vlastitu religiju? ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Sveta vodica od sada i za konzumiranje Pa ako netko hoće kupiti nek kupi. Skočili ste zato jer je posvećena voda u pitanju. Da je nešto drugo na tu foru ni glasa se ne bi čulo.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: konzumiranje, sada, sveta, vodica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:34.