Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Sveta vodica od sada i za konzumiranje u Znanost forumu; u americi vam je prije koju godinu u elitnim klubovima New Yorka trend bio zdravi život, pijenje prirodne vode...elitni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-03-07, 20:34   #11 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,126
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Sveta vodica od sada i za konzumiranje

u americi vam je prije koju godinu u elitnim klubovima New Yorka trend bio zdravi život, pijenje prirodne vode...elitni klubovi su nabavljali flaširanu vodu s vrhunaca himalaja, amazonskih šuma s žabama u boci kao oksidansom i sve moguće i nemoguće egzotične kombinacije....i ekipa je sve to masno plaćala....trendy budale..ali koje su spremne za sve to platiti masnu love...ako žele, nabavi im i sa marsa

u americi na tržistu mislim da ima oko 2000 prirodnih voda u ponudi i vrti se godišnje oko par milijardi dolara prometa na flaširanoj vodi

napravili su foru, ekipi koja štuje posebne vrste voda, velikim znalcima, ponudili su posebna pakiranja vode koja su prije toga natočili na pipi vani na ulici, a ovi su degustirali i degustirali i uživali...mislim da ne trebam dalje pisati....
Odgovori sa citatom
Star 06-03-07, 20:45   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Sveta vodica od sada i za konzumiranje

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Pa ako netko hoće kupiti nek kupi. Skočili ste zato jer je posvećena voda u pitanju. Da je nešto drugo na tu foru ni glasa se ne bi čulo.
znači ti se slažeš s prodajom toga?
ne, nismo skočili samo zbog toga jer je posvećena ... po meni posvećena voda bi trebala biti nešto sveto, kaj je dio crkve i odreda, a ne nekaj kaj se pije i kupuje u dućanu ... sorry, ali kolko god sam protiv crkve kao institucije, ne podržavam da neko radi ovakva sranja (a ovo je čisto sranje po meni) ....
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-03-07, 20:48   #13 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,539
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

A slagao se ja ili ne, oni će to i dalje prodavati. Ima takvih proizvoda more, eno tarquino je napisao par primjera.
O tome će Crkva odlučiti jel je u redu ili nije, naškoditi sigurno ne može jer je to i dalje voda.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-03-07, 21:06   #14 (permalink)
Banned

silence

ok ... znam da naše neslaganje neće to zaustavit, ali to ne mjenja činjenicu da je to sve odvratno ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-03-07, 21:51   #15 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 19
Poruka: 361
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

voda ko voda
Odgovori sa citatom
Star 06-03-07, 22:23   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 781
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan

Kao što su i braća Trotter svojedobno imal asvoju mineralnu vodu...
Bilo je prije par godina u novinama da je neka ekipa u Rumunjskoj kod Ploestia isto otkril izvor superljekovite mineralne vode - raja navalila kupovati da bi se kasnije ispostavilo da s druge strane brda postoji divlje odlagalište otpada i da je voda sve samo ne ljekovita. Ali dok je god naivčina do tada će biti i podvala.
Barnumov efekt.
Netko mora i od toga živjeti.

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-03-07, 22:46   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-01-07
Godina: 24
Poruka: 536
vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto

Mi tu imamo, v Belskom dolu (tak se zove vodocrpilište), "mušku vodu". Tj, djeluje na mušku stvar u svrhu poboljšavanja rada iste. I besplatna je, možete točiti kol'ko god hoćete. Ljudi ćak i karnisterima to voze i razvajžaju. A ja to miješam s nojom. Kad spiješ liter-dva, dečko, nema tu cile-mile više. Ako ti koja dojde pod ruku, nastradala je i moraš ju nositi doma. Em kaj drastično djeluje na vremensko produljavanje rada muške stvari, tako i drastično produžava vrijeme potrebno za svršetak, tj. za izbacivanje sjemena. Dečki, ne serem, ali stvar stoji k'o šipka cijeli dan bez poticaja. I za razliku od raznih kemijskih preparata, ne djeluje štetno na srce i krvne žile, već i čisti organizam, posebice bubrege od štetnih tvari (jedina je nuspojava, to obilno mokrenje). Ne stvara se kamenac, jer je ti čista, prirodna voda.
Eto, nije sveta vodica, ali je belska voda! Dođite i probajte!
Povedite i cure, bit će vam zahvalne i drugi put će i one nositi karnistere za vas.
vedo777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 10:30   #18 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,420
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
istina ... ljudi puše svakakve fore ... kaj ja znam, možda bi trebo pokrenut vlastitu religiju?
Aha. Baš me zanima kako bi ti se zvali sljedbenici?!

I da koje zapovjedi bi bile najvažnije u tvojoj religiji?

Ja predlažem prvu...

1) fuck the system

dalje...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 17:34   #19 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,646
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
silence;225342]sorry, ali meni se neđto ovakvo gadi. kak znaš da nije prevara, di su svećenici koji to obavljaju?
...da, da, svaki put kad imaju isporuku, odnesu par litara koje treba prodati svećeniku da on to posveti, onda to oni lijepo flaširaju, pa stave oglas u SC za deklariranje (mrzim te "klr" riječi), satnica je 18kn!
Mislim stvarno, oko čega ti dižeš "bunu" i gađenje!!!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 17:42   #20 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Aha. Baš me zanima kako bi ti se zvali sljedbenici?!

I da koje zapovjedi bi bile najvažnije u tvojoj religiji?

Ja predlažem prvu...

1) fuck the system

dalje...
ma ne ... prva bi bila ...

1) zemaljske vrijednosti vam nisu potrebne

ja bi se pobrinuo oko tih sitnica
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: konzumiranje, sada, sveta, vodica

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114