| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Sveta vodica od sada i za konzumiranje u Znanost forumu; u americi vam je prije koju godinu u elitnim klubovima New Yorka trend bio zdravi život, pijenje prirodne vode...elitni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,126
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | u americi vam je prije koju godinu u elitnim klubovima New Yorka trend bio zdravi život, pijenje prirodne vode...elitni klubovi su nabavljali flaširanu vodu s vrhunaca himalaja, amazonskih šuma s žabama u boci kao oksidansom i sve moguće i nemoguće egzotične kombinacije....i ekipa je sve to masno plaćala....trendy budale..ali koje su spremne za sve to platiti masnu love...ako žele, nabavi im i sa marsa u americi na tržistu mislim da ima oko 2000 prirodnih voda u ponudi i vrti se godišnje oko par milijardi dolara prometa na flaširanoj vodi napravili su foru, ekipi koja štuje posebne vrste voda, velikim znalcima, ponudili su posebna pakiranja vode koja su prije toga natočili na pipi vani na ulici, a ovi su degustirali i degustirali i uživali...mislim da ne trebam dalje pisati.... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Banned | Re: Sveta vodica od sada i za konzumiranje Citat:
ne, nismo skočili samo zbog toga jer je posvećena ... po meni posvećena voda bi trebala biti nešto sveto, kaj je dio crkve i odreda, a ne nekaj kaj se pije i kupuje u dućanu ... sorry, ali kolko god sam protiv crkve kao institucije, ne podržavam da neko radi ovakva sranja (a ovo je čisto sranje po meni) .... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Sveta vodica od sada i za konzumiranje A slagao se ja ili ne, oni će to i dalje prodavati. Ima takvih proizvoda more, eno tarquino je napisao par primjera. O tome će Crkva odlučiti jel je u redu ili nije, naškoditi sigurno ne može jer je to i dalje voda.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-10-06 Lokacija: Friedrichdorf
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sveta vodica od sada i za konzumiranje Kao što su i braća Trotter svojedobno imal asvoju mineralnu vodu... Bilo je prije par godina u novinama da je neka ekipa u Rumunjskoj kod Ploestia isto otkril izvor superljekovite mineralne vode - raja navalila kupovati da bi se kasnije ispostavilo da s druge strane brda postoji divlje odlagalište otpada i da je voda sve samo ne ljekovita. Ali dok je god naivčina do tada će biti i podvala. Barnumov efekt. Netko mora i od toga živjeti.
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sveta vodica od sada i za konzumiranje Mi tu imamo, v Belskom dolu (tak se zove vodocrpilište), "mušku vodu". Tj, djeluje na mušku stvar u svrhu poboljšavanja rada iste. I besplatna je, možete točiti kol'ko god hoćete. Ljudi ćak i karnisterima to voze i razvajžaju. A ja to miješam s nojom. Kad spiješ liter-dva, dečko, nema tu cile-mile više. Ako ti koja dojde pod ruku, nastradala je i moraš ju nositi doma. Em kaj drastično djeluje na vremensko produljavanje rada muške stvari, tako i drastično produžava vrijeme potrebno za svršetak, tj. za izbacivanje sjemena. Dečki, ne serem, ali stvar stoji k'o šipka cijeli dan bez poticaja. I za razliku od raznih kemijskih preparata, ne djeluje štetno na srce i krvne žile, već i čisti organizam, posebice bubrege od štetnih tvari (jedina je nuspojava, to obilno mokrenje). Ne stvara se kamenac, jer je ti čista, prirodna voda. Eto, nije sveta vodica, ali je belska voda! Dođite i probajte! ![]() Povedite i cure, bit će vam zahvalne i drugi put će i one nositi karnistere za vas. ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sveta vodica od sada i za konzumiranje Citat:
I da koje zapovjedi bi bile najvažnije u tvojoj religiji? Ja predlažem prvu... 1) fuck the system dalje... ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sveta vodica od sada i za konzumiranje Citat:
Mislim stvarno, oko čega ti dižeš "bunu" i gađenje!!!
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: konzumiranje, sada, sveta, vodica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:14.

I za razliku od raznih kemijskih preparata, ne djeluje štetno na srce i krvne žile, već i čisti organizam, posebice bubrege od štetnih tvari (jedina je nuspojava, to obilno mokrenje). Ne stvara se kamenac, jer je ti čista, prirodna voda.