| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Tabor-kuća susreta Samobor u Znanost forumu; zanima me dali netko od vas posjećuje tabor u Samoboru...tj. da li idete ne seminare kod fra Zvjezdana Linića...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tabor-kuća susreta Samobor ne vejerujem da baš nitko nije ni čuo ni bio na seminaru duhovne obnove...ja sam bio oko 10-tak puta i svaki puta je bilo odlično...sreo sam gore poznate neke face...karmelu vukov...mariju i ivanu husar iz divasica,uz sudjelovanje naseminaru još su i pjevale duhovne pjesme...super je gore..idem opet sutra(počinje novi seminar i traje 4 dana)... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | neka proba doći pa će se vidjeti...predivno je i ima puno ljudi kojima pomogne u raznoraznim slučajevima...imaš raspored seminara i sve o Taboru na netu pa si pogledaj malo ako te zanima...stvarno je super,ali ništa dok ne dođeš i sam se uvjeriš.. da...zaboravio sam napisati i da ljudi iz cijele evrope dolaze:švedska,njemačka,austrija,švicarska,makedonija,bosna...itd Zadnji Uredio teica : 29-12-06 u 13:06. |
| | |
![]() |
| Tagovi: samobor, susreta, taborkuca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:42.