| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Teize u Znanost forumu; Ste imali koga? kakva su vam iskustva? mi smo imali jednog rumunja i dvije rumunjke i stvarno je bilo predobro ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 24
Poruka: 627
![]() ![]() ![]() | Teize Ste imali koga? kakva su vam iskustva? mi smo imali jednog rumunja i dvije rumunjke i stvarno je bilo predobro s njima, savrseni su ljudi, zanimljivo je bilo nauciti nesto o drugim kulturama, itd...
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teize heh, kao prvo, Taize a ne Teize... kao drugo, pa majmune, to su ti cigani bili u kući lol, šalim se, čuo sam da su ljudi uglavnom bili zadovoljni s tim
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teize Ja nisam imala nikoga, nije mi se dalo s nekim djeliti kat ... a imala sam i neke goste preko praznika.Ali hajde ja sam barem bila u pripremi svega toga prije nego što je započelo. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #4 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teize A šta je uopće tema? Šta je Teize odn. Taize? jel mi može netko objasnit?
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teize Citat:
To je EKUMENSKA zajednica svih kršćana (katolici, pravoslavci, protestanti...) koja je osnovana u Francuskoj od jednog redovnika koji je mladima htio približiti vjeru ali na novi način, kroz molitvu, pjesmu, putovanja... Uobičajno se sastanu mladi iz Europe u jednom europskom gradu i bivaju smješteni po obiteljima i župnim zajednicama. Imaju svoje molitvene susrete skupa, ono 20 000- 40 000 ljudi skupa mole i druže se. Navodno (ja ne znam nisam nikada sudjelovala) da kada jednom odeš da se skroz fasciniraš i da dobiješ neku potpuno novu sliku duhovnosti. I da se taj duh i ta atmosfera ne mogu opisati nego da se jednostavno mora doživjeti. Pa eto imali su sada taj susret od 29.12.-01.01. u Zagrebu i svi su bili smješteni po obiteljima, a molitve su im se održavale na velesajmu i tamo su imali za jesti, te cjelodnevni program. Zainteresiran? ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teize Citat:
Thanks. Aha. Ludo. Reci mi gdje je slijedeći happening, odmah se počinjem pripremat ![]()
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 24
Poruka: 627
![]() ![]() ![]() | Re: Teize preko ljeta se svake godine ide u francusku u to mjesto taize, a preko zime se ide u razlicite drtave. nagodinu se ide u zenevu. ne vjerujem da cu ici, ali ako ce biti neka zanimljivija destinacija kroz koju godinu, mozda se i zaletim...
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teize OBAVEZNO!!! Ja sam jednostavno lud ako najmanje jednom godišnje ne pohodim kakav vjerski happening!!!
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #10 (permalink) | |
Znači ipak Ženeva, eto nisam znala.
| | |
![]() |
| Tagovi: teize |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:55.

lol, šalim se, čuo sam da su ljudi uglavnom bili zadovoljni s tim