Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Teize u Znanost forumu; Ste imali koga? kakva su vam iskustva? mi smo imali jednog rumunja i dvije rumunjke i stvarno je bilo predobro ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-01-07, 22:25   #1 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 24
Poruka: 627
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase
Teize

Ste imali koga? kakva su vam iskustva?
mi smo imali jednog rumunja i dvije rumunjke i stvarno je bilo predobro s njima, savrseni su ljudi, zanimljivo je bilo nauciti nesto o drugim kulturama, itd...
Odgovori sa citatom
Star 10-01-07, 22:36   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru
Re: Teize

heh, kao prvo, Taize a ne Teize... kao drugo, pa majmune, to su ti cigani bili u kući lol, šalim se, čuo sam da su ljudi uglavnom bili zadovoljni s tim
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 08:41   #3 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja nisam imala nikoga, nije mi se dalo s nekim djeliti kat ... a imala sam i neke goste preko praznika.

Ali hajde ja sam barem bila u pripremi svega toga prije nego što je započelo.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 13:30   #4 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

A šta je uopće tema?

Šta je Teize odn. Taize?

jel mi može netko objasnit?
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 14:50   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
A šta je uopće tema?

Šta je Teize odn. Taize?

jel mi može netko objasnit?
Može, može... naravno...

To je EKUMENSKA zajednica svih kršćana (katolici, pravoslavci, protestanti...) koja je osnovana u Francuskoj od jednog redovnika koji je mladima htio približiti vjeru ali na novi način, kroz molitvu, pjesmu, putovanja...
Uobičajno se sastanu mladi iz Europe u jednom europskom gradu i bivaju smješteni po obiteljima i župnim zajednicama. Imaju svoje molitvene susrete skupa, ono 20 000- 40 000 ljudi skupa mole i druže se.
Navodno (ja ne znam nisam nikada sudjelovala) da kada jednom odeš da se skroz fasciniraš i da dobiješ neku potpuno novu sliku duhovnosti. I da se taj duh i ta atmosfera ne mogu opisati nego da se jednostavno mora doživjeti.

Pa eto imali su sada taj susret od 29.12.-01.01. u Zagrebu i svi su bili smješteni po obiteljima, a molitve su im se održavale na velesajmu i tamo su imali za jesti, te cjelodnevni program.

Zainteresiran?
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 15:16   #6 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Može, može... naravno...

To je EKUMENSKA zajednica svih kršćana (katolici, pravoslavci, protestanti...) koja je osnovana u Francuskoj od jednog redovnika koji je mladima htio približiti vjeru ali na novi način, kroz molitvu, pjesmu, putovanja...
Uobičajno se sastanu mladi iz Europe u jednom europskom gradu i bivaju smješteni po obiteljima i župnim zajednicama. Imaju svoje molitvene susrete skupa, ono 20 000- 40 000 ljudi skupa mole i druže se.
Navodno (ja ne znam nisam nikada sudjelovala) da kada jednom odeš da se skroz fasciniraš i da dobiješ neku potpuno novu sliku duhovnosti. I da se taj duh i ta atmosfera ne mogu opisati nego da se jednostavno mora doživjeti.

Pa eto imali su sada taj susret od 29.12.-01.01. u Zagrebu i svi su bili smješteni po obiteljima, a molitve su im se održavale na velesajmu i tamo su imali za jesti, te cjelodnevni program.
Aha... da.. to je nešto kao vjerski susreti mladih... u tom stilu... bilo je o tome na TV-u... uočio sam...

Thanks.

Citat:
Zainteresiran?
Aha. Ludo. Reci mi gdje je slijedeći happening, odmah se počinjem pripremat
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 16:24   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

Citat:
Aha. Ludo. Reci mi gdje je slijedeći happening, odmah se počinjem pripremat
Mislim da je u Lissabonu... mogu te ja prijaviti ako hoćeš
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 15:48   #8 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Poruka: 627
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

preko ljeta se svake godine ide u francusku u to mjesto taize, a preko zime se ide u razlicite drtave. nagodinu se ide u zenevu. ne vjerujem da cu ici, ali ako ce biti neka zanimljivija destinacija kroz koju godinu, mozda se i zaletim...
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 16:04   #9 (permalink)
women loving misogynist

Citat:
Mislim da je u Lissabonu... mogu te ja prijaviti ako hoćeš
OBAVEZNO!!!

Ja sam jednostavno lud ako najmanje jednom godišnje ne pohodim kakav vjerski happening!!!
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 16:13   #10 (permalink)
Drugarica učiteljica

Citat:
OBAVEZNO!!!

Ja sam jednostavno lud ako najmanje jednom godišnje ne pohodim kakav vjerski happening!!!
Škodilo ti sigurno ne bi... ništa loše nećeš tamo čuti

Znači ipak Ženeva, eto nisam znala.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: teize

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103