Utjecaj Katoličke Crkve na unutarnju politiku države...
Eto ti, samo pazi šta i kako pišeš...![]()
![]()
![]()
Raspravljate o temi Teološki završni rad u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; Pozdrav! Evo otvaram temu gdje bi volio vidjeti prijedloge nekih zanimljivih tema za završni rad od 80 kartica. Tema može ...
Utjecaj Katoličke Crkve na unutarnju politiku države...
Eto ti, samo pazi šta i kako pišeš...![]()
![]()
![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Zanimljiva temaTo si sigurno napisao kada si vidio moj signature. Iako je dobra tema ja sam više orjentiran na povijest. Daleku povijest. Ali i o ovoj bi mogao razmisliti.
Da ti budem iskren, nisam ti primjetio potpis...
Onda možeš pričati o crkvenoj desetini, o odnosu tadašnje Crkve, feudalaca i kmetova...![]()
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Pozdravi Šanjeka ili Sliškovića...![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Da si prava kolegica, mogla bi čovjeku predložiti bolju i suvisliju temu od ovih mojih...![]()
![]()
![]()
×××
lol. evo teme:
"kako teoloski prezivjeti razgovor s lofijem"
(nazalost nije moja ideja nego prijateljicina ali eto...)
p+r
i kaj se sad ti time hvalish???
pishi o otkupu grijeha...il kak se to zove
All in all you're just another brick in the wall......
Pretjerana zaokupljenost simboličnim stvarima u Crkvi
??