| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi teorija urote u Znanost forumu; lažu li nam i mažu oći? tu definitivno ima nešto.Vjerojato smo mi ljudi pobjegli sa neke &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-01-08
Poruka: 23
![]() | lažu li nam i mažu oći? ![]() tu definitivno ima nešto.Vjerojato smo mi ljudi pobjegli sa neke "druge zemlje"koju smo uništili davno prije,pa sada opet tražimo neki novi planet prije nego sravnimo ovaj,a oni neki to dobro znaju samo nam "mažu"oći pričama o ozonskim rupama i sl. Zadnji Uredio daidza : 26-01-08 u 21:01. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: teorija urote A sad će mo čini se malo o scientologiji ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: teorija urote Pa to je najveća moguća tajna tajna,zar ne?Ima li Boga ili ne to se više i ne pita.Ali,ak Will Smith pići u onom crnom avijonu i lova male zelene,zakaj tu ne bi bilo nešt?Sada nam pričaju kak bigfoot nije ni postojao neg neki tamo tip obuo velke šlape... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 18-01-08 Godina: 20
Poruka: 69
![]() | Re: teorija urote Moj svjetonazor odraz je višegodišnjeg studioznog proučavanja nerazjašnjenih tajni svemira koje za sobom ostavljaju kap u moru oceana uzročno-posljedične veze s ljudskim shvaćanjem postanka, nastanka i propasti svijeta. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: teorija urote A ništ, buduć da se bliži kraj i da će Xenon o5 doć na vlast svi će mo kod Toma Cruisa u podzemne stanove. Ima i bazen. Mali zeleni, kažu ne plivaju. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: teorija urote Ja sam već javila Tomu da dolazim. ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | ja se ne sprdam,britvice.definitivno vjerujem u tu teoriju,baš kao i mel gibson,znaš ono kad se zaljubio u juliju roberts?e,korak sam od dokaza,samo,još mi niko ne vjeruje,eh! ma,po meni tom je previše sterilno umjetan,tj.dosadan,to da je laurence fishburne,ajd nekako Zadnji Uredio daidza : 27-01-08 u 06:54. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ili, istina, paranoja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.