| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika u Znanost forumu; Zar je ikakav komentar potreban na ove predispozicije.... Jutarnji.hr... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Jebem ti sve i kakvi ljudi su u crkvi. Pa nije ni cudo sto je crkva danas jedna od najomrazenijih institucija među ljudima...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika ...tog koji je to izjavio treba dobro nalemat pa da vidi kako je to trpit batine!..
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
činjenica je da zbog tvrdoglavosti i dogme crkva podržava razna sranja, umjesto da pomogne ljudima, kaj bi joj trebalo biti na prvom mjestu. jebem ti ja nekoga ko zlostavljanu ženu agovara da trpi zlostavljanje, umjesto da joj kaže da smrada prijavi policiji i pruži joj zaštitu ... i to zbog čega? braka? svašta ... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Ako dođe do zlostavljanja onda naravno murija i neka se procesuira kreten No mene ljuti danasnja praksa kada u braku koji je rezulatirao malim "šmrkavcima" (od milja šmrkavci) da se ide na razvod jer eto postoje "nesuglasice". Ako imas dijete za koje si odgovoran pred bogom, zakonom i svojom savješću onda nesuglasice su manje bitne. Bitnije je dobrobit dijeteta. A svađe i razvod zbog istih definitivno nisu dobrobit dijeteta. Makar je sve to nekako dvosjekli mač. Šta ako je fakat takav odnos u familiji da je postalo neizdrživo i patnja je svima? A najviše šmrkavcima jer točno osjete i upijaju tu svu negativnost.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Kao prvo: po kanonskom pravu nema RASTAVE braka (govorimo o crkvenom braku ne o građanskom), ima samo anulacija ili kako bi se reklo "proglašenje nevaljanim". Što je nešto sasvim drugo od rastave, jer kad se "brak proglasi nevaljanim to je kao da nikada nisi bio u braku". Međutim mnogi od vas ne znaju da postoji drugi oblik rastave, a zove se rastava od stola i postelje gdje se oženjeni par raziđe i svatko živi svojim životom (uz uvjet da se ne sklapa nikakav novi brak, ni civilni ni crkveni) taj se termin skračeno zove "rastava" u crkvi. Dolazi ako se bračni drugovi ne slažu, ako je nasilje od obitelji ili neki drugi razlog koji ugrožava temeljna prava čovjeka. Tako da nije baš "da se mora sve trpiti da bi se spasio brak". |
| | |
| | #10 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Da... znamo da postoji "rastava od stola i postelje"... Ali kvaka je u slijedećem: Župnik (kao "crkveni djelatnik") SUGERIRA I SAVJETUJE žene koje trpe zlostavljanje da ga nastave trpit... da istrpe, da stisnu zube i šute jer je brak, navodno, "svetinja"... Umjesto da toj nesretnoj ženi savjetuje da bježi što dalje od smrada koji je tuče, on, svećenik, osoba kojoj se ta jadna žena obratila za pomoć, on kaže: "Istrpi" E pa jebo ja njega i onoga tko ga je zaredio!!! Eto.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: grijeh, razvod, savjet zupnika, trpljenje batina |
« Evanđelje po Judi
|
Teize »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:57.