| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Witchy mogu definitivno reći da se ovo ne može smatrati izvlačenjem iz konteksta i sudom crkve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #94 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
Takav svecanik je opasan za te zene koliko i muzevi koji ih tuku.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-02-07 Lokacija: Rijeka Godina: 26
Poruka: 44
![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika [quote=Casey;213362]). Teško da mogu bit potpuno upoznat sa psihom tučene žene jer nisam žena, niti sam u braku, ali smatram da se ženi može samo jednom dogodit da je muž udre- sljedeći puta ne bi smilo bit. Ili otić od njega ili ga zaklat pri spavanju. Evo da se i ja malo uključim u raspravu... Slažem se, ALI, žena se brani, "zakolje" zlostavljača i - završi u zatvoru. Jer kad se obratila crkvi, policiji, socijalnoj službi ili bilo kome drugom niko ju nije čuo niti joj pomogao, a kad je ona obavila njihov posao i zaštitila samu sebe, još više su joj svi okrenuli leđa i strpali je u zatvor. Pa se ti brani... |
| | |
| | #96 (permalink) | |
![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
Već su i drugi prije mene ovo rekli, ali ne mogu a da i ja to ne kažem - definitivno se ne slažem i definitivno ne postoji ništa što bi jednoj osobi dalo za pravo da podigne ruku na drugu, pa ma kako "neugodno" se osjećao. Ako mu je tako loše nek je/ga ostavi i svako svojim putem, ako već nema razgovora i rješenja. Za svađu je potrebno dvoje, da, ali kad je to dvoje normalnih ljudi, ali ako jedan od njih baš i nije , onda mu i nije bitan ni povod ni razlog. A o svećenicima bolje da i ne počinjem. Ja sam isto odgajana u katoličkom duhu, vjerujem u Boga i sve, ali crkva se previše petlja tamo gdje joj nije mjesto, općenito u svim aspektim javnog i privatnog života. | |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Banned | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Evo da se i ja malo uključim u raspravu... Slažem se, ALI, žena se brani, "zakolje" zlostavljača i - završi u zatvoru. Jer kad se obratila crkvi, policiji, socijalnoj službi ili bilo kome drugom niko ju nije čuo niti joj pomogao, a kad je ona obavila njihov posao i zaštitila samu sebe, još više su joj svi okrenuli leđa i strpali je u zatvor. Pa se ti brani...[/quote] Magaš u Zadru? sramota ... sad su joj malo skinuli sa kazne, ali opet sramota ... najgore od svega je bilo ono govno od njenog odvjetnika ... užas, totalni užas. rodbina se zadužuje da ga plati, ne napravi ništa i onda onako ide po novinama izjavljivat ... trebalo bi ga kaznit i to debelo ... |
| | |
| | #99 (permalink) |
![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Tako je! Ma treba mu odmah dozvolu oduzet! Šupak! (jel smijem to napisat? sorry ali ovaj je to zaslužio)Da i Magaš a i ko zna koliko još drugih o kojima se manje piše. A tu je naravno i onaj biser koji je, frajerčina, ubio i ženu i njene dvije prijateljice. Sad se još žali na presudu, trebalo bi ga doživotno zatvorit bez pomilovanja. |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| Banned | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
![]() dapače, smiješ biti i opširnija, pogotovo kad je o takvim smradovima riječ ... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: grijeh, razvod, savjet zupnika, trpljenje batina |
« Evanđelje po Judi
|
Teize »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:12.

pusa
!

Ma treba mu odmah dozvolu oduzet! Šupak! (jel smijem to napisat? sorry ali ovaj je to zaslužio)