Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika u Znanost forumu; Onda dobro ali bolje da sad baš ne idem u širinu....

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-02-07, 19:49   #101 (permalink)
Shy
Starter

Datum registracije: 21-02-07
Godina: 26
Poruka: 44
Shy se izdvaja iz mase
Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika

Onda dobro ali bolje da sad baš ne idem u širinu.
Shy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-07, 20:04   #102 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Shy Pogledaj Poruke
Onda dobro ali bolje da sad baš ne idem u širinu.
lol .. onda u dubinu? sorry, nije baš tema za šale, ali ubije me u pojam kad vidim kak neki ljudi misle. ok, nismo mi jedina zemlja s kretenskim presudama, daleko od toga, ali da je situacija bila obrnuta, tip ne bi dana zatvora vidio (pogotovo kad se zna da mu familija ima para i utjecaja) ...

ima i druga krajnost ... recimo slučajevi kad žena od 30+ godina spava s nekim klincem od 15-16 ... mali tu ispada frajer i faca, a sad promjeni spolove i kaj dobiješ?

totalno je taj odnos među spolovima krivo postavljen.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-07, 20:33   #103 (permalink)
Shy
Starter

Datum registracije: 21-02-07
Godina: 26
Poruka: 44
Shy se izdvaja iz mase

Da, totalno. A i to što kažeš - kad stariji muškarac ima mlađu žensku on je faca, a kad starija žena ima mlađeg lika ona je čudna a opet on faca.
A o pravosudju bolje da ne idem ni u širinu ni dubinu. Ova se branila pa su je zatvorili, a neko ko ubija tako radi gušta ne dobije ni uvjetnu, ili ga stave na psihijatriju pa ga odmah puste doma na vikend da ubije još koga.
Shy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-07, 23:34   #104 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
lol .. onda u dubinu? sorry, nije baš tema za šale, ali ubije me u pojam kad vidim kak neki ljudi misle. ok, nismo mi jedina zemlja s kretenskim presudama, daleko od toga, ali da je situacija bila obrnuta, tip ne bi dana zatvora vidio (pogotovo kad se zna da mu familija ima para i utjecaja) ...

ima i druga krajnost ... recimo slučajevi kad žena od 30+ godina spava s nekim klincem od 15-16 ... mali tu ispada frajer i faca, a sad promjeni spolove i kaj dobiješ?

totalno je taj odnos među spolovima krivo postavljen.
Bas mi je drago sto je netko spomenuo slucaj Margas. Najtragicnije je to sto se vise od pola ljudi u jednoj anketi izjasnilo da Ani Margas nije trebalo smanjit kaznu i da je ne treba pomilovat. Ona je trpila zlostavljanje od svoje 18. godine otkako je usla u taj brak, i psihicko i fizicko. Ono sto je ona napravila je cisti nagon za prezivljavanje , u trenu kada te netko posli dobrog cipelarenja pocne gusit, naravno da ces se branit. A onom debilu, njenom bivsem odvjetniku treba oduzet dozvolu za rad ( u svim normalnim drzavama i bi), ali on je samo rekao da je njemu zao i nikome nista. A tek ona izjava;"dok je on lagano drzao za vrat,ona ga je ubola nozem" . Ja bi svim tim kretenima poslala jednog crnju od 130 kg da ih "lagano drzi za vrat"!
Sorry ljudi, oftopic je, al me ta nepravda stvarno ljuti...

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 16:07   #105 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika

evo malo i međunarodne suradnje s preporukama i to u video zapisu.... ....naši još ne snimaju....nemaju kamere, a mobitelom loš snimak....

Jutarnji.hr
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 16:12   #106 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Bas mi je drago sto je netko spomenuo slucaj Margas. Najtragicnije je to sto se vise od pola ljudi u jednoj anketi izjasnilo da Ani Margas nije trebalo smanjit kaznu i da je ne treba pomilovat. Ona je trpila zlostavljanje od svoje 18. godine otkako je usla u taj brak, i psihicko i fizicko. Ono sto je ona napravila je cisti nagon za prezivljavanje , u trenu kada te netko posli dobrog cipelarenja pocne gusit, naravno da ces se branit. A onom debilu, njenom bivsem odvjetniku treba oduzet dozvolu za rad ( u svim normalnim drzavama i bi), ali on je samo rekao da je njemu zao i nikome nista. A tek ona izjava;"dok je on lagano drzao za vrat,ona ga je ubola nozem" . Ja bi svim tim kretenima poslala jednog crnju od 130 kg da ih "lagano drzi za vrat"!
Sorry ljudi, oftopic je, al me ta nepravda stvarno ljuti...

nemaš se kaj ispričavat, apsolutno se slažem sa svime kaj si rekla.
odvratno, pogotovo od strane odvjetnika .. koje govno od čovjeka, ne bi dao svom pasu da se popiša po njemu ... stvarno bi ga trebalo dat ne preodgoj, da vidi kak je to kad te neko tako "drži za vrat" .. jebemu, koji debil ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 16:21   #107 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...inače je Ana Magaš...i to što se dogodilo s njom i što su joj smjestili od njenog muža roditelji i onaj prasac Marinković je prežalosno...al da ne idem u offtopic...krasna izjava: joj da je meni da ga malo " lagano držim za vrat" !
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 16:25   #108 (permalink)
Banned

silence

SLUŽBENO PROGLAŠAVAM DA BILO KAKVA RASPRAVA O ZLOSTAVLJANJU I SLIČNIM PROBLEMIMA NIJE OFFTOPIC OD SADA.

da više ne morate svaki post završavat sa "da ne idem u offtopic" ... da bilo ko od modova ima problema sa raspravom, već bi vas davno upozorili, samo pričajte, treba o takvim stvarima otovoreno pričat i raspravljat ..

dakle ... samo dajte ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 17:35   #109 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
nemaš se kaj ispričavat, apsolutno se slažem sa svime kaj si rekla.
odvratno, pogotovo od strane odvjetnika .. koje govno od čovjeka, ne bi dao svom pasu da se popiša po njemu ... stvarno bi ga trebalo dat ne preodgoj, da vidi kak je to kad te neko tako "drži za vrat" .. jebemu, koji debil ...
To nije rekao njen odvjetnik, njen odvjetnik je "samo" sjeba svojom izjavom da mu je "ona rekla da je kriva". I to je rekao nakon sto mu Anina majka nije htjela platit neki apstraktni iznos (citaj zelio je mito) , a jadna zena radi u ducanu i jos bi takvoj gamadi trebala placati dodatne iznose da bi se njenoj kceri osiguralo donekle posteno sudenje. I nakon sto ga je njena majka otkrila i dala svoju izjavu u novinama, onda je odlucio Anu dokrajcit israt protiv nje po novinama. Koliko ja znam odnos odvijetnik-stranka je privatan i sto god da mu je ona rekla trebalo je ostat izmedu njih. A onu divnu izjavu "lagano je drzao za vrat" je izjavio sudac kad je citao presudu. Sramota za nas cijeli pravni sistem, sta se mene tice nju bih oslobodila i jos bi joj drzava trebala platiti iznos s podosta nula zbog pretpljene stete i psihicke boli!!!

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 18:06   #110 (permalink)
Banned

silence

ne znam sve detalje kak je iško, ali da je sramota i katastrofa, slažem se.
a šta se čudiš kad je u Gospiću sudac reko da je prst u šupak isto ko rukovanje i zato ne može biti riječi o silovanju?
ono .. ALO????

tip ženi gurni prst i ovome to nije silovanje .. trebalo bi njemu nagurat svega, pa nek debil procjeni jel rukovanje ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grijeh, razvod, savjet zupnika, trpljenje batina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111