| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika u Znanost forumu; Onda dobro ali bolje da sad baš ne idem u širinu.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Banned | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika lol .. onda u dubinu? sorry, nije baš tema za šale, ali ubije me u pojam kad vidim kak neki ljudi misle. ok, nismo mi jedina zemlja s kretenskim presudama, daleko od toga, ali da je situacija bila obrnuta, tip ne bi dana zatvora vidio (pogotovo kad se zna da mu familija ima para i utjecaja) ... ima i druga krajnost ... recimo slučajevi kad žena od 30+ godina spava s nekim klincem od 15-16 ... mali tu ispada frajer i faca, a sad promjeni spolove i kaj dobiješ? totalno je taj odnos među spolovima krivo postavljen. |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-02-07 Lokacija: Rijeka Godina: 26
Poruka: 44
![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Da, totalno. A i to što kažeš - kad stariji muškarac ima mlađu žensku on je faca, a kad starija žena ima mlađeg lika ona je čudna a opet on faca. A o pravosudju bolje da ne idem ni u širinu ni dubinu. Ova se branila pa su je zatvorili, a neko ko ubija tako radi gušta ne dobije ni uvjetnu, ili ga stave na psihijatriju pa ga odmah puste doma na vikend da ubije još koga. ![]() |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
Sorry ljudi, oftopic je, al me ta nepravda stvarno ljuti... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evo malo i međunarodne suradnje s preporukama i to u video zapisu.... ....naši još ne snimaju....nemaju kamere, a mobitelom loš snimak.... Jutarnji.hr
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #106 (permalink) | |
| Banned | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
nemaš se kaj ispričavat, apsolutno se slažem sa svime kaj si rekla. odvratno, pogotovo od strane odvjetnika .. koje govno od čovjeka, ne bi dao svom pasu da se popiša po njemu ... stvarno bi ga trebalo dat ne preodgoj, da vidi kak je to kad te neko tako "drži za vrat" .. jebemu, koji debil ... | |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika ...inače je Ana Magaš...i to što se dogodilo s njom i što su joj smjestili od njenog muža roditelji i onaj prasac Marinković je prežalosno...al da ne idem u offtopic...krasna izjava: joj da je meni da ga malo " lagano držim za vrat" !
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Banned | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika SLUŽBENO PROGLAŠAVAM DA BILO KAKVA RASPRAVA O ZLOSTAVLJANJU I SLIČNIM PROBLEMIMA NIJE OFFTOPIC OD SADA. da više ne morate svaki post završavat sa "da ne idem u offtopic" ... da bilo ko od modova ima problema sa raspravom, već bi vas davno upozorili, samo pričajte, treba o takvim stvarima otovoreno pričat i raspravljat .. dakle ... samo dajte ... |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Banned | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika ne znam sve detalje kak je iško, ali da je sramota i katastrofa, slažem se. a šta se čudiš kad je u Gospiću sudac reko da je prst u šupak isto ko rukovanje i zato ne može biti riječi o silovanju? ono .. ALO???? tip ženi gurni prst i ovome to nije silovanje .. trebalo bi njemu nagurat svega, pa nek debil procjeni jel rukovanje ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: grijeh, razvod, savjet zupnika, trpljenje batina |
« Evanđelje po Judi
|
Teize »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:39.

ali bolje da sad baš ne idem u širinu.