| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: silence a šta se čudiš kad je u Gospiću sudac reko da je prst u šupak isto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
a to je za nevjerovati...ja bi mu gurnuo držalo od lopate u guzicu....to je isto rukavanje...ali upsss imam malo veću ruku...radim tu preko u pivovari.... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika A uvijek kad čitam takve izjave ljudi koji rade za crkvu se zapitam koji je njima klinac? Evo, postavim se ja sad u situaciju te žene kojoj je taj pametnjaković savjetovao tak nešt. Recimo: Muž mi radi, ja doma moram skuhat, počistit, popeglat i stavit mu na stol vruć obrok. Sve ja to stignem, a još i troje djece. Ali, u svoj toj žurbi zaboravila sam mu kupiti cigarete. I sada već znam šta slijedi....galama....kako si glupa, nisi za ništa...ako imam sreće neću dobit šamar...dva....tri...Naša djeca to sve gledaju i slušaju iz dana u dan, ja to ne mogu više trpit....svako veče molim se Bogu da mi pomogne, al pomoći nikako, pa odlučim otići u crkvu, tamo će me razumjeti, tamo će mi savjetovati šta da radim....i odem...i....... Ja kada sam pročitala taj članak nisam mogla vjerovat svojim očima! Pa čovječe žena došla potražit pomoć i oslonac, a on njoj da trpi......užas, jednostavno užas! A možda da pitamo ovog župnika šta misli o ovoj temi? Net.hr
__________________ Pain is caused by pleasure Zadnji Uredio saan : 22-02-07 u 21:35. |
| | |
| | #114 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,206
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
Prije nekoliko godina sam na nekoj emisiji cula da je psiholog savjetovao muzu zene koja pati od hipohondrije da je dobro prebije. I sta reci na sve to, tko je ovdje lud. Svecanici, suci, odvjetnici,psiholozi koji izjavljuju takve stvari nisu zasluzili poziciju u drustvu koju imaju,ali nitko nista ne namjerava poduzet. Oni su i dalje u svojim foteljama i tamo ce nazalost i ostat...
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #115 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
Hehehehe naravno da nisam, al nekako mi zgodno bilo uz ovu temu stavit taj link ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure | |
| | |
![]() |
| Tagovi: grijeh, razvod, savjet zupnika, trpljenje batina |
« Evanđelje po Judi
|
Teize »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:20.