Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: silence a šta se čudiš kad je u Gospiću sudac reko da je prst u šupak isto ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-02-07, 18:09   #111 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
a šta se čudiš kad je u Gospiću sudac reko da je prst u šupak isto ko rukovanje i zato ne može biti riječi o silovanju?
ono .. ALO????

tip ženi gurni prst i ovome to nije silovanje .. trebalo bi njemu nagurat svega, pa nek debil procjeni jel rukovanje ...

a to je za nevjerovati...ja bi mu gurnuo držalo od lopate u guzicu....to je isto rukavanje...ali upsss imam malo veću ruku...radim tu preko u pivovari....
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 21:27   #112 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 30
Poruka: 735
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase
Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika

A uvijek kad čitam takve izjave ljudi koji rade za crkvu se zapitam koji je njima klinac?
Evo, postavim se ja sad u situaciju te žene kojoj je taj pametnjaković savjetovao tak nešt. Recimo: Muž mi radi, ja doma moram skuhat, počistit, popeglat i stavit mu na stol vruć obrok. Sve ja to stignem, a još i troje djece. Ali, u svoj toj žurbi zaboravila sam mu kupiti cigarete. I sada već znam šta slijedi....galama....kako si glupa, nisi za ništa...ako imam sreće neću dobit šamar...dva....tri...Naša djeca to sve gledaju i slušaju iz dana u dan, ja to ne mogu više trpit....svako veče molim se Bogu da mi pomogne, al pomoći nikako, pa odlučim otići u crkvu, tamo će me razumjeti, tamo će mi savjetovati šta da radim....i odem...i.......

Ja kada sam pročitala taj članak nisam mogla vjerovat svojim očima! Pa čovječe žena došla potražit pomoć i oslonac, a on njoj da trpi......užas, jednostavno užas!

A možda da pitamo ovog župnika šta misli o ovoj temi?
Net.hr

Zadnji Uredio saan : 22-02-07 u 21:35.
saan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 22:50   #113 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Virtualna blog-Župa

imaš temu o njemu, kaj si mislila da će nam promaknut?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 23:45   #114 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,206
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ne znam sve detalje kak je iško, ali da je sramota i katastrofa, slažem se.
a šta se čudiš kad je u Gospiću sudac reko da je prst u šupak isto ko rukovanje i zato ne može biti riječi o silovanju?
ono .. ALO????

tip ženi gurni prst i ovome to nije silovanje .. trebalo bi njemu nagurat svega, pa nek debil procjeni jel rukovanje ...
Za to nisam cula. Koja kretencina.... I to su ti nasi intelektualci...
Prije nekoliko godina sam na nekoj emisiji cula da je psiholog savjetovao muzu zene koja pati od hipohondrije da je dobro prebije.
I sta reci na sve to, tko je ovdje lud. Svecanici, suci, odvjetnici,psiholozi koji izjavljuju takve stvari nisu zasluzili poziciju u drustvu koju imaju,ali nitko nista ne namjerava poduzet. Oni su i dalje u svojim foteljama i tamo ce nazalost i ostat...

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 12:34   #115 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 30
Poruka: 735
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: silence
imaš temu o njemu, kaj si mislila da će nam promaknut?

Hehehehe naravno da nisam, al nekako mi zgodno bilo uz ovu temu stavit taj link
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grijeh, razvod, savjet zupnika, trpljenje batina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108