| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: teica Crkva nije jednako župnik!!! Crkva nije jednako župnik, ali župnici jesu jednako Crkva!!! Svako od župnika ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Crkva nije jednako župnik, ali župnici jesu jednako Crkva!!! Svako od župnika ima veliku utjecaj na svoje župljane u kreiranju njihovih mišljenja i postupaka.....i kako s razboritom i mudrom mišlju mogu pomoći, tako s ovim ispadima mogu naštetiti. Velikom broju ljudi u Hrvatskoj vjera i Crkva su veliki oslonac u životu i s ovakvim nastupima i ispadima, gubi se svaki kriterij. Žalosno je što se takvi ispadi lokalno toleriraju godinama i gotovo da nitko ništa po tom pitanju ne poduzima, a kako bi kad u vrhu egzistiraju nevjerojatni likovi koji me u najmanju ruku plaše mišlju, rječju i propustom svojim!!!!
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #22 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika ja vjerujem u Boga ali neidem u crkvu jer je velecasni smrad i materijalist....stalno klincima predbacuje da premalo love donesu...pa mu bacaju forinte, tolere i srafe u skreblicu...samo da zazvoni....servisiral je nekog bakutanera pa ga je netko u kotec zatvoril...dva dana je unutra bil...onda je dosel zvonar kaj ga je van pustil jer je valjda znal koju servisira...smrad...ima valjda 3 auta...dzipovi..karavani...sportski...za svaku priliku...
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #23 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika aj prevedi na hrvatski, majke ti!!!!
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
Ako ti se ne sviđa Crkva i imaš nekaj protiv nje (ne kažem samo tebi nego svakome) NITKO te ne tjera da ideš na misu, nitko te ne tjera da krstiš svoje djete, nitko te ne tjera da se vjenčaš u Crkvi, reci da ne želiš svećenika na sprovodu, da ne želiš da te pokopaju na katoličkom groblju.... Svaka instutucija ima svoja pravila igre. Kako bi onda funkcionirala neka institucija?! Žene u Crkvi imaju velika prava u usporedbi sa onima koje imaju u islamu i nekim drugim religijama. Uvijek me zanimalo zašto nitko nije nikada otvorio temu na "prava žena u islamu" ili "kako Kur'an (tj.ili islam) tumači obiteljsko nasilje"... Ps. i meni je ovaj avatar najbolji. Zadnji Uredio teica : 19-02-07 u 15:42. | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Neki pop je karao neku grdobinu od zene pa ga muz te grdobine skuzio i zatvorio negdje. I Hančbek od sv. filip jakova na muri ga je oslobodio jer je vjerojatno i on servisirao tu istu grdobinu. I još k tome pop ima nekakav vozni park
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Banned | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika U svakoj temi kad se povuče neka loša strane crkve, evo tebe da nam kažeš da taj jedn nije crkva. ok, ajde mi pokaži dokument kojim je crkva istupila protiv nasilja nad ženama i savjetovala župnicima da pomažu ženama koja trpa zlostavljanje? jedan te isti argument u svakoj raspravi, bilo da se radi o drogama, zlostavljanju, homoseksualnosti, materijalizmu, povijesti ... u stvari o svemu ... crkva je kao nešto specijalno, odmaknuto od onih koji ju čine? ako župnici okolo zagovaraju da žene trpe zlostavljanje, a ta tvoja svevišnja crkva ne kaže ni "a" .. onda je CRKVA KRIVA JEDNAKO KO I ONI KOJI ZLOSTAVLJAJU ŽENE, dakle suučesnik je, a na neki način čak i potiče nasilje, jer žrtvi daje loše savjete, dok zlostavljača valda hvali kak je "pravi muž, malo mu je teško, al daje sve od sebe, a najvažnije neće prekršit svetost braka"... svašta .... evo ... ja ću reći, nabijem ja crkvu na kurac sa takvim stavom (inače nije dozvoljeno vrijeđanje DRUGIH članova, psovanje nije zabranjeno, možda nije pristojno, ali kolko znam nigdi ne piše da se na ovom forumu ne smije reći "jebo" ili "kurac") |
| | |
| | #27 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika forinta= stari madjarski novac tolar = stari slovenski novac sraf = saraf s ili bez matice skreblica= kutijica u koju se stavljaju milodari bakutaner = stara baba ...u rangu bake kotec= prostor u kojem se drze svinje kaj jos neznas? ![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #28 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika zahvaljujem na prevodu ![]() sad je malo jasnije
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Banned | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
crkva se gura u sve pore života i meni je osobno pun kurac da mi popovi govore kaj je moralno, pogotovo pošto oni nisu ... opet ti o "pravilima igre" .. već sam te jednom pito ovo -> RATNI ZLOČINCI IMAJU SVOJA "PRAVILA IGRE", JEL TO ZNAČI DA IH TREBAMO PUSTIT NA MIRU ? DA ILI NE? | |
| | |
| | #30 (permalink) | ||||||||
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Eto baš lijepo što si objasnio da te tjeraju ljudi oko tebe a ne Crkva. Nemam kaj nadodati. Pa ne znam kakva su groblja kod tebe, ali ja znam da na svakom stoji iznad križ. A ako si musliman imaš kao onaj zeleni kolac i na njemu mjesc i zvijezdu.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio teica : 19-02-07 u 16:01. | ||||||||
| | |
![]() |
| Tagovi: grijeh, razvod, savjet zupnika, trpljenje batina |
« Evanđelje po Judi
|
Teize »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.

a