| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika u Znanost forumu; zašto se jednostavno bez ALI ne može reci da su takve izjave župnika neprimjerene i nekorektne i da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zašto se jednostavno bez ALI ne može reci da su takve izjave župnika neprimjerene i nekorektne i da Crkva kao institucija stane iza svojih vjernika i obrazloži ili korigira javno takve stavove....u suprotnom sve se ovo pretvori u politikanstvo što je 'ko rekao i gdje su zarezi, a gdje točke... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Banned | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
| |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Banned | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika inače teica .. imam samo jedno pitanje za tebe. jel ti imaš dečka? kolko znam imaš .. a jel se čuvaš za brak? ili radiš zločeste stvari, suprotno učenju crkve koju tako srčano braniš? pitam .. čisto da vidim jel se ti držiš tog moralnog autorite i u osobnom životu, pa nećemo valda bit liberalni i imat seks prije braka, jelda? |
| | |
| | #54 (permalink) | ||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Ibort, tebi ću odgovoriti. Sada na žalost moram ići. Citat:
smijem koristiti taj izraz nije nigdje zabranjen )Mislim da sam ti na drugom topicu odgovorila na to, vrtiš se u krug previše. Ali hajde, kršim 6. božju zapovjed. Koja je ono bila? ![]() Zadnji Uredio teica : 19-02-07 u 17:29. | ||
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Banned | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
svejedno .. glavno da je tebi dobro ... nadam se da niste preliberalni u tome .. | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #58 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Prvo ću ići malo tjerati mak na konac. Ako imas admin/mody ovlasti nije lijepo editirati tuđe postove pa makar samo nadopisala svoj komentar. Ja osobno smatram to kao kršenje Hipokratove zakletve ili kršenje tajnost ispovjedi kod svećenika. Not nice at all Citat:
Citat:
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | ||
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Jako dobra tema. Odavno nisam vidija ovoliko složne ekipe na jednom mjestu i još se slažu oko pogrešnih stvari! Ako je ijedna srednjovjekovna vještica imala ovakav tretman ka šta ga je na ovoj temi imala Teica, onda bi stvarno valjalo prić u Židove. ![]() Zadnji Uredio Casey : 19-02-07 u 20:43. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika khm, khm. A koja je to pogresna stvar? To sto niposto ne odobravamo sto je jedan iskompleksirani svecenik rekao? E onda neka zavrsim na lomaci...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: grijeh, razvod, savjet zupnika, trpljenje batina |
« Evanđelje po Judi
|
Teize »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:34.

Ako je ijedna srednjovjekovna vještica imala ovakav tretman ka šta ga je na ovoj temi imala Teica, onda bi stvarno valjalo prić u Židove.