Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika u Znanost forumu; zašto se jednostavno bez ALI ne može reci da su takve izjave župnika neprimjerene i nekorektne i da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-07, 17:18   #51 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika

zašto se jednostavno bez ALI ne može reci da su takve izjave župnika neprimjerene i nekorektne i da Crkva kao institucija stane iza svojih vjernika i obrazloži ili korigira javno takve stavove....u suprotnom sve se ovo pretvori u politikanstvo što je 'ko rekao i gdje su zarezi, a gdje točke...
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 17:21   #52 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
zašto se jednostavno bez ALI ne može reci da su takve izjave župnika neprimjerene i nekorektne i da Crkva kao institucija stane iza svojih vjernika i obrazloži ili korigira javno takve stavove....u suprotnom sve se ovo pretvori u politikanstvo što je 'ko rekao i gdje su zarezi, a gdje točke...
pa je ... pokušavam dobit izravan odgovor, moj stav je jasan, smatran ne samo da su nekorektne, nego da indirektno potiču zlostavljanje žena, jer smanjuju mogućnost da se zakonski goni zlostvljača, a žrtvu šalju na daljnje zlostavljanje.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 17:23   #53 (permalink)
Banned

silence

inače teica .. imam samo jedno pitanje za tebe.

jel ti imaš dečka? kolko znam imaš .. a jel se čuvaš za brak? ili radiš zločeste stvari, suprotno učenju crkve koju tako srčano braniš?

pitam .. čisto da vidim jel se ti držiš tog moralnog autorite i u osobnom životu, pa nećemo valda bit liberalni i imat seks prije braka, jelda?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 17:23   #54 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
osim ako ne misliš ovo "ostale velike religije", koje su spomenute ... po meni to ne znači islam (osim općenito) .. a povlačenje pitanja da zakaj se ne raspravlja o Islamu, nakon kaj je neko reko da smatra da su sve velike religije iste, je bespredmetno, imaš odgovor gore, čovjek ti jasno kaže da je po njemu sve to isti kurac ..
uzela sam islam kao primjer ostalih religija, nekako mi je bila najbliža, a i hercegovka sam, a muslimana dole ima, pa... možemo i o židovstvu, nije problem.

Ibort, tebi ću odgovoriti. Sada na žalost moram ići.

Citat:
inače teica .. imam samo jedno pitanje za tebe.

jel ti imaš dečka? kolko znam imaš .. a jel se čuvaš za brak? ili radiš zločeste stvari, suprotno učenju crkve koju tako srčano braniš?

pitam .. čisto da vidim jel se ti držiš tog moralnog autorite i u osobnom životu, pa nećemo valda bit liberalni i imat seks prije braka, jelda?
A to tebe jebe?! ( smijem koristiti taj izraz nije nigdje zabranjen )

Mislim da sam ti na drugom topicu odgovorila na to, vrtiš se u krug previše.

Ali hajde, kršim 6. božju zapovjed. Koja je ono bila?

Zadnji Uredio teica : 19-02-07 u 17:29.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 17:37   #55 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
A to tebe jebe?! ( smijem koristiti taj izraz nije nigdje zabranjen )

Mislim da sam ti na drugom topicu odgovorila na to, vrtiš se u krug previše.

Ali hajde, kršim 6. božju zapovjed. Koja je ono bila?
moguće da jesi .. moro bi previše toga prekopat da vidim.
svejedno .. glavno da je tebi dobro ... nadam se da niste preliberalni u tome ..
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 17:42   #56 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika

Citat:
moguće da jesi .. moro bi previše toga prekopat da vidim.
svejedno .. glavno da je tebi dobro ... nadam se da niste preliberalni u tome ..
analcem se ništa ne krši.......nevino preko praga na rukama voljenog....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 17:43   #57 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
analcem se ništa ne krši.......nevino preko praga na rukama voljenog....
pa onda je oralno, čak i moralno
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 18:00   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Prvo ću ići malo tjerati mak na konac.
Ako imas admin/mody ovlasti nije lijepo editirati tuđe postove pa makar samo nadopisala svoj komentar. Ja osobno smatram to kao kršenje Hipokratove zakletve ili kršenje tajnost ispovjedi kod svećenika. Not nice at all

Citat:
Eto baš lijepo što si objasnio da te tjeraju ljudi oko tebe a ne Crkva. Nemam kaj nadodati.
Sta mislis zasto me tjeraju ljudi oko mene na takave stvari? Ugledali odjednom sa rođenjem samog Boga koji im je kao Mojsiju dao na komadu papira sta moraju ciniti ili su im to svećenici mozda govorili?
Citat:
Pa ne znam kakva su groblja kod tebe, ali ja znam da na svakom stoji iznad križ. A ako si musliman imaš kao onaj zeleni kolac i na njemu mjesc i zvijezdu.
Mjesas malo kruske i jabuke. Imas prostor od cca 1000 kvadrata ili hektara ili koja li vec mjera je adekvatna na groblju. Na tih istih hiljadu kvadrata imas 75% grobova za krizem gore i ostalo su neke druge vjeroispovjesti. Ali je to sve na istom prostoru i jaaako cesto isprepleteno. Ovo sto si ti izjavila mi vise zvuci kao na boljem polozaju su katolici, a na padimana su ostali jer nisu zavrijedili da budu pomjesani sa katolicima. Ne mislis li da je to malo weird i ortodoksno razmisljanje?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 20:33   #59 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,287
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Jako dobra tema. Odavno nisam vidija ovoliko složne ekipe na jednom mjestu i još se slažu oko pogrešnih stvari! Ako je ijedna srednjovjekovna vještica imala ovakav tretman ka šta ga je na ovoj temi imala Teica, onda bi stvarno valjalo prić u Židove.

Zadnji Uredio Casey : 19-02-07 u 20:43.
Casey je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 20:38   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

khm, khm. A koja je to pogresna stvar? To sto niposto ne odobravamo sto je jedan iskompleksirani svecenik rekao?
E onda neka zavrsim na lomaci...
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grijeh, razvod, savjet zupnika, trpljenje batina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111