| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Maslow Ma ovo se ne može ovako rješavati. Svi ste krenuli od repa, pa pojma ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,979
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
I jedno je sigurno...bez obzira kako se koji supružnik ugodno ili neugodno osjećao, nema, ali pssolutno nema opravdanja da se nekoga tuče i fizički zlostavlja....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,856
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika 2 teica: ma sreco sve 5. Zato smo tu da laprdamo. Ti imas svoj stav, ja svoj i cavrljamo. Malo žustro, ali jebat'ga Nadam se da se nisi naljutila na neke moje zustre rijeci? Nije vrijedno prave svadje, rasprave da, ali svadje ne ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
Uz rizik da me se opet upozori (ili nešto gore) ali moram reći: NE SERI!! Žena isprovocirala sukob? Tuča izbila jer se muž nije osjećao ugodno? Pa da... žena je kriva... Krava glupa... U zatvor s njom!!!! Ali prethodno joj polomit sve kosti Majko moja mila...
__________________ Pa mi je ža, ća san te upoznava ja. Sa' mi je ža, ća te volin ja. | |
| | |
| | #75 (permalink) | ||
| Nježni predator | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
Citat:
Crno-bijelo ne postoji. Vi valjda mislite da su sve žene savršene, a muškarce djelite na papučare i divljake. Nekad davno sam znao definiciju kompromisa napamet, ali nisam znao što to zapravo znači. Definiciju sam odavno zaboravio, ali u braku sam jako dobro shvatio što je kompromis. Sad znam ovu: Brak je zdjela puna meda i govana. Kad poližeš med ostaje ti da poližaš i govana. Nekorektno je izvući jednu rečenicu iz konteksta i prema njoj izvoditi sud o cjeloj crkvenoj organizaciji.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | ||
| | |
| | #76 (permalink) | |
| charolastra | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #77 (permalink) | |
ta jedna rečenica nažalost govori o puno toga što smrdi u "državi Danskoj"...pa je kontekst dovoljna sam za sebe
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Nježni predator | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Ne znam odakle si izvukao ovakvu kostataciju? Živim u vrlo stabilnoj obiteljskoj zajednici, u kojoj ja i supruga naše razlike koristimo da se međusobno nadopunjujemo. Ne želim posebno braniti crkvu, ali mislim da ovdje nitko nije probao branit jadne nezaštićene muškarce koje su žene potpuno razoružale, pa su im ostale samo šake za samoobranu.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #79 (permalink) | |
![]()
| | |
| | #80 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: 'Trpite batine jer razvod je grijeh' savjet župnika Citat:
Ali to opet nije razlog da udre ženu; jer se on tada iz jadnog nezaštićenog muškarca pritvara u jadnu nezaštićenu pizdu (karakterna osobina). Teško da mogu bit potpuno upoznat sa psihom tučene žene jer nisam žena, niti sam u braku, ali smatram da se ženi može samo jednom dogodit da je muž udre- sljedeći puta ne bi smilo bit. Ili otić od njega ili ga zaklat pri spavanju. PS: Ako mi kao okolina smatramo da je nepravedno da muž tuče ženu, to ne znači da i ta žena isto misli. Da bi čin bija nepravedan, subjekt mora osobno (i svojevoljno)smatrati da je taj čin nepravedan. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: grijeh, razvod, savjet zupnika, trpljenje batina |
« Evanđelje po Judi
|
Teize »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.

Nadam se da se nisi naljutila na neke moje zustre rijeci? Nije vrijedno prave svadje, rasprave da, ali svadje ne