| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi ukazanja u Znanost forumu; da li vjerujete u ukazanja, evo npr. Gospina ukazanja itd..šta mislite kako bi Crkva trebala reagirati na te stvari ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 11,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ukazanja da li vjerujete u ukazanja, evo npr. Gospina ukazanja itd..šta mislite kako bi Crkva trebala reagirati na te stvari jer koliko mi je poznato ona to ne priznaje. Da li mislite da se ta ukazanja mogu događati samo u sredinama di su pretežno pobožni ljudi..recimo na selu ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: ukazanja Ne vjerujem ničemu što nisam vidio svojim očima ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 11,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ukazanja mislim meni je glupo kad netko tvrdi da je vidio nešto i onda se gomila ljudi dođe molit na to mjesto i još se sve to dobro unovči..
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: ukazanja A šta ćeš...ljudi su naivni i vjeruju svemu.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ukazanja Citat:
Od kud to?Šta je sa Fatimom, Lurdom?!? Vjerujem u to. I ne trebam nešto vidjeti da bi vjerovala.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ukazanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:01.

Od kud to?