| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi ukazanja u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: slay a ono u Međugorju Pa Međugorje nisu još priznali. To je jedan malo duži proces.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: ukazanja Koji traje dok svi živi svjedoci ne pomru. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ukazanja Nemam pojma kaj bi rekla na to,al recimo da ja sad kažem da sam vidjela gospu na svom balkonu i da vas neprestano uvjeravam u to i ne lažem možda bi netko počeo sumnjati da je to moguče,da možda ne lažem!!!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| charolastra | Re: ukazanja Ja vjerujem i briga me tko što kaže
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: ukazanja Citat:
vjerujem kad je realno...ali ovo s drvetom može svatko napraviti, i jako je sumnjivo. Moja sestrična je za vrijeme moljenja krunice u crkvi na kipu Gospe vidjela kako teku suze...to je vidjelo 10-ak ljudi | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: ukazanja ![]() ![]() Nedavno je navodno bilo ukazanje negdje na Praputnjaku, nedugo prije toga smo saznali da je i Maradonina baka rodom s Praputnjaka. Ne znam, bliži sam ne vjerovanju nego vjerovanju. Ali Praputnjak je raj na zemlji ![]()
__________________ Drop the Leash! |
| | |
![]() |
| Tagovi: ukazanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:44.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!