| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi ukazanja u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: wonderwall dabome da se da, bilo jednom u Mućkama, Delboy zaradio na crkvi i na suzama BDM...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: ukazanja Citat:
![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ukazanja vjerujem samo sto vidim i za sto ljudi imaju neke materijalne ili slikovne dokaze
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Član | Re: ukazanja Ja osobno ne vjerujem... a i ovo što je crkva priznala Fatimu i Lurd, čini mi se da sam slušao negdje, da se i to krši s načelima crkve, jer valjda u bibliji piše da tako šta ne postoji (nisam siguran, ali mislim da se nešta u tom kontekstu pričalo)...
__________________ BuReK |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,158
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ukazanja Haha, greska u matrici. ![]() Ovaj , ne virujem... Mislim da je to samo dobar nacin da neki ljudi dignu lovu... kako je vec Wonder napisa, samo drugim rijecima.. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ukazanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:14.

nekad pa nemislim da sam u Matrixu.