Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi ukazanja u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Davor1507 Vjerujem da su ljudi vidjeli nešto, ali ja imam "dežavu" nekad pa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-11-07, 10:44   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,142
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto
Re: ukazanja

Citat:
Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke
Vjerujem da su ljudi vidjeli nešto, ali ja imam "dežavu" nekad pa nemislim da sam u Matrixu.
i jesi u matrixu

nis ja nevjerujem dok nevidim svojim okama
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 11:09   #32 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,669
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Ne znam.......malo sam skeptična po pitanju toga........priklonjenija sam ipak negativnom odgovoru.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 11:42   #33 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,644
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Bila sam u Međugorju (starci me nosili na zavjet sa god dana jer sam jako plakala i bila prekozločesta - , nije baš pomoglo ; i prije nekih 2god). Mjesto ima tu neku "vibru blaženstva".

Vjerujem u ukazanja (na tim razvikanim mj) iako sam dosta i skeptična prema njima, a u (iako to nije tema) ona seminaraska ozdravljenja i nevjerujem nešto...
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 21:25   #34 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,407
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Vibru blaženstva?!

Može se reći dok su me pijanu vozili doma sa bazena ili dok sam zaspala i probudila se u Međugorju (a trebala izaći u Mostaru)... blažnstvo na kvadrat

Šala, šala...

Zadnji Uredio teica : 20-11-07 u 22:28.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 21:59   #35 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,644
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja za sve imam svoj naziv.
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 14:48   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Ukazanja su čisti prividi ili priviđenja, a toga ima jako mnogo u životu svakoga čovjeka. Mnogima se ukazalo, prividjelo ovo ili ono i nakraju svega - ništa. Kome su prikazanja potrebna, tome se i događaju.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 11:36   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-12-07
Poruka: 9
Akasha se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Bila sam u Međugorju (starci me nosili na zavjet sa god dana jer sam jako plakala i bila prekozločesta - , nije baš pomoglo ; i prije nekih 2god). Mjesto ima tu neku "vibru blaženstva".
To svakako.
Ali tu vibru su stvorili ljudi koji tamo odlaze, jednostavno se radi o njihovoj nadi i o efektu njihove vjere. Da tamo nema tih "ukazanja", Međugorje bi bilo sasvim obično mjesto, bez ikakve vibre.

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Vjerujem u ukazanja (na tim razvikanim mj) iako sam dosta i skeptična prema njima, a u (iako to nije tema) ona seminaraska ozdravljenja i nevjerujem nešto...
Što se tiče ozdravljenja stvar je vrlo jednostavna - nema nikakvog čuda. To što ne znamo razlog ozdravljenju danas, sa današnjim znanstvenim metodama, ne znači da razlog nećemo otkriti u nekoj budućnosti. Na sreću, znanost ide dalje.
Akasha je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 00:57   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 449
skin2yard je zabranio reputaciju

meni je cudno to da uvijek osobe (kojima je zapravo mjesto u nekoj ustanovi, ako shvacate na sta mislim) vide takve stvari...osim toga, nekih 40, sunce zari, put nikakav, neki glupani ne ponesu ni vodu....

ozdravljenja ima, i to znanost naziva placebo efektom...kazes covjeku da ce ozdraviti valjajuci se u govnima, ako dovoljno u to vjerjuje mozda mu i pomogne....osim toga i ovisi...dali si zeljan jednostavno paznje ili si na stakama ili sasvim nepokretan....

ako netko ocekuje da povjerujem da je covjek koji je imao noge debljine moga zgloba, to jest, da su mu misici totalno atrofirali...da ja povjerujem da je taj covjek odjenom ustao...ne znam, valjda misli da sam jako glup....jedini nacin da se tako nesto dogodi jeste da gledas u tog covjeka i da vidis kako mu misici izrastaju, za sto ja osobno nikada u zivotu nisam cuo, a ne vidio.....

isprika unaprijed vidovnjacima ovdje...ako ih ima
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 20:13   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,088
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

ne virujen
al bitno je da jedna selendra poput međugorja ima crkvu usporedivu s Notre Damom, a tek maraka . . . konvertibilnih
marinkoM8 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 21:45   #40 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,407
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Marinko na početku sam mislila da si samo ogorčen na Crkvu, sad mislim da si i ljubomoran
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ukazanja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114