| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi ukazanja u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Davor1507 Vjerujem da su ljudi vidjeli nešto, ali ja imam "dežavu" nekad pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ukazanja Citat:
![]() nis ja nevjerujem dok nevidim svojim okama
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,669
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ukazanja Ne znam.......malo sam skeptična po pitanju toga........priklonjenija sam ipak negativnom odgovoru.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,644
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ukazanja Bila sam u Međugorju (starci me nosili na zavjet sa god dana jer sam jako plakala i bila prekozločesta - , nije baš pomoglo ; i prije nekih 2god). Mjesto ima tu neku "vibru blaženstva".Vjerujem u ukazanja (na tim razvikanim mj) iako sam dosta i skeptična prema njima, a u (iako to nije tema) ona seminaraska ozdravljenja i nevjerujem nešto...
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ukazanja Vibru blaženstva?! ![]() Može se reći dok su me pijanu vozili doma sa bazena ili dok sam zaspala i probudila se u Međugorju (a trebala izaći u Mostaru)... blažnstvo na kvadrat ![]() Šala, šala...
__________________ Zadnji Uredio teica : 20-11-07 u 22:28. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: ukazanja Ukazanja su čisti prividi ili priviđenja, a toga ima jako mnogo u životu svakoga čovjeka. Mnogima se ukazalo, prividjelo ovo ili ono i nakraju svega - ništa. Kome su prikazanja potrebna, tome se i događaju. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-12-07
Poruka: 9
![]() | Re: ukazanja Citat:
Ali tu vibru su stvorili ljudi koji tamo odlaze, jednostavno se radi o njihovoj nadi i o efektu njihove vjere. Da tamo nema tih "ukazanja", Međugorje bi bilo sasvim obično mjesto, bez ikakve vibre. Što se tiče ozdravljenja stvar je vrlo jednostavna - nema nikakvog čuda. To što ne znamo razlog ozdravljenju danas, sa današnjim znanstvenim metodama, ne znači da razlog nećemo otkriti u nekoj budućnosti. Na sreću, znanost ide dalje. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 449
![]() | Re: ukazanja meni je cudno to da uvijek osobe (kojima je zapravo mjesto u nekoj ustanovi, ako shvacate na sta mislim ) vide takve stvari...osim toga, nekih 40, sunce zari, put nikakav, neki glupani ne ponesu ni vodu....ozdravljenja ima, i to znanost naziva placebo efektom...kazes covjeku da ce ozdraviti valjajuci se u govnima, ako dovoljno u to vjerjuje mozda mu i pomogne....osim toga i ovisi...dali si zeljan jednostavno paznje ili si na stakama ili sasvim nepokretan.... ako netko ocekuje da povjerujem da je covjek koji je imao noge debljine moga zgloba, to jest, da su mu misici totalno atrofirali...da ja povjerujem da je taj covjek odjenom ustao...ne znam, valjda misli da sam jako glup....jedini nacin da se tako nesto dogodi jeste da gledas u tog covjeka i da vidis kako mu misici izrastaju, za sto ja osobno nikada u zivotu nisam cuo, a ne vidio..... isprika unaprijed vidovnjacima ovdje...ako ih ima
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
![]() |
| Tagovi: ukazanja |
« Prizivanje duhova
|
Stigme »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:08.

nekad pa nemislim da sam u Matrixu.

, nije baš pomoglo
; i prije nekih 2god). Mjesto ima tu neku "vibru blaženstva".
pusa
) vide takve stvari...osim toga, nekih 40, sunce zari, put nikakav, neki glupani ne ponesu ni vodu....