| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi ukazanja u Znanost forumu; nisan ljubomoran. dapače međugorje je dokaz kako vjerovanje i crkva zaista mogu nešto vrijednoga učiniti za jedno selo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-12-07
Poruka: 9
![]() | Re: ukazanja Citat:
Znaš što je meni najzanimljivije od svih tih čudesnih ozdravljenja? Činjenica da se nikada nisu dogodila osobi koja je doživjela amputaciju. Kada bi takvoj osobi ponovno izrastao amputirani ud, tada bih priznala čudo, ali ovako...Očito Bog ne voli amputacije... Mislim da je jako ružno to što se nečija vjera koristi u takve svrhe - mnogi bolesni ljudi imaju nadu da će jednoga dana ozdraviti i da će živjeti kao prije bolesti, i smatram da je okrutno prema njima razvikavati nekakva čudotvorna svojstva vjere ili okupljanja na određenom mjestu... Jedina korist od svega toga je išla (u slučaju Međugorja) lokalnom stanovništvu - vjerski turizam zadnjih par godima žari i pali (opet iskorištavajući ljudske nevolje i probleme po starom dobro poznatom sistemu). | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 135
![]() ![]() | Re: ukazanja Pa ukazanja su moguca , samo je pitanje dal ljudi kojima se nesto ukaze vide realu ili stvari koje oni zele vidjet vjerujem u to s paranormalne strane ali ne i s religijske strane
__________________ live and let live |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-07 Lokacija: BJ-KA Godina: 27
Poruka: 30
![]() | Re: ukazanja Vjerujem u ukazanja jer sve je stvar koliko ti to znači u životu. Nedavno sam bila u Lurdu i moram priznati iz svog iskustva da tamo ima nešto smirujuće u zraku. Zaboraviš na vrijeme i probleme. Al problem se vratiti u našu tešku realnost |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 739
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ukazanja Da malo oživimo ovaj topic, pa evo priča o ukazanju i riječi BDM iz Fatime. Ovo ukazanje priznato od RKC dogodilo se 13.07.1917. bilo je prisutno par tisuća ljudi, no BDM se izrvano ukazala djevojčicama Luciji i Jacinti. Ukazanje djeci su najčešća, također su češća ukazanja djevojčicama nego dječacima. Većina ukazanja svetaca ili Djevice Marije, govore o "malim stvarima" primjerice da se gradi svetište, moli za grešnike u vlastitoj župi ili da se o ukazanju izvijesti svećenik ili vlast. No ovo Fatimsko bito je drugačije, prvi put je o njemu progovoren 20-tih godina, a sjećanje na njega objavila je sam Lucija 31.08.1941. Evo najzanimljivijeg djela govora BDM dana 13.07.1917. "Ako ljudi prihvate ono što ću reći, mnoge će se duše spasiti i bit će mir. Rat je pri svršetku. Ali, ako ne prestanu vrijeđati Boga, za pontifikata Pija XI, počet će drugi, gori (rat)... Da to spriječim, doći ću tražiti posvetu Rusije mome prečistom srcu i, kao zadovoljštinu, svetu pričest u pet prvih subota u mjesecu. Ako ljudi prihvate moje zahtjeve, Rusija će se obratiti i bit će mir. Ako ne, ona će prošiti zablude u svijetu, koje će izazivati ratove, progonstvo Crkve... Sveti otac posveti će mi Rusiju, koja će se obratiti, pa će svijetu biti poklonjeno jedno razdoblje mira..., itd." Zanimljivo ![]()
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: ukazanja Ima moj frend neki video, kak se ukazala Marija... Stavit cu ga dok mi ga posalje bluetoothom
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
Zadnji Uredio Sasuke : 05-06-08 u 20:18. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ukazanja |
« Prizivanje duhova
|
Stigme »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:56.