hoce li madona biti na predavanjima
Raspravljate o temi Uvodno predavanje o kabali u Zagrebu i Rijeci u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; Ako Vas zanima što kabala je ili nije, o čemu govor izvorni kabalistički (Zohar, Sefe Yettira), zašto ju se ne ...
hoce li madona biti na predavanjima
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
Hehe, Madonna i Britney neće doći
Naime izvorna kabala se na bavi mistikom i ne prodaju su amalije (poput crvenih narukvica i svete vodice) već duhovnim rastom pojedinca i čovječanstva u cjelini. Učenje se temelji isključivo na izvornim tekstovima poput knjige Zohar i djela Baal HaSulama (Rav Yehuda Ashlag). Predavanje u Zgrebu počinje u 18:00 sati.
čudni neki nazivi knjiga
Zahod je najstrašnije mjesto, tamo su se i najhrabriji usrali.
od svih djelovanja crkve ti izdvojiš ono najretardiranije.
znači kabala je automatski bolja od crkve zato jer ne prodaje amajlije?
upoznaj se s drugim vjerama i religijama pa ćeš vidjet da i one govore o duhovnom rastu itd...
također si čuo i za Bibliju jel?
imaš mise nedjeljomneznam sad u koliko sati al raspitaj se malo
![]()
RISE and SHINE
Isprike ako sam ikoga uvrijedila i ičiju religiju. Naime amalije sam spomeula čisto iz razloga jer se kabalu veže često uz crvene narukvice, misticizam i svete vodice (a toj etiketi je dosta pridonjela Madonna koja se bavi kabalom Michaela Berga, pošto je odmah spomenuta Madonna sam htjela naglasiti da predavanje o kabali neće biti vezano uz te teme i da mi se ne bavimo školom Michael Berga) . Naravno da svatko bira svoj način duhovnog rasta i razvoja i nije na nikome da podcjenjuje tuđu religiju ili filozofiju života, a također to nije bila ni moja namjera. Nečiji odabir je njegova intimna stvar i nije manje ili više vrijedan od nekoga drugoga.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.