Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi Virtualna blog-Župa u Znanost forumu; Vrlo zanimljivo se dogodilo na netu, a to je da je Don Kaćunko, župnik poznat po svojim "raznovrsnim" ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-02-07, 08:29   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Virtualna blog-Župa

Vrlo zanimljivo se dogodilo na netu, a to je da je Don Kaćunko, župnik poznat po svojim "raznovrsnim" istupima, otvorio blog i da će se danas proglasiti prvim Župnikom virtualne blog-Župe......

'ko poželi može i komentirati njegove sadržaje na blogu...

aBCDon100%

"ZAGREB - Nakon što je Jutarnji list ovoga vikenda otkrio da don Anđelko Kaćunko vodi svoj internetski dnevnik (angelo1.blog.hr), njegov blog je postao najposjećeniji u Hrvatskoj, a sam Kaćunko će se sutra proglasiti prvim župnikom virtualne blog-župe.

“Dok sam se večeras vraćao iz grada, palo mi je na pamet da sam ja zapravo župnik svojevrsne blog-župe i da su svi posjetitelji moga bloga, koji se začas pretvorio gotovo u crkvu, postali moji župljani i ja sam za njih odgovoran. Nije važno što neki to ne žele, ali svi su oni također unutra. Osjetio sam da se na mene odnose biblijske riječi: ‘Na dar si ljude primio, pa i one što ne žele prebivati kod Boga’ jer ‘jedino je u Bogu pobjeda i snaga i k njemu će doći, postiđeni, svi što na nj su bjesnjeli!’”, piše don Kaćunko.

On i dalje tvrdi da nije prekršio svoj dogovor s pretpostavljenima o “silenzio stampa”, koji traje već godinu dana, i dodaje kako su mu mnogi svećenici rekli, nakon objave njegova bloga i gomile komentara koje su se sručile u nekoliko posljednjih dana, da je blog odlično sredstvo evangelizacije. Kačunkovi naslovi, “GLpoput obalna MOčvara - TVornica ‘masturbo-katolika’”, izazivaju bujicu komentara, pa njegovi postovi imaju po stotinu i više komentara, čime se teško može, osobito u tako kratko vrijeme, podičiti ijedan bloger u Hrvatskoj.

Mnogi među njima su izravne uvrede, prostačenja i pljuvanja po Crkvi, ali Kaćunko na njih odgovara mirno, tj. kako kaže “evanđeoskom blogošću”. - Htio bih odgovoriti svima koji su se javili, ali to je nemoguće. Morao bih za kompjutorom prosjediti cijelu noć - kaže Kaćunko, dodajući da je iznenađen odazivom, a još više bujicom prostota i uvreda koje mu upućuju neki posjetitelji bloga.

Kaćunkovi odgovori
Ja ti baš ne pravim razliku između Maksovih mesara i “Marxovih mesara”. A majmune, konje i tuđe mamice pusti na miru! Ako nemaš 30 kuna za Ilustrirani bon-ton za početnike, daj mi adresu pa ću ti poslati.
(Odgovor na uvrede Brođanina.)"

Jutranji list
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 08:38   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Virtualna blog-Župa

jel to onaj isti koji je imo tablice na autu "angelo1"?
dobro je znati ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 08:48   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...hahaha, baš smiješan lik!a vidim da su ga već mnogi napali..
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 09:58   #4 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,597
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Koji je to kreten...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 10:21   #5 (permalink)
Banned

silence

haha .. u komentarima ima link na slike sa CPa ... hahah ....

Citat:
ajde se jebi tamo
Kasandra

http://www.croportal.net/forum/attac...sandra-06.jpg/

Jebaljka samo takva.
Treba ju pokarat
ovo je prvo kaj sam vidio
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 10:33   #6 (permalink)
Banned

silence

haha .. znam da mi je poznat ...

Citat:
Dok se Kaptol svim silama trudi prikazati katoličku crkvu kao siromašnu kojoj država ne daje dovoljno novaca (iako se svako malo negdje gradi kakav objekt megalomanskih proporcija), don Kaćunko iz vojnog ordinarijata, ponosno se fotografira za „Jutarnji list“ sa svojim novim autom Opel Astrom i specijalnim tablicama koje dođu 8000 kn, na kojima umjesto brojeva stoji napisano „ANGELO“.

Kaćunko kaže da je tablice sponzorirao jedan njegov prijatelj, no još uvijek ostaje nepoznanica kako je to don Kaćunko sa svojom skromnom crkvenom plaćom skupio za novu Opel Astru?

Uglavnom, kao reakciju na taj članak javio se istomlistu jedan čitatelj za rubriku „Glas naroda“ komentarom: „Don Angelko, većina katolika nema za običan bicikl, a vi imate i za posebne tablice“. Taj komentar ponukao je pak Kaćunka da odgovori čitatelju u istoj rubrici: „Čitatelj koji nema bicikl, a mene proziva zbog tablica na automobilu, neka mi se javi. Spreman sam mu kupiti jedan.“

Kaćunko kao božji poslanik svojim kočoperenjem i arogancijom nimalo ne odaje osobu koja je bliska narodu, ali itekako govori o ljudima koji sami sebe prozivaju da su božji ljudi.

Spomenimo samo da je don Kaćunko svojevremeno izjavio da je smrt Franje Tuđmana uzrokovana voodoo magijom

…ili…

„Argument” da prezervativ smanjuje rizik od spolno prenosivih bolesti jak je koliko i savjet surferima Australije da na otvoreno more izlaze s kacigom na glavi kako bi se zaštitili od morskih pasa.

…ili…

Knjige o Potteru su u osnovi gnostičke, a magija se predstavlja kao urođena sposobnost ljudske naravi. Djecu se na perfidan način uvlači u okultno.

pravi katolik, jednostavno duša od čovjeka ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 10:45   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,359
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Legenda nad legendama.

Zamislite njega kao novog Papu.....
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 10:46   #8 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
Legenda nad legendama.

Zamislite njega kao novog Papu.....
da, stavio bi tablice "ANGEL" na papamobil
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 15:10   #9 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Taj pop ima vrlo debel ego...

Vidim da je Himalajka počela kao uobičajeno:

Citat:
...kad se već spominju mazohisti u postu: što mislite o onima iz Opusa Dei?... (himalajka 22.02.2007. 08:56)
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 15:16   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...haha...a morala sam mu nešto napisat, nisam mogla odolit...baš me zanima šta će mi odgovorit...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: blogzupa, virtualna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103