| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Virtualna blog-Župa u Znanost forumu; Vrlo zanimljivo se dogodilo na netu, a to je da je Don Kaćunko, župnik poznat po svojim "raznovrsnim" ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vrlo zanimljivo se dogodilo na netu, a to je da je Don Kaćunko, župnik poznat po svojim "raznovrsnim" istupima, otvorio blog i da će se danas proglasiti prvim Župnikom virtualne blog-Župe...... 'ko poželi može i komentirati njegove sadržaje na blogu... aBCDon100% "ZAGREB - Nakon što je Jutarnji list ovoga vikenda otkrio da don Anđelko Kaćunko vodi svoj internetski dnevnik (angelo1.blog.hr), njegov blog je postao najposjećeniji u Hrvatskoj, a sam Kaćunko će se sutra proglasiti prvim župnikom virtualne blog-župe. “Dok sam se večeras vraćao iz grada, palo mi je na pamet da sam ja zapravo župnik svojevrsne blog-župe i da su svi posjetitelji moga bloga, koji se začas pretvorio gotovo u crkvu, postali moji župljani i ja sam za njih odgovoran. Nije važno što neki to ne žele, ali svi su oni također unutra. Osjetio sam da se na mene odnose biblijske riječi: ‘Na dar si ljude primio, pa i one što ne žele prebivati kod Boga’ jer ‘jedino je u Bogu pobjeda i snaga i k njemu će doći, postiđeni, svi što na nj su bjesnjeli!’”, piše don Kaćunko. On i dalje tvrdi da nije prekršio svoj dogovor s pretpostavljenima o “silenzio stampa”, koji traje već godinu dana, i dodaje kako su mu mnogi svećenici rekli, nakon objave njegova bloga i gomile komentara koje su se sručile u nekoliko posljednjih dana, da je blog odlično sredstvo evangelizacije. Kačunkovi naslovi, “GLpoput obalna MOčvara - TVornica ‘masturbo-katolika’”, izazivaju bujicu komentara, pa njegovi postovi imaju po stotinu i više komentara, čime se teško može, osobito u tako kratko vrijeme, podičiti ijedan bloger u Hrvatskoj. Mnogi među njima su izravne uvrede, prostačenja i pljuvanja po Crkvi, ali Kaćunko na njih odgovara mirno, tj. kako kaže “evanđeoskom blogošću”. - Htio bih odgovoriti svima koji su se javili, ali to je nemoguće. Morao bih za kompjutorom prosjediti cijelu noć - kaže Kaćunko, dodajući da je iznenađen odazivom, a još više bujicom prostota i uvreda koje mu upućuju neki posjetitelji bloga. Kaćunkovi odgovori Ja ti baš ne pravim razliku između Maksovih mesara i “Marxovih mesara”. A majmune, konje i tuđe mamice pusti na miru! Ako nemaš 30 kuna za Ilustrirani bon-ton za početnike, daj mi adresu pa ću ti poslati. (Odgovor na uvrede Brođanina.)" Jutranji list
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Virtualna blog-Župa Koji je to kreten... ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Virtualna blog-Župa haha .. u komentarima ima link na slike sa CPa ... hahah .... Citat:
![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: Virtualna blog-Župa haha .. znam da mi je poznat ... Citat:
pravi katolik, jednostavno duša od čovjeka ... | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Virtualna blog-Župa Taj pop ima vrlo debel ego... Vidim da je Himalajka počela kao uobičajeno: Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: blogzupa, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:41.