| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi vjerujete li u Boga u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Bahamut A koji su to znanstveni dokazi Evo npr.......Zemlja ima magnetsko polje, jel tako? Znamo da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-07-07
Poruka: 12
![]() | Re: vjerujete li u Boga Evo npr.......Zemlja ima magnetsko polje, jel tako? Znamo da se zemljina jezgra okreće i da u jezgri postoji električna struja koja uzrokuje magnetsko polje i koja uzrokuje jezgru da se okreće (jer struja uzrokuje magnet i obrnuto)..........zapravo Zemlja je jedan veliki elektromagnet.......a mi znamo kako nastaju elektromagneti...............jednostavno priključimo zavojnicu na izvor el. struje i eto nam elektromagneta.............evo pitanja.............što je izvor jezgri Zemlje??? Tko/Što to pokreće jezgru??? Odakle struja u jezgri??? Evo jedna činjenica.....Zemlja ima magnetno svojstva do dubine od 25 km i tada se gube magnetska svojstva jer magnet ima svoja svojstva sve do određene temp (do tzv Kirijeve temp)..............znanstvenici koji zastupaju evolucionarnu teoriju (da su se bića razvijala tijekom evolucije itd.) kažu da je Zemlja stara 4,5 milijardi godina..............da je Zemlja stara toliko godina cijela Zemlja bi bila jedan ogroman magnet.........što je nemoguće.......... Ti isti znanstvenici nam kažu da je materija vječna u prošlosti......to znači da je ona bila prije nastanka svijeta i da će biti nakon svršetka svijeta i da je od nje potekao život (tijekom procesa tzv. Big Bang)..............ako znamo da je materija neživa.......kako živo može nastati od neživog??? To se protivi osnovnom zakonu biogeneze Luisa Pastera koji glasi da živo može nastati samo od živog........to vidimo i u prirodi.........mačke od mačaka, ljudi od ljudi itd...........nigdje nećete vidjeti npr. da od kamena nastane neka životinja....... Oni također tvrde da je Zemlja nastala slučajno...........i da se sve događa slučajno.........kako je moguće da ovakav složen sistem kao Zemlja može nastati slučajno????? Mora biti Netko tko je pokrenuo tu stuju u jezgri, Netko tko je održava (jer da nema magnetskog polja mi ne bi mogli živjeti)................Ovo je tzv. koncept stvaranja.........njega su zastupali najveći umovi ovog svijeta.........Newton, Paster, Kepler itd......da ih ne nabrajam.................oni su se svi slagali da mora postojati neka Sila koja je pokrenula sve to............i da to nije moglo nastati slučajno........... |
| | |
| | #103 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,434
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Recimo da vjerujem da postoji određena sila koja to sve pokreće,ali ti si rekao da postoje znanstveni dokazi a iznio si samo određene teorije.... Tako da teorija i dokaz nije jedno te isto. |
| | |
| | #105 (permalink) |
![]() | Re: vjerujete li u Boga To su dokazi jer se protive fizikalnim zakonima.............nas uče suprotno fizikalnim zakonima........ Evo.......kako živo može nastati od neživog???? Ja imam dokaz da živo nastaje od živog.........mačke od mačaka itd.....ali gdje je dokaz tim znanstvenicima da živo nastaje od neživog..........da od kamena može nastati živo biće????????? Kako su to oni zaključili???? I za magnetno polje isto tako..........do 25 km..........to su ljudi bušili i istraživali i došli do toga..........to je činjenica......to je tako.....nepromjenjivo............ Uzmi i sam Bing Bang............oni tvrde da je postojala smjesa vodika i helija i da se ona zgušnjavala i da se od niza reakcija stvorila zemlja itd............Helij i vodik su plinovi........a plinovi se šire i zauzimaju sav prostor koji im je na raspolaganju..........nigdje nisi vidio da se plin zgušnjava..........to ti je isto kao da se sav zrak u tvojoj sobi skoncentrira u jednom ćošku...............to je nemogućeeee...............i ti isti znanstvenici to ne mogu dokazat a nas uče tako.......... Evo ti još jedan dokaz..............jedna žena je istraživala fosile dinosaura.........i ona je proučavala neku bedrenu kost..........i ona je vidjela krv (točnije tkivo) unutar te kosti..........DNK se potpuno raspada nakon 5700 godina....tako nešto.......uglavnom nije preko 6000 god.........ako su dinosauri izumrli prije neznam koliko milijuna godina.............kako je moguće da DNK ostane u kosti ako je vrijeme raspada DNK 5700 god??? A dinosauri su navodno izumrli prije nekoliko stotina milijuna god...........logično je zakljuiti da ako su oni izumrli prije toliko milijuna godina da neće biti nikakvog tkiva......ni DNK...........ali ono je tu.......i ti znanstvenici ne znaju to objasnit..........to ti je još jedan dokaz postojanja Boga i valjanosti Bibilje.......jer Mojsije tvrdi da je Zemlja stara negdje oko 6000 godina.......a to se uklapa u činjenicu da je vrijeme raspada DNK negdje oko 5700 god....... Ne mogu ti ovako baš objasnit.........mora bih s tobom popričat.......jer teško je ovako objasnit.......... Zadnji Uredio Mr. Olympia : 04-07-07 u 13:23. |
| | |
| | #107 (permalink) | |
![]() | Re: vjerujete li u Boga Citat:
CPS Zadnji Uredio Mr. Olympia : 04-07-07 u 19:46. | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: vjerujete li u Boga Ja ne vjerujem ali mislim da nešto više postoji, mora bit ali to nije ovako kako mi zamišljamo a ako i je ovako onda ne vjerujem jer mislim da ni on zbog ovog što sad doživljavam ne vjeruje u mene...
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
![]() |
| Tagovi: boga, vjerujete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:18.