Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi vjerujete li u Boga u Znanost forumu; Ja zapravo više neznam što da mislim! Mislim, više neznam što vjerujem! Reći ću vam da sam prije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-08-07, 17:08   #131 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-07-07
Godina: 20
Poruka: 67
lioness se izdvaja iz mase
Question Re: vjerujete li u Boga

Ja zapravo više neznam što da mislim! Mislim, više neznam što vjerujem! Reći ću vam da sam prije par godina bila kršćanski ekstremist a danas više da i nevjerujem u -boga, Boga, ustvari negdje u sebi držim da ima netko slićan onomu u kojeg sam vjerovala, ali više neidem u crkvu, niti se molim, ali pokušavam živjeti po zapovjedima Božijim jer i da nisu Božija, dobra su, i u državnim zakonima su. Tako da se trudim biti dobra, smatram kad umrem ako i budem išla pred Boga da će biti bitnije dali sam ja ikoga ubila nego dali sam išla u crkvu!! Jebote kako sam se promijenila, kakva sam zapravo prije bila.. zar sam išla na svako hodočašće, bilo mi je zabavno, ali nije mi ni sad dosadno!!
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 01:42   #132 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 1,691
Mazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono nešto
Re: vjerujete li u Boga

vjerujem
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 02:19   #133 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,536
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

da
Yeah
tamijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 16:34   #134 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 444
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Mr. Olympia Pogledaj Poruke
To su dokazi jer se protive fizikalnim zakonima.............nas uče suprotno fizikalnim zakonima........

Evo.......kako živo može nastati od neživog???? Ja imam dokaz da živo nastaje od živog.........mačke od mačaka itd.....ali gdje je dokaz tim znanstvenicima da živo nastaje od neživog..........da od kamena može nastati živo biće????????? Kako su to oni zaključili????

I za magnetno polje isto tako..........do 25 km..........to su ljudi bušili i istraživali i došli do toga..........to je činjenica......to je tako.....nepromjenjivo............

Uzmi i sam Bing Bang............oni tvrde da je postojala smjesa vodika i helija i da se ona zgušnjavala i da se od niza reakcija stvorila zemlja itd............Helij i vodik su plinovi........a plinovi se šire i zauzimaju sav prostor koji im je na raspolaganju..........nigdje nisi vidio da se plin zgušnjava..........to ti je isto kao da se sav zrak u tvojoj sobi skoncentrira u jednom ćošku...............to je nemogućeeee...............i ti isti znanstvenici to ne mogu dokazat a nas uče tako..........

Evo ti još jedan dokaz..............jedna žena je istraživala fosile dinosaura.........i ona je proučavala neku bedrenu kost..........i ona je vidjela krv (točnije tkivo) unutar te kosti..........DNK se potpuno raspada nakon 5700 godina....tako nešto.......uglavnom nije preko 6000 god.........ako su dinosauri izumrli prije neznam koliko milijuna godina.............kako je moguće da DNK ostane u kosti ako je vrijeme raspada DNK 5700 god??? A dinosauri su navodno izumrli prije nekoliko stotina milijuna god...........logično je zakljuiti da ako su oni izumrli prije toliko milijuna godina da neće biti nikakvog tkiva......ni DNK...........ali ono je tu.......i ti znanstvenici ne znaju to objasnit..........to ti je još jedan dokaz postojanja Boga i valjanosti Bibilje.......jer Mojsije tvrdi da je Zemlja stara negdje oko 6000 godina.......a to se uklapa u činjenicu da je vrijeme raspada DNK negdje oko 5700 god.......

Ne mogu ti ovako baš objasnit.........mora bih s tobom popričat.......jer teško je ovako objasnit..........
zar ne postoji mogucnost da je nekoliko dinosaura prezivjelo katastrofu, sjeti se koliko su milijuna godina prezivjele meduze..a ako smo vec kod fizike i znanost...ko je boga onda stvorio? jer sam kazes da je nemoguce nesto iz nicega stvoriti...za sve mora postojati objasnjenje, za sve je morao postojati neki uzrok...a ako ti smatras te svoje tvrdnje znanstvenim dokazom za postajanje boga, onda tu nije tocka, nego tek pocetak
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 08:28   #135 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 24
Poruka: 315
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

Citat:
.......jer Mojsije tvrdi da je Zemlja stara negdje oko 6000 godina.......a to se uklapa u činjenicu da je vrijeme raspada DNK negdje oko 5700 god.......
ovo je najveća blamaža koju sam čuo dosad u životu, vjerujem ili ne vjerujem u boga nije ni bitno sad (a da nije offtopic - ne vjerujem u boga vjerovanjem kako nas vjera uči, vjerujem da ima nešto više ali to nije bog ili ovo što znamo dosad, ovo su sve sekte, strah od smrti, utjeha samoga sebe i ljudi koji postavljaju druge ljude kao "božje" izaslanike iz ničeg, pa neću takvog ići slušat ili mu ispovijedat moje tajne, grijehe ili intimne stvari) nego je bitno da i djeca i mačke znaju da zemlja stoji mnooogo milijuna godina a sastav tla i kamena je danas bar prelako analizirat i doći do tog zaključka... protiv svih vjernika svake vjere nemam baš nista protiv, zaboli me šta vjeruju sve dok na mene to ne forsiraju, a znam dosta različitih i super se slažem s njima jer ne pričamo o tome zašto ja ne vjerujem a oni vjeruju.

Zadnji Uredio Belial : 31-08-07 u 08:31.
Belial je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 10:05   #136 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,869
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

svidja mi se misljenje kristijana,ja takodjer ne vjerujem u crkvu a u boga vjerujem,isto tako ne idem u crkvu
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 21:28   #137 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,642
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Pogledah ove gore dugačke postove....nije mi se dalo ni čitati......nevjerojatno je šta ljudi naprave.....filozofiju od jednog jednostavnog pitanja.....
TigarZG1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 14:11   #138 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 767
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

ja vjerujem da nešto postoji,vjerujem čak i da bog postoji,ali jedno je vjerovat da nešto postoji,a nešto sasvim drugo je vjerovat vjerovat u to.tako da šta se toga vjerovat vjerovat tiče...ne,ne vjerujem u boga,ne vjerujem da je tako svemoćan,dobar,da sve oprašta i da svih voli jednako
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 14:13   #139 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,679
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

nisam siguran..kratko i jasno..
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 14:50   #140 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,950
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Vjerujem...Iskreno...A sto se crkve tj. pojedinih svecenika tice o tome bi se dalo raspravljat, al nemam niti volje niti potrebe...
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: boga, vjerujete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 07:51
Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 09-05-04 20:02

Trenutno vrijeme na forumu: 22:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113