| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi vjerujete li u Boga u Znanost forumu; Ja zapravo više neznam što da mislim! Mislim, više neznam što vjerujem! Reći ću vam da sam prije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-07-07 Lokacija: afrika Godina: 20
Poruka: 67
![]() | Ja zapravo više neznam što da mislim! Mislim, više neznam što vjerujem! Reći ću vam da sam prije par godina bila kršćanski ekstremist a danas više da i nevjerujem u -boga, Boga, ustvari negdje u sebi držim da ima netko slićan onomu u kojeg sam vjerovala, ali više neidem u crkvu, niti se molim, ali pokušavam živjeti po zapovjedima Božijim jer i da nisu Božija, dobra su, i u državnim zakonima su. Tako da se trudim biti dobra, smatram kad umrem ako i budem išla pred Boga da će biti bitnije dali sam ja ikoga ubila nego dali sam išla u crkvu!! Jebote kako sam se promijenila, kakva sam zapravo prije bila.. zar sam išla na svako hodočašće, bilo mi je zabavno, ali nije mi ni sad dosadno!! ![]()
__________________ Grupa kost i koža pjevaju-gdje je naše meso |
| | |
| | #134 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 444
![]() | Re: vjerujete li u Boga Citat:
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #135 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: vjerujete li u Boga Citat:
__________________ Dum spiro, spero. Zadnji Uredio Belial : 31-08-07 u 08:31. | |
| | |
| | #136 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,869
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga svidja mi se misljenje kristijana,ja takodjer ne vjerujem u crkvu a u boga vjerujem,isto tako ne idem u crkvu
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: vjerujete li u Boga ja vjerujem da nešto postoji,vjerujem čak i da bog postoji,ali jedno je vjerovat da nešto postoji,a nešto sasvim drugo je vjerovat vjerovat u to.tako da šta se toga vjerovat vjerovat tiče...ne,ne vjerujem u boga,ne vjerujem da je tako svemoćan,dobar,da sve oprašta i da svih voli jednako
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #140 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Vjerujem...Iskreno...A sto se crkve tj. pojedinih svecenika tice o tome bi se dalo raspravljat, al nemam niti volje niti potrebe...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: boga, vjerujete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:07.

kakva sam zapravo prije bila.. zar sam išla na svako hodočašće,
bilo mi je zabavno, ali nije mi ni sad dosadno!! 

Pali gume a ne dušu