Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi vjerujete li u Boga u Znanost forumu; Bahaha tu se vode zanimljive raspre!!! Hihii, kriptonit...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-09-07, 23:35   #161 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,222
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml
Re: vjerujete li u Boga

Bahaha tu se vode zanimljive raspre!!! Hihii, kriptonit

-> klikni za sise <-
dadyml je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 23:45   #162 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,338
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: Sayrex Pogledaj Poruke
to sam uzeo za primjer bezveze, da je crkva kakva bi trebala bit zašto je onda naplačivala oproste od grijeha u prošlosti, isus je govorio kako bi crkva trebala bit, e ja sam protiv ove crkve u što se pretvorila sad, i isus je uvjek govorio da između boga i čovjeka NE treba posrednik, a šta su popovi nego upravo to. I ako tako vjerujete u isusa, malo čitajte o Sai Babi koji je mocniji nego li je Isus bio te je prava reinkarnacija boga (isus je bio dijelomično) pa vidite malo što on kaže...
Znaš šta dječače...žalosno je da se osobe poput tebe uopće javljaju na ovakvu temu gdje bi trebalo odgovoriti jednostavnim odgovorom na konkretno pitanje...."Vjerujete li u Boga"....pojavio se dječak koji za sebe misli da je pobrao svu mudrost svijeta....i da će on biti taj koji će prosvijetliti pamet zabludjelim ljudima koji se nazivaju i osjećaju krščanima...kako u današnjim generacijama....i degradirati vjerovanja generacijama istih krščana koji su živjeli stolječima prije nas.....Gle dečko...nisi svijestan što govorš....i ako hočeš znati...itekako znam tko je Sai Baba....šta radi i šta može...više nego što ćeš ti ikad moći i zamisliti.....ali ovako bogohuljenje uspoređujći ga sa Isusom....pokazuje koliko ništa neznaš....a neznaš jer nisi doživio istinsku duhovnu preobrazbu koja bi ti ukazala u kojo si zabludi.....iao bih ti preporučio da pročitaš sveto pismo....iamš pravo na svoje mišljenje...samo nemogu i neželim čitati ovakve tvoje postove....jer mi diraš ono što mi je naj svetije...sa krunicom u ruci prolazio sam kroz borbe ratišta.....vjera me duboko produhovila, te sam postao sasvim drukčiji čovijek...u odnosu kakav sam nekad bio....doživio ispunjenje mnogih molitvi....i još toga, ali nebi ti shvatio......pišem ti ovo znajući da češ i sam jednom uvidjeti zabludu i da će ISUS na svoj čudesan načn,vjerujem,naći put do tvog srca...a ti ćeš se morati potruditi da ti nebude pokasno...ali otom potom... Imaš pravo na svoje mišljenje.....pa ti njega ubuduće iznosi koliko hočeš u ovoj temi.....a ja ću biti taj koji neće više ovdje postati i zamarati se besmislicama koje pišeš.... I za kraj....VJERUJEM U BOGA I U ISUSA KRISTA,SINA NJEGOVOGA, SVIM SRCEM SVOJIM I SVOM DUŠOM SVOJOM......AMEN...

Zadnji Uredio TigarZG1 : 04-09-07 u 23:54.
TigarZG1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 23:49   #163 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
Znaš šta dječače...žalosno je da se osobe poput tebe uopće javljaju na ovakvu temu gdje bi trebalo odgovoriti jednostavnim odgovorom na konkretno pitanje...."Vjerujete li u Boga"....pojavio se dječak koji za sebe misli da je pobrao svu mudrost svijeta....i da će on biti taj koji će prosvijetliti pamet zabludjelim ljudima koji se nazivaju i osjećaju krščanima...kako u današnjim generacijama....i degradirati vjerovanja generacijama istih krščana koji su živjeli stolječima prije nas.....Gle dečko...nisi svijestan što govorš....i ako hočeš znati...itekako znam tko je Sai Baba....šta radi i šta može...više nego što ćeš ti ikad moći i zamisliti.....ali ovako bogohuljenje uspoređujći ga sa Isusom....pokazuje koliko ništa neznaš....a neznaš jer nisi doživio istinsku duhovnu preobrazbu koja bi ti ukazala u kojo si zabludi.....iao bih ti preporučio da pročitaš sveto pismo....iamš pravo na svoje mišljenje...samo nemogu i neželim čitati ovakve tvoje postove....jer mi diraš ono što mi je naj svetije...sa krunicom u ruci prolazio sam kroz borbe ratišta.....vjera me duboko produhovila te sam postao sasvim drukčiji čovijek...u odnosu kakav sam nekad bio....doživio ispunjenje mnogih molitvi....i još toga, ali nebi ti shvatio......pišem ti ovo znajući da češ i sam jednom uvidjeti zabludu i da će ISUS na svoj čudesan načn,vjerujem,naći put do tvog srca...a ti ćeš se morati potruditi da ti nebude pokasno...ali otom potom... Imaš pravo na svoje mišljenje.....pa ti njega ubuduće iznosi koliko hočeš u ovoj temi.....a ja ću biti taj koji neće više ovdje postati i zamarati se besmislicama koje pišeš.... I za kraj....VJERUJEM U BOGA I U ISUSA KRISTA,SINA NJEGOVOGA, SVIM SRCEM SVOJIM I SVOM DUŠOM SVOJOM......AMEN...

MA SVAKA CAST... još jedan rep ces dobit....kad mognem
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 11:46   #164 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 559
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
Znaš šta dječače...žalosno je da se osobe poput tebe uopće javljaju na ovakvu temu gdje bi trebalo odgovoriti jednostavnim odgovorom na konkretno pitanje...."Vjerujete li u Boga"....pojavio se dječak koji za sebe misli da je pobrao svu mudrost svijeta....i da će on biti taj koji će prosvijetliti pamet zabludjelim ljudima koji se nazivaju i osjećaju krščanima...kako u današnjim generacijama....i degradirati vjerovanja generacijama istih krščana koji su živjeli stolječima prije nas.....Gle dečko...nisi svijestan što govorš....i ako hočeš znati...itekako znam tko je Sai Baba....šta radi i šta može...više nego što ćeš ti ikad moći i zamisliti.....ali ovako bogohuljenje uspoređujći ga sa Isusom....pokazuje koliko ništa neznaš....a neznaš jer nisi doživio istinsku duhovnu preobrazbu koja bi ti ukazala u kojo si zabludi.....iao bih ti preporučio da pročitaš sveto pismo....iamš pravo na svoje mišljenje...samo nemogu i neželim čitati ovakve tvoje postove....jer mi diraš ono što mi je naj svetije...sa krunicom u ruci prolazio sam kroz borbe ratišta.....vjera me duboko produhovila, te sam postao sasvim drukčiji čovijek...u odnosu kakav sam nekad bio....doživio ispunjenje mnogih molitvi....i još toga, ali nebi ti shvatio......pišem ti ovo znajući da češ i sam jednom uvidjeti zabludu i da će ISUS na svoj čudesan načn,vjerujem,naći put do tvog srca...a ti ćeš se morati potruditi da ti nebude pokasno...ali otom potom... Imaš pravo na svoje mišljenje.....pa ti njega ubuduće iznosi koliko hočeš u ovoj temi.....a ja ću biti taj koji neće više ovdje postati i zamarati se besmislicama koje pišeš.... I za kraj....VJERUJEM U BOGA I U ISUSA KRISTA,SINA NJEGOVOGA, SVIM SRCEM SVOJIM I SVOM DUŠOM SVOJOM......AMEN...
o sai babi neznaš zasigurno više nego ja, al ajd kako ti kažeš, neda mi se svađat s ne baš notmalnim ljudima
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 14:03   #165 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Kaj ti Sai Babu i Isusa doživljavaš ko superheroje. Ako ćemo tako ja brijem da ih Supermen satare jer di će Sai Baba nać kriptonit.
Puknut ću
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 15:07   #166 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar

Citat:
o sai babi neznaš zasigurno više nego ja, al ajd kako ti kažeš, neda mi se svađat s ne baš notmalnim ljudima
...Pa jasno....stvarno sam nesmotren što sam to pomislio.....kako mi je samo palo na pamet da sam za svojih 40 g. uspio saznati više od jednog 16-godišnjaka (btw,koji nije bio ni u planu kad sam ja već puno znao o Sai Babi )......fuj....sram me bilo....ja se duboko ispričavam.... ....
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 15:16   #167 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
čim govoriš da je bog utemeljio crkvu znači da nisi ni približno načitan kao ja i da nemaš blage veze o čemu pričaš. Crkva je utemeljila sama sebe, isusovi učenici kada su pisali bibliju su napisali dosta stvari koje su poslje izbrisane od strane crkve, kao na primjer da između boga i ljudi ne treba posrednik, što znači recimo ubiješ nekog, i ti sad ideš u crkvu i sad ti neki smrtnik kaže da ti je oprošteno zaista misliš da ti je bog oprostia? i izostavljene su stvari kao da je reinkarnacija istinita samo što su te djelove izbrisali.
Dečko, više čitaj pa onda pričaj, jer jedino tako bi znao koje ti "argumente" daješ.
Citat:
to sam uzeo za primjer bezveze, da je crkva kakva bi trebala bit zašto je onda naplačivala oproste od grijeha u prošlosti, isus je govorio kako bi crkva trebala bit, e ja sam protiv ove crkve u što se pretvorila sad, i isus je uvjek govorio da između boga i čovjeka NE treba posrednik, a šta su popovi nego upravo to. I ako tako vjerujete u isusa, malo čitajte o Sai Babi koji je mocniji nego li je Isus bio te je prava reinkarnacija boga (isus je bio dijelomično) pa vidite malo što on kaže...
Taj, ooo, predivni Ali Baba nije ništa do povjesni lik. I baš je super vjerovati da postoji mogućnost da u drugom životu budem glista, a u prošlom sam bila debeli potkivač konjskih kopita kojega je žena tukla.
Aha, dakle Isus Krist znači zapravo Isus, kao povjesno ime, a Krist kao prezime Josipa (valjda znaš na kojeg mislim). Nikako ne da je prijevod Krist znači Mesija, Hristos, ili da je to zapravo već (sam naziv) ispovijest vjere.

Čitati, dečko, čitati.
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 16:08   #168 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-09-07
Godina: 21
Poruka: 55
OxygenO se izdvaja iz mase

Naravno vjerujem da nešto postoji, ali ne bi to nazvao Bogom. Pojam Boga bi ja objasnio na drugačiji način, a ne kroz religiju.
OxygenO je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 16:14   #169 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Tigar i Dorina
Tako sam i ja zapeo neki dan sa onim mrziteljem vegetarijanaca. Možda ste vidjeli. Taj je otvorio 2 teme o tome.
Najsmješnije mi je kad se nađe neki klinac koji nema pojma ili ima jaako malo pojma, ali govori kao da je 100% siguran u to i svojim očima je to vidio.
Ne gubite vrijeme na takve. Bez sikiranja
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 16:21   #170 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Tigar i Dorina
Tako sam i ja zapeo neki dan sa onim mrziteljem vegetarijanaca. Možda ste vidjeli. Taj je otvorio 2 teme o tome.
Najsmješnije mi je kad se nađe neki klinac koji nema pojma ili ima jaako malo pojma, ali govori kao da je 100% siguran u to i svojim očima je to vidio.
Ne gubite vrijeme na takve. Bez sikiranja
.....Nisam nažalost bio na toj temi .....pa neznm o čemu se točno radi....ali ću pogledati.....A što se tiče ovoga potpuno si u pravu.....ne pada mi na pamet opterečivati se s njime a bome ni sekirati....jer je to besmisleno....čak što više zadnji njegov post me i dobro nasmijao u svoj svojoj besmislenosti....
U svakom slučaju ....upravu si...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: boga, vjerujete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-11-08 01:05
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 08:51

Trenutno vrijeme na forumu: 02:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114