| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi vjerujete li u Boga u Znanost forumu; Bahaha tu se vode zanimljive raspre!!! Hihii, kriptonit... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #162 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: vjerujete li u Boga Citat:
Zadnji Uredio TigarZG1 : 04-09-07 u 23:54. | |
| | |
| | #163 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Citat:
MA SVAKA CAST... još jedan rep ces dobit....kad mognem ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #164 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: vjerujete li u Boga Citat:
__________________ “He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“ | |
| | |
| | #166 (permalink) | |
...Pa jasno....stvarno sam nesmotren što sam to pomislio.....kako mi je samo palo na pamet da sam za svojih 40 g. uspio saznati više od jednog 16-godišnjaka (btw,koji nije bio ni u planu kad sam ja već puno znao o Sai Babi )......fuj....sram me bilo....ja se duboko ispričavam.... .... ![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #167 (permalink) | ||
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Citat:
Citat:
Aha, dakle Isus Krist znači zapravo Isus, kao povjesno ime, a Krist kao prezime Josipa (valjda znaš na kojeg mislim). Nikako ne da je prijevod Krist znači Mesija, Hristos, ili da je to zapravo već (sam naziv) ispovijest vjere. Čitati, dečko, čitati.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | ||
| | |
| | #169 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Tigar i Dorina Tako sam i ja zapeo neki dan sa onim mrziteljem vegetarijanaca. Možda ste vidjeli. Taj je otvorio 2 teme o tome. Najsmješnije mi je kad se nađe neki klinac koji nema pojma ili ima jaako malo pojma, ali govori kao da je 100% siguran u to i svojim očima je to vidio. Ne gubite vrijeme na takve. Bez sikiranja ![]() |
| | |
| | #170 (permalink) | |
U svakom slučaju ....upravu si... ![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: boga, vjerujete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-11-08 01:05 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 08:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:18.

...Pa jasno....stvarno sam nesmotren što sam to pomislio.....kako mi je samo palo na pamet da sam za svojih 40 g. uspio saznati više od jednog 16-godišnjaka (btw,koji nije bio ni u planu kad sam ja već puno znao o Sai Babi
)......fuj....sram me bilo....ja se duboko ispričavam....
....