Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi vjerujete li u Boga u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: TigarZG1 ...Pa jasno....stvarno sam nesmotren što sam to pomislio.....kako mi je samo palo na pamet ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-09-07, 16:40   #171 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 451
skin2yard je zabranio reputaciju
Re: vjerujete li u Boga

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
...Pa jasno....stvarno sam nesmotren što sam to pomislio.....kako mi je samo palo na pamet da sam za svojih 40 g. uspio saznati više od jednog 16-godišnjaka (btw,koji nije bio ni u planu kad sam ja već puno znao o Sai Babi )......fuj....sram me bilo....ja se duboko ispričavam.... ....
ne moras djecka napadati covjece, sta ako ima 16, to sto ti imas 40 ne cini te pametnim

cudno je to kako tvrdite da imate svoj stav i da vas ostave, a drugoga napadate....covjek je iznio svoj stav...pa barem njegov stav bio da je vas stav neispravan....nemate sta raspravljati

osim toga, rekao je i nekoliko cinjenica
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 17:05   #172 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,244
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
ne moras djecka napadati covjece, sta ako ima 16, to sto ti imas 40 ne cini te pametnim

cudno je to kako tvrdite da imate svoj stav i da vas ostave, a drugoga napadate....covjek je iznio svoj stav...pa barem njegov stav bio da je vas stav neispravan....nemate sta raspravljati

osim toga, rekao je i nekoliko cinjenica

....Slušaj me skini....dižeš mi tlak 100 na sat....koj si ti k***c da češ mi govoriti....hoću li ja raspravljati ili ne.....ili o mojoj pameti a ne poznaš me....ako sam ja raspravljao sa njim .....koji se k***c ti mješaš....dečko zna pričati za sebe......vidi gdje sam napisao da svatko pa i on ima pravo na svoj stav....i gle njegov stav me nije nimalo izbacio iz takta....u odnosu na tvoju bezobraštinu....
Ljepo te molim ....ostavi se mene...
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 17:46   #173 (permalink)
Banned

Datum registracije: 13-08-07
Poruka: 131
IQUIQUE

Ja vjerujem u Boga, Stvoritelja neba i zemlje, ali ne vjerujem u popove dok god nose one "raperske" lance oko vrata i voze luksuzne aute. A tu su i luksuzno namjesteni zupni dvorovi, kucna kina, plasme...komercijalizacija vjere...itd.
IQUIQUE je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 18:13   #174 (permalink)
I do not want...

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 6,958
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Tigar i Dorina
Tako sam i ja zapeo neki dan sa onim mrziteljem vegetarijanaca. Možda ste vidjeli. Taj je otvorio 2 teme o tome.
Najsmješnije mi je kad se nađe neki klinac koji nema pojma ili ima jaako malo pojma, ali govori kao da je 100% siguran u to i svojim očima je to vidio.
Ne gubite vrijeme na takve. Bez sikiranja
Ne sekira ti to mene nikaj. Baš ću još i na tome kupit bore, kao da nemam dovoljno briga.
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 18:50   #175 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Ma nije vrijedno živaca... Nek vjeruje tko u sta oce, ja sam svoje rekla...
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 19:10   #176 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 451
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
....Slušaj me skini....dižeš mi tlak 100 na sat....koj si ti k***c da češ mi govoriti....hoću li ja raspravljati ili ne.....ili o mojoj pameti a ne poznaš me....ako sam ja raspravljao sa njim .....koji se k***c ti mješaš....dečko zna pričati za sebe......vidi gdje sam napisao da svatko pa i on ima pravo na svoj stav....i gle njegov stav me nije nimalo izbacio iz takta....u odnosu na tvoju bezobraštinu....
Ljepo te molim ....ostavi se mene...
tigricu...povuci kandze
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 19:13   #177 (permalink)
prof. Foruma

Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Ma tigriću...Njemu je vjera najsvetija i razumijem ga...Nemojte ga zajebavat... On je vrlo lijepo svoj stav iznjeo...Nije zasluzio da ga se napada i osudjuje... Tigriću ne brini ti
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 20:09   #178 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
tigricu...povuci kandze
...Nemoj ti meni tigriću......da me vidiš nebi ti pala na pamet više ta umanjenica (kao i mnogima drugima iz vremena redarenja) ......tako mi mogu samo ženske osobe tepati.. .....
...A što se tiče kandži.....vjeruj mi još ih nisam ni izvukao....

OT: Vjera je moj život.....
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 20:50   #179 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
...Nemoj ti meni tigriću......da me vidiš nebi ti pala na pamet više ta umanjenica (kao i mnogima drugima iz vremena redarenja) ......tako mi mogu samo ženske osobe tepati.. .....
...A što se tiče kandži.....vjeruj mi još ih nisam ni izvukao....

OT: Vjera je moj život.....
Onda se ne odnosi na mene to da nisi Tigrić
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 21:34   #180 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
Onda se ne odnosi na mene to da nisi Tigrić
Upravo tako malena....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: boga, vjerujete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-11-08 01:05
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 08:51

Trenutno vrijeme na forumu: 17:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114