| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi vjerujete li u Boga u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: TigarZG1 ...Pa jasno....stvarno sam nesmotren što sam to pomislio.....kako mi je samo palo na pamet ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: vjerujete li u Boga Citat:
cudno je to kako tvrdite da imate svoj stav i da vas ostave, a drugoga napadate....covjek je iznio svoj stav...pa barem njegov stav bio da je vas stav neispravan....nemate sta raspravljati osim toga, rekao je i nekoliko cinjenica
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #172 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: vjerujete li u Boga Citat:
....Slušaj me skini....dižeš mi tlak 100 na sat....koj si ti k***c da češ mi govoriti....hoću li ja raspravljati ili ne.....ili o mojoj pameti a ne poznaš me....ako sam ja raspravljao sa njim .....koji se k***c ti mješaš....dečko zna pričati za sebe......vidi gdje sam napisao da svatko pa i on ima pravo na svoj stav....i gle njegov stav me nije nimalo izbacio iz takta....u odnosu na tvoju bezobraštinu.... Ljepo te molim ....ostavi se mene...
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #173 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-08-07
Poruka: 131
![]() | Re: vjerujete li u Boga Ja vjerujem u Boga, Stvoritelja neba i zemlje, ali ne vjerujem u popove dok god nose one "raperske" lance oko vrata i voze luksuzne aute. A tu su i luksuzno namjesteni zupni dvorovi, kucna kina, plasme...komercijalizacija vjere...itd. |
| | |
| | #174 (permalink) | |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,958
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Citat:
![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... | |
| | |
| | #175 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Ma nije vrijedno živaca... Nek vjeruje tko u sta oce, ja sam svoje rekla... ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #176 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: vjerujete li u Boga Citat:
![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #177 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Ma tigriću...Njemu je vjera najsvetija i razumijem ga...Nemojte ga zajebavat... On je vrlo lijepo svoj stav iznjeo...Nije zasluzio da ga se napada i osudjuje... Tigriću ne brini ti ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #178 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: vjerujete li u Boga ...Nemoj ti meni tigriću......da me vidiš nebi ti pala na pamet više ta umanjenica (kao i mnogima drugima iz vremena redarenja) ......tako mi mogu samo ženske osobe tepati.. ........A što se tiče kandži.....vjeruj mi još ih nisam ni izvukao.... ![]() OT: Vjera je moj život.....
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #179 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
![]() |
| Tagovi: boga, vjerujete |
« postoji li vrag, đavo, lucifer ???
|
Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-11-08 01:05 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 08:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:45.

...Pa jasno....stvarno sam nesmotren što sam to pomislio.....kako mi je samo palo na pamet da sam za svojih 40 g. uspio saznati više od jednog 16-godišnjaka (btw,koji nije bio ni u planu kad sam ja već puno znao o Sai Babi
)......fuj....sram me bilo....ja se duboko ispričavam....
....