| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi vjerujete li u Boga u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: dzonni Mislim da vjerujem... al Boga kao svevišnju energiju svemira i života... nikakve ove vjerske interpretacije! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #232 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga zašto bi energija bila prizemna? zar energija nije pokretač svega? da san ja bog, bija bi od svih stvar baš energija ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #234 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #236 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga
| | |
| | #239 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: vjerujete li u Boga a lol... automaton prvo ništa nekaže onda se najednom neslaže.. energija, sila, nešto takvo... sigurno nije bradati starac na oblaku! a ako ga smatramo za pokretača svega... kako che neko išta pokrenuti bez energije? Citat:
neznam gdje i kad sam to pročito.. ja sam to sebi tako zamislio i ima mi više smisla nego bilo što šta ti neki vjernik/propovjednik može objasnit! svemir je u jednom trenutku nastao... velikim izbojem energije(big bang, jel), zar sam od sebe? netko je morao 'zapalit fitilj'... pojavio se život? sam od sebe nikako, al kao rezultat razvoja svemira.. vrlo lako moguče, kaj ne?
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. | |
| | |
| | #240 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: vjerujete li u Boga Sad sam napisao post dugačak jedno 15ak rečenica i onda sam ga izbrisao jer sam skužio da se totalno zaoftopičarilo na ovoj temi..... Pitanje nije Što je Bog, ili kako ga vi interpretirate....pitanje je Vjerujete li.... A ja sam dao odgovor davnih dana pa očekujem i od vas koji su se tek uključili u diskusiju to.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: boga, vjerujete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-11-08 01:05 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 08:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:17.

..bog je temelj krćanske i inih vjera...i odakle ti da je bog energija svemira i života?gdje si to pročitao,molim te?
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.