| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi vjerujete li u Boga u Znanost forumu; Bog je biće iz 4. dimenzije. I mi ga možemo vidjeti kao točku, samo u jednom trenuktku (derivavija i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter | Re: vjerujete li u Boga Bog je biće iz 4. dimenzije. I mi ga možemo vidjeti kao točku, samo u jednom trenuktku (derivavija i te šeme u biti akceleracija u laplaceovoj transformaciji). ON nas doživljava kao sjene. reče neki mudrac koji se između ostalog bavi i turizmom ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-05-06 Godina: 19
Poruka: 6
![]() | Re: vjerujete li u Boga Citat:
![]() | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: vjerujete li u Boga Citat:
isto tako ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 137
![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Vjerujem u Boga !
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 31
![]() | Re: vjerujete li u Boga Kojeg boga? Stvorili smo 5.6 milijardi osobnih bogova, svako onakvog koji mu treba da opravda sebe. Pederi imaju boga koji sve tolerira, Bush ima boga koji mu govori da ubije 200.000 Iračana, Židovi ne priznaju Isusa, Hindusi se klanjaju demonima, Budisti nemaju boga, Islam je korumpiran... Oćeš još? Ako išta mogu savjetovati svima vama - molite se da nema Boga. Jer Bog nije ono što mislite da jest. |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Re: vjerujete li u Boga Citat:
![]() | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Jedno je misliti da vjeruješ, a drugo je vjerovati. Mnogo samo misle da vjeruju, a ne vjeruju. To su jako različite stvari. Nitko ne može biti siguran , bar ne potpuno, da vjeruje u Boga. Možda bi najtočnije bilo kad bi se reklo - vjerujem da vjerujem u Boga. Ili možda drugačije: mislim da vjerujem, ali nisam baš posve siguran. Mnogi su vjerovali da će biti hrabri, recimo u ratu, ali se ispostavilo da baš i nisu bili hrabri. Mnogi vjeruju i misle da su pošteni, ali koliko ima takvih koji su podvalili auto u prodaji - nisu rekli sve što treba. "Mislim da zaista postoji" je zgodna tvrdnja, ali suvišna. Možemo misliti tako, ali je to još uvijek daleko od vjerovanja. "Tako sam odgajan" je teza koja ništa ne govori o nečijoj vjeri. Mnogi su odgajani da mrmljaju molitve, idu redovito u crkvu, ali ne žive svoju vjeru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: boga, vjerujete |
« Stigme
|
Crkveni porez »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.