| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi vjerujete li u Boga u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: lofi ja tvrdim da je bog kremsnita. Nije bitno kako ti nazivaš Boga, bitne su njegove osobine. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #361 (permalink) | |||
| prof. Foruma | Re: vjerujete li u Boga Nije bitno kako ti nazivaš Boga, bitne su njegove osobine. Možeš ga ti zvat kremšnita ako želiš. Citat:
@Moja malenkost Citat:
@Vex Citat:
| |||
| | |
| | #362 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: vjerujete li u Boga Citat:
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. | |
| | |
| | #363 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Nema čovjeka bez religiozne potrebe, tj. potrebe za osnovnom orijentacijom i objektom odanosti. Oni koji su odbacili tradicionalne religije robuju nekim vrstama idolatrije nemajući pri tome svijest da su idoli samo loši supstitut za jednoga Boga. Bog je jedan, a idoli su bezbrojni. Nema čovjeka bez religiozne potrebe. |
| | |
| | #364 (permalink) | |
| |
| | |
| | #365 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Ako znas kime je nadahnut pisac tj. PISCI biblije onda je svaki odgovor na tvoje pitanje suvišan. A samo pitanje usudila bih se reci, glupo. Bez uvrede !
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #366 (permalink) | ||
Citat:
@Vex Meni nije baš jasan taj moralni kodeks. Šta ako meni moral nalaže da činim zlo? | ||
| | |
| | #367 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga ima doticaja s drustvom jer zivi u njemu, biblija je namjenjena drustvu tj. covjeku, ali to ne znaci da je radjena po uzoru na to drustvo jer NIJE. Radjena po normama Boga, a ne drustva. Ne da mi se vise raspravljat. Ja tebe nemam namjeru uvjeravat, jer da vjeruje, nekoga ne mozes uvjeriti. On to sam mora spoznat, ako spozna. Stoga. Pozdrav i mir Bozji s vama ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #368 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga odgovor na pitanje iz naslova: da svaki ostali komentar je suvišan!
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #370 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,958
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Biblijski pisac je nadahnut Duhom svetim. I to je sve o nadahnuću Biblije. Nema neki daljnji, skriveni motiv. Sorry. Moja malenkost je sasvim dobro napisala, da sv. pisac živi u društvu, ali ne piše za njegove norme. Moral nalaže činjenje dobra (jer je čovjek u svojoj biti dobar), a sad kako mi poimamo dobro to je pitanje našeg fundamentalnog opredjeljenja za činjenje istoga.
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... Zadnji Uredio dorina : 04-05-08 u 14:08. |
| | |
![]() |
| Tagovi: boga, vjerujete |
« postoji li vrag, đavo, lucifer ???
|
Je li Bog svemoguć - ako je; može li stvoriti kamen koji ne može podignuti? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-11-08 01:05 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 08:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.