Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Filozofija i religija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Filozofija i religija Raspravljate o temi vjerujete li u Boga u Znanost forumu; Vjerujem, a u crkvu idem zbog sebe, ne zbog drugih, niti zbog svećenika, ne zbog toga jer neki čovjek hoda ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-02-07, 18:50   #31 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-01-07
Godina: 24
Poruka: 536
vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto
Re: vjerujete li u Boga

Vjerujem, a u crkvu idem zbog sebe, ne zbog drugih, niti zbog svećenika, ne zbog toga jer neki čovjek hoda pa skuplja milodar, ne zbog toga jer svećenik možda traži da se dâ za crkvu...
Tako da me neki ovi vaši komentari peckaju, ali... Nema veze.
Ne bi mene trebali peckati!
vedo777 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-03-07, 11:56   #32 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-03-07
Poruka: 7
islandjanin se izdvaja iz mase

naravno da Bog postoji i ja u Njega verujem!
islandjanin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 13:36   #33 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-03-07
Godina: 23
Poruka: 63
veselabuba se izdvaja iz mase

za društvo koje ide na mise:

mislite da bog ima tekicu u koju zapisuje tko dolazi, a tko ne? tko ne dođe ide ravno u pakao de okričat na vječnom roštilju u središtu zaemlje?
al' ja ću da preživim na svoj način
veselabuba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 13:54   #34 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
Pravi autor: veselabuba Pogledaj Poruke

mislite da bog ima tekicu u koju zapisuje tko dolazi, a tko ne? tko ne dođe ide ravno u pakao de okričat na vječnom roštilju u središtu zaemlje?
daj ako nemaš što pametno reć, onda bolje ni nemoj jer ovo je za plakat

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 14:05   #35 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 63
veselabuba se izdvaja iz mase

e srićo to ti je kad iman negativan kvocjent inteligencije... gluposti same nadolaze... i evo maramica da se ne utopiš!!!! micek pametni!!!
al' ja ću da preživim na svoj način
veselabuba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 18:39   #36 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:

Ovo je jedna od žeščih provala u zadnje vrijeme na forumu !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 20:36   #37 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:

Da daje čak i pluseke za one koji su bili mirni i uzorno slušali propovjed.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 20:45   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:

ma nee, baš si blesav. Bog odavno već ima komp i detektore na ulazu u Crkvu pa ti je sve automatski. Ako ideš radnim danom na misu dobivaš bonus. Krunica vrijedi duplo. I tko skupljaš bodove. Glavna nagrada - imunitet na glupost! I to ti je raj!
Evo sad sam ti otkrila sve tajne pa možeš živjet u miru....
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 22:53   #39 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Fakat ima provala, ali ova mi je jedna od jačih:
Citat:
ne idem u crkvu, ali svaki dan kad idem na fax prolazim kraj crkve tako da mogu reći da sam donekle vezan uz crkvu
Vjerujem, idem, ali zbog sebe i što to meni znači, a ne zbog svećenika... To je najveća glupost kad se netko provali da mu se svećenik ne sviđa i zato neće u crkvu! Ma molim te!
Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 23:06   #40 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Da daje čak i pluseke za one koji su bili mirni i uzorno slušali propovjed.
Reputaciju?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: boga, vjerujete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 07:51
Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 09-05-04 20:02

Trenutno vrijeme na forumu: 21:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111