| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi vjerujete li u Boga u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: lofi hmmm.... ali problem je ako cemo postivati svacije misljenje onda koja je razlika izmedju postivanja argumentiranog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #431 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 449
![]() | Re: vjerujete li u Boga Citat:
o tomu i govorim...mozes imati svoje misljenje, to ti nitko nemoze oduzeti...mozes vjerovati u sto god hoces, ali kad gurnes ruku u vatru, opeci ces se, to nema veze stvojim uvjerenjima, to je cinjenica.... koga bi zelio da vodi drzavu...svejedno mi je kako se zove...doklegod taj ima znanje koje je potrebno za vodenje drzave i doklegod narod ima pravo na biranje...mislis da bi i najveci vjernici izabrali bozanica i drugi put kada bi 4 godine jeli samo kruh i bili nezaposleni? ako bozanic uvede bolje place i povisi standard zivota za sve, zasto ne? mozda on barem bude imao malo vise morala nego danasnji politicari... istina je da drzavu nemozes voditi samo vjerom u boga...ali da li covjek koji vjeruje u boga moze voditi drzavu? ne vidim razloga zasto ne bi ako moze povisiti zivotni standard e da...jos da dodam...ja i lofi se ne svadamo, niti se ja ljutim na njega, a ne vjerujem da mi on nesto zamjeri....mislim zato i jest otvorena tema...kako bi se razgovaralo...koji bi smisao imao cijeli forum ako bi svi odgovarali sa da i ne....osim toga ovo je i dobro za forum, zbog tema o kojim se rzgovara i vracam se na ovaj forum
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). Zadnji Uredio skin2yard : 08-05-08 u 14:39. | |
| | |
| | #432 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga vjera, u biti tvrdi da mi nismo , kako pervan kaže, samo nakupina bjelančevina, nego da imamo i svoju duhovnu stranu, U bibliji Isus kaže, citiram ''moje kraljevstvo nije od ovoga svijeta''. tko želi da vjeruje da će nakon smrti ostat košćica u grobu neka, moje mišljenje je da , ajmo to nazvat ''inteligencija'' koju mi kao ljudi imamo postoji i u svemiru gdje je neograničena, ali bez utjecaja na materijalni svijet Preko nas ljudi ta inteligencija može utjecati na materijalni svijet , ali je ograničena zakonima materije.
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #433 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08 Godina: 1
Poruka: 486
![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Citat:
![]() Citat:
![]() ja i ti smo vjernici. ja samo vjerujem u zivot prije a ti i poslije smrti. ja svoju vjeru mogu dokazati (evo i moj netjak je vrlo vrlo vrlo ziv) a ti svoju ? p&r | ||
| | |
| | #434 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga kako ti kažeš rispekt, ali što tebi treba sve dokazivat, pusti malo da te voda nosi tko tebi može dokazat da si ti živ, možda sve ti ovo sanjaš, možda te i nema, možda su ti ovo halucinacije, možda si u nekom filmu, ajde ti meni dokaži da si ti živ! ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #435 (permalink) | ||
![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Citat:
. pa nisam ja ni rekao da SVE TREBA DOKAZIVATI. ali gle. na forumu smo na topicu vjerujete li u boga. i ja postam : ne. kratko i jasno. i to je to. onda se Moja malenkost i Screwdriverovdje pokace oko toga dali postoji jedan bog ili vise ? jer ako postoji vise onda kad se kaze da, vjerujem postavlja se pitanje ok vjerujes u kojeg boga ? to obrazlazem ovdje te napominjem da je MENI OSOBNO SVEJEDNO jer ja ionako ne vjerujem u nijednoga. e tu onda nastane sprtljanac da li o ovoj temi uopce treba ili ne treba raspravljati i odu kola nizbrdo. (TigarZG1,automaton, fuj spika blabla,nebitno, procitaj sam...)... ali sprtljanac ili ne pitanja su ostala kakva jesu. a odgovori neobrazlozeni. ![]() Citat:
![]() sad ti dokazi meni (i svim drugima) da ja sanjam, da haluciniramo ili da smo u "nekom filmu". izvoli. cekam. ![]() (btw evo rade serbedjija je upravo prosao i nesto mrmlja na "ruskom", mozda si u pravu jebote !)ma pervan je car sto je je. sad sam se sjetio par njegovih finti. to mi nemoras dokazivat. rispekt !!!p & r | ||
| | |
| | #436 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga ajd pošteno lofi, imamo različita mišljenja ali barem imamo rispekt jedan prema drugome ![]() neka se oni svađaju, mi znamo za se na čemu smo ![]()
| | |
| | #440 (permalink) |
![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga ![]() mozda. ali ako zelis saznati bar imas izbor : blue pill - iliti the holy bible pill. blagoslovljeno neznanje, mit i inicijacija "svete petlje" ala 10 vjerujem; 20 goto 10; run. iscupaj esc tipku i nikad vise ne stiskaj reset. ![]() ili red pill - iliti the scienece pill. gorka piluletina poslije koje ces imati jake misaone smetnje koje gotovo sigurno dovode do frethinkinga, razvoja skepticizma, higijene uma, samokriticnosti i svime sto uz to ide... ![]() ili shmrikovacha pill - iliti "ljekovita" rakijica koja efikasno "lijeci" ovakva propitkivanja bez znacajnih posljedica. mami osmjeh, rumene obraze, nakrivi sesiric i next thing you know: u kolu si sa snasama i vices : iju ju ![]() emmmm.... dajte mi tri ove... e crvene te... i mozda jednu ovu ...e tu tu... shmrikovacu.... ![]() PEACE AND REASON |
| | |
![]() |
| Tagovi: boga, vjerujete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:18.

!)